Επισκέπτης
H αστυνομία παίζει το μουνάκι της σε αυτό το θέμα
H αποψή μου για τα μηχανάκια που κάνουν πολύ θόρυβο : Aναίτια μαλακία που την κάνουν μαλακισμένα κομπλεξικά που έτσι δηλώνουν την ύπαρξή τους. Tο άλλοθι ότι το ρημάδι πάει πιο γρήγορα δεν το δέχομαι. Eπειδή όμως δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τόσα πολλά μαλακισμένα θέλω να μου πείτε την αποψή σας.
να και κάπου που συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!
πραγματικά οταν περνάνε αυτά τα μηχανάκια και σηκώνουν όλη την γειτονια στο πόδι, το μόνο που μου ερχεται στο μυαλό είναι να βάλω την εξάτμιση στον κώλο αυτών των κερατάδων!
λαδια φιλε εχω σκεφτει να ριξω, επισης αλλη κωλοφυλη ειναι αυτοι που βαζουν τερμα τα ηχοσυστηματα απο μπιτια μεχρι ποντιακα και απο γονιδη μεχρι Ρωσσοποντιακη ροκΠολλες φορες με αυτες της αναθεματισμενες εξατμησεις στα μηχανακια, μου ερχεται να βαλω σκοινι απο την μια ακρη του δρομου στην αλλη
Σωστες αποψεις ακουω......
Μια απο τα ιδια και απο μενα.
Εδω κατι μαλακισμενα ανεβαινουν το λοφο για να τον
κατεβουν μετα οσο πιο ηχορυπαντικα μπορουνε.
Πολλες φορες δεν μπορουμε να κοιμηθουμε αλλα δυστυχως
τιποτα δεν γινεται.
Αμα κατεβω και πεταξω τιποτα προκες εγω θα φταιω;
Το ζητημα ειναι οτι θα στειλεις κανενα κωλοπαιδο
στον αγυριστο και θα εχεις και τυψεις μετα.
Eνταξει δεν ειναι το θεμα οτι τα παιδια ειναι τσογκλανια,(προς θεου)Αλητεία που αποδεικνύει πόσο υπανάπτυκτοι και τριτοκοσμικοί είμαστε. Δεν φταίνε τα τσογλάνια με τις κομμένες εξατμίσεις. Τσογλάνια είναι, τι να κάνουν; Το κράτος φταίει και η τροχαία που δεν τους γ*μ*ει τις μάνες ως όφειλε.
Πολλες φορες με αυτες της αναθεματισμενες εξατμησεις στα μηχανακια, μου ερχεται να βαλω σκοινι απο την μια ακρη του δρομου στην αλλη