Νέα

Mηχανάκια που κάνουν πολύ θόρυβο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπερ ή κατα?

• Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Υπέρ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
H αποψή μου για τα μηχανάκια που κάνουν πολύ θόρυβο : Aναίτια μαλακία που την κάνουν μαλακισμένα κομπλεξικά που έτσι δηλώνουν την ύπαρξή τους. Tο άλλοθι ότι το ρημάδι πάει πιο γρήγορα δεν το δέχομαι. Eπειδή όμως δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τόσα πολλά μαλακισμένα θέλω να μου πείτε την αποψή σας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
H αποψή μου για τα μηχανάκια που κάνουν πολύ θόρυβο : Aναίτια μαλακία που την κάνουν μαλακισμένα κομπλεξικά που έτσι δηλώνουν την ύπαρξή τους. Tο άλλοθι ότι το ρημάδι πάει πιο γρήγορα δεν το δέχομαι. Eπειδή όμως δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τόσα πολλά μαλακισμένα θέλω να μου πείτε την αποψή σας.
Απολυτα σωστος.
Ειδικα κατι κομμενες εξατμισεις με κατι μπουρδελομηχανακια του κωλου. :jerking:
Τα μαλακισμενα νομιζουν οτι τους δινουν την δεουσα σημασια και οι γκομενες οι οποιες σαφεστατα καλα κανουν και τους γραφουν στη μουνα τους.
Προστιμο επρεπε να τρωνε

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μα νομίζω πως κανονικά υπάρχει πρόστιμο για την κομμένη εξάτμιση. Αλλά σιγά τώρα... στην Ελλάδα ζούμε!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γαμιση και στρατιωτικο περιπατο θελουνε ,

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
ο θορυβος που βγαζουν τα μηχανακια δειχνει ελλειψη παιδειας και μονο...ανεγκεφαλα πιτσιρικια που γκαζαρουν με μηχανακια του ενος κυβικου και νομιζουν οτι ο θορυβος που παραγουν τους προσδιδει ανδρισμο..
ολλανδοι τουριστες που γνωρισα φετος μου ελεγαν οτι ηταν δυσαρεστημενοι απ'την ηχορυπανση και πως τετοια φαινομενα δεν βλεπουν στη χωρα τους...Στη μαλακια πρωτοι ειμαστε ωρες ωρες!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Απολυτα σωστος.
Ειδικα κατι κομμενες εξατμισεις με κατι μπουρδελομηχανακια του κωλου. :jerking:
Τα μαλακισμενα νομιζουν οτι τους δινουν την δεουσα σημασια και οι γκομενες οι οποιες σαφεστατα καλα κανουν και τους γραφουν στη μουνα τους.
Προστιμο επρεπε να τρωνε
Μα νομίζω πως κανονικά υπάρχει πρόστιμο για την κομμένη εξάτμιση. Αλλά σιγά τώρα... στην Ελλάδα ζούμε!!!

Μπράβο since1991 ωραίο θέμα!!! :rockon:
:think:Ερώτηση: Γιατί η τροχαία δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με αυτούς, και ασχολείται με τον οικογενειάρχη που παρκάρισε σε λάθος σημειο , για τις ζώνες κά??????
Μήπως λόγω ανικανότητας δεν μπορούν να τους τσακώσουν.
Στη Γαλλία προ εικοσαετίας υπήχαν εκπαιδευμένοι μοτοσυκλετιστές που τους κυνηγούσαν και άν δεν σταμάταγαν είχαν το δικαίωμα και με κλωτσία να τον ρίξουν στο έδαφος και ας γκρεμοτσακιζόταν.
Εδώ τους καμαρώνουμε.  :headbang:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

+1000000000000000000 Συμφωνώ απολύτως....άσε που πρόκειται για μπατηράκια-τζαμπατζήδες, όλο θόρυβο κι απο επιδόσεις τίποτα! Κάτι παρόμοιο με κάτι τύπους με Opel Cadet του '80 που έχουν στέρεο μέσα σε 100 άτοκες δόσεις και δεν έχουν ούτε βενζίνη να βάλουν. :jerking:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.929
Πόντοι
12.056
Kαι εγω ειμαι κατα τις ηχορυπανσης και υπερ τις ιπποδυναμης   :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1 9  08 005.jpg
    1 9 08 005.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 23

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και με αυτούς ασχολείται αλλά δεν φτάνει η μαλακία σε αυτή την χώρα είναι πολύ επίπεδη και δεν τους προλαβαίνει όλους , οι άλλοι οι μαλακές με τα αυτοκίνητα ηχεία που βαράμε σας περιφερόμενη ορχήστρα , δεν είναι χειρότεροι από αυτά τα κωλόπαιδα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.929
Πόντοι
12.056
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1 9  08 006.jpg
    1 9 08 006.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 26

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ελάτε κόφτε μου κλήση...

[youtube=425,350]pliKVyDBcx8[/youtube]

:rockon:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ είχα διαβάσει ένα απόσπασμα από μια μελέτη του Πολυτεχνείου σχετική με θέματα ηχορύπανσης, που έλεγε ότι:

Εάν τον Ιούλιο στις 3 το πρωϊ ένα μηχανάκι χωρίς σιγαστήρα διατρέξει την Ιωάννου Δροσοπούλου (αρχίζει από Πεδίον του Άρεως και τελειώνει στη Γαλατσίου - έχει και στούντιο εκεί) από τη μιά άκρη μέχρι την άλλη φουλ γκαζωμένος, ξυπνάει 300.000 άτομα!

Επισκέπτης
Εγώ είχα διαβάσει ένα απόσπασμα από μια μελέτη του Πολυτεχνείου σχετική με θέματα ηχορύπανσης, που έλεγε ότι:

Εάν τον Ιούλιο στις 3 το πρωϊ ένα μηχανάκι χωρίς σιγαστήρα διατρέξει την Ιωάννου Δροσοπούλου (αρχίζει από Πεδίον του Άρεως και τελειώνει στη Γαλατσίου - έχει και στούντιο εκεί) από τη μιά άκρη μέχρι την άλλη φουλ γκαζωμένος, ξυπνάει 300.000 άτομα!

Mία μέρα ένα τέτοιο αντιπαθητικό κατασκέυασμα έτρεχε στην γειτονιά μου και με προσπέρασε με πολύ θόρυβο και μετά αρκετά πιο κάτω είχε φάει σαβούρδα και είχε ανοίξει το κεφάλι του και είχε κλάσει και μέντες... Φταίω εγώ που χάρηκα;  :think:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Mία μέρα ένα τέτοιο αντιπαθητικό κατασκέυασμα έτρεχε στην γειτονιά μου και με προσπέρασε με πολύ θόρυβο και μετά αρκετά πιο κάτω είχε φάει σαβούρδα και είχε ανοίξει το κεφάλι του και είχε κλάσει και μέντες... Φταίω εγώ που χάρηκα;  :think:
Να χαιρόσουν αν κάποιος τροχονόμος τον σταματούσε και του έκοβε ένα χαράτσι που τον ανάγκαζε να πουλήσει το μηχανάκι και να πάει στην οικοδομή για να το πληρώσει, και όχι επειδή άνοιξε το κεφάλι του...

Επισκέπτης
Να χαιρόσουν αν κάποιος τροχονόμος τον σταματούσε και του έκοβε ένα χαράτσι που τον ανάγκαζε να πουλήσει το μηχανάκι και να πάει στην οικοδομή για να το πληρώσει, και όχι επειδή άνοιξε το κεφάλι του...

Eντάξει ήταν ρητορικό το ερώτημά μου, εννοείται ότι δεν ήθελα να χτυπήσει αυτός ο παραστρατημένος νέος...

Επισκέπτης

Aυτά συνήθως τα πληρώνουν οι γονείς και οι γιαγιάδες, τα κωλόπαιδα συνεχίζουν ακάθεκτα

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα στο παλιό μου σπίτι (Αμπελόκηπους ) με είχαν τρελάνει. Το χειρότερο όμως είναι να ξυπνάνε τα μωρά και άντε μετά να τα ξανακοιμήσεις. Καμμιά φορά θα πιάσω κανένα τσογλάνι και θα του πω "τράβα τώρα να τα κοιμήσεις που θέλουν μισή ώρα στην αγκαλιά πάνω-κάτω και με τραγουδάκια"

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Aυτά συνήθως τα πληρώνουν οι γονείς και οι γιαγιάδες, τα κωλόπαιδα συνεχίζουν ακάθεκτα
Αν το πρόστιμο ήταν 800 ευρώ, τότε ανεξάρτητα ποιος το πλήρωνε (μπαμπάς ή γιός), το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, μηχανάκι στην αποθήκη...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αν το πρόστιμο ήταν 800 ευρώ, τότε ανεξάρτητα ποιος το πλήρωνε (μπαμπάς ή γιός), το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, μηχανάκι στην αποθήκη...

..για κανα μηνα και μετα ξανα τα ιδια..

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μου την δίνουν τρελά ....όπως επίσης και κάτι κουβάδες αυτοκίνητα που νομίζουν ότι εάν βάλουν ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας για να κάνουν θόρυβο για να τους δούνε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom