Νέα

Μιχάλης Κατσίδης- Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DUGUJAU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δόκτορα μιας και αναφέραμε τα της πυγμαχίας μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η περίπτωση του βρετανού παγκόσμιου heavyweight πρωταθλητή στην WBA David Haye,o oποίος πολλές φορές αγωνίζεται έχοντας στο σορτσάκι του τη σημαία του ψευδοκράτους >:(  Και αυτό επειδή σαν βάση του έχει την κατεχόμενη Κυρήνεια. Τί να πεις...   :-
Πολύ εύστοχη η παρατήρηση σου,όντως απαράδεκτος,δεν το ήξερα,θα το προσέξω μια και το ανέφερες.. :thumbsup:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με το πλέπω το τατουάζ με τον ήλιο της Βεργίνας στη πλάτη του Κατσίδη ανεβαίνω ψυχολογικά.
Μην ξεχνάμε την έντονη αντιπαράθεση στην Αυστραλία μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών.
Ότι άφησαν στη τύχη οι πολιτικοί,το θυμίζει στους ξένους ο Κατσίδης:H Mακεδονία είναι ελληνική. :rockon:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με το πλέπω το τατουάζ με τον ήλιο της Βεργίνας στη πλάτη του Κατσίδη ανεβαίνω ψυχολογικά.
Μην ξεχνάμε την έντονη αντιπαράθεση στην Αυστραλία μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών.
Ότι άφησαν στη τύχη οι πολιτικοί,το θυμίζει στους ξένους ο Κατσίδης:H Mακεδονία είναι ελληνική. :rockon:
πλέπω=βλέπω........... :idiot:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tέλειωσε ο α΄γύρος δυνατός ο Μιχάλης με ντιρέκτ και κροσσέ κυρίως.... :rockon:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ta πουστράκια οι άγγλοι έχουν ξεσαλώσει,ο αγώνας είναι super ο Μιχάλης κάνει τον αγώνα πόλεμο :s&m_1:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τρίτος γύρος αλλά έχω πρόβλημα με τη σύνδεση,ακόμα και οι άγγλοι παραδέχονται ότι ο Μιχάλης είναι ανώτερος.
The greek όπως τον αποκαλούν :dancing:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
θα ανταποκριθείς τα τελευταία νέα φίλε μου ?

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θρίαμβος με αριστερό hook στο γ΄γύρο ο άγγλος πήγε σπίτι του.Νίκη του Μιχάλη μέσα στο Γουέστ χαμ.
Ο διαιτητής το διέκοψε μια και ο Μίτσελ δεν μπορούσε να συνεχίσει.Δεν περίμενα τη νίκη απ΄το γ΄γύρο.
Δυστυχώς πρόβλημα στη σύνδεση δεν μου επέτρεψε να δω το γ΄γύρο.Οι άγγλοι τρελλάθηκαν!!Οι συγκινήσεις που προσφέρει η
πυγμαχία ΔΕΝ υπάρχουν σε κανένα άλλο ατομικό άθλημα. :rockon:
Να σημειωθεί ότι είχα δώσει τη νίκη του Μάικλ Κατσίδη και στο στοίχημα,ενώ ο Μίτσελ έκανε τη παρθενική του ήττα!
Όταν βρω θα κατεβάσω βίντεο από you tube. :thumbsup: 

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Συγχαρητήρια στον αθλητή.
Περιμένουμε και to link που μας υποσχέθηκες.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αλήθεια με τι απόδοση ?

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aπόδοση 2,5 στη bet365,;ένας φίλος ανέφερε ότι το βρήκε στο 3,2!!ελπίζω να το΄παιξε.
Στο myp2p που είδα τους 2 πρώτους γύρους- δυστυχώς το σύνηθες πρόβλημα κόλλησε η σύνδεση- στα σχόλια που έκαναν οι Άγγλοι
ενώ ξεκίνησαν υπεροπτικά στη συνέχεια παραδέχτηκαν την οφθαλμοφανή ανωτερότητα του Μιχάλη!
Σούπερ αγώνας!!!!!!!!! Μετά τον σούπερ Ζαμπίδη(kick boxing)o Kατσίδης διαπρέπει στην επαγγελματική πυγμαχία.
Τέλος επαναλαμβάνω δεν περίμενα νίκη απ΄το γ΄γύρο! :thumbsup:

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όπως λένε οι αγγλομαθείς: KATSIDIS TKO3 MITCHELL! :rockon:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
¨Ομορφα, όταν θα έχεις και τα "φρέσκα", μοιράσου τα μαζί μας !

dr.feelgood

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το k1 ειναι καλυτερο
Δεν διαφωνώ ότι το kick boxing (K1 και συναφή)είναι θεαματικά,εγώ όμως παραμένω λάτρης της πυγμαχίας της
οποίας υπήρξα και ερασιτεχνικό μέλος.Ίσως τελικά να είμαι παραδοσιακός τύπος.Πυγμαχία=αρχαία Ελλάδα, Κ1=ίδρυση αθλήματος
το 1993. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom