Νέα

Mια βοήθεια στον χωρισμένο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Επειδη ειμαι προσφατα χωρισμενος μετα απο 11 ετη γαμου,και επειδη ειμαι λιγο σκατα ψυχολογικα θελω την βοηθεια σας
Θελω να μου προτεινετε καποιο νησι να παω να αραξω 4-5 μερες ωστε να ξεθολωσω λιγακι.
Αρα ψαχνω ενα νησι με πολλες τουριστριες στο οποιο να ειναι ευκολο να γαμησω χωρις πολλα πολλα

Εαν γινεται δωστε μου 2-3 ενναλακτικες
Ευχαριστω παιδες

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ιος, Μύκονος, Ρόδος, Κρήτη... παντού στα νησιά μας είναι γεμάτα τουρίστριες, όρεξη για καμάκι να'χεις !!!

Επισκέπτης
Επειδη ειμαι προσφατα χωρισμενος μετα απο 11 ετη γαμου,και επειδη ειμαι λιγο σκατα ψυχολογικα θελω την βοηθεια σας
Θελω να μου προτεινετε καποιο νησι να παω να αραξω 4-5 μερες ωστε να ξεθολωσω λιγακι.
Αρα ψαχνω ενα νησι με πολλες τουριστριες στο οποιο να ειναι ευκολο να γαμησω χωρις πολλα πολλα

Ευχαριστω παιδες
Κως(Τιγκακι)-Ροδος(Φαληρακι)-Ζακυνθος(Λαγανας)-Κρητη(Μαλια/Χερσομησος)-Κερκυρα(Παντου) για απλετο γαμησι 24/7..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κρητη Μαλια +Χερσονησο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ευχαριστω παιδες

Ταυλανδη....

OP
OP
B

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
καλο μου ακουγεται το φαληρακι
Εαν οαω εκει,αξιζει να παω με την μηχανη μου η να νοικιασω εκει?
Ρωταω λογω κλοπων.
Επισης υπαρχει κανα καλο ξενοδοχειο να προτεινετε?(δηλαδη να εχετε μεινει)
Εχει και παραλια γυμνιστων εκει?

Θελω να ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩΩΩΩΩΩ :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
διαλεξες τελικα ?
που θα πας?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μην πας Κερκυρα! Έχει πέσει πάρα πολύ ο τουρισμός! Κάθε χρόνο και χειρότερα. Πέρσι ήταν τελείως νέκρα από τουρίστες!

Για Ιο έχω ακούσει μόνο καλά!

ιος γαμαει και δερνει εχω παει, κι απο τιμες μια χαρα μονο που δεν μιλαει κανεις ελληνικα σε αυτο το νησι και μην κανεις ονειρο να βρεις ελληνικη εφημεριδα  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Ευχαριστω παιδες

Kάποιος εδώ παλιά (δεν θυμάμαι σε ποιο thread) είχε πει το εξής θεϊκό:

Υπάρχουν 3 ειδών άντρες:
- Οι ζωντανοί (ελεύθεροι)
- Οι παντρεμένοι (πεθαμένοι)
- Οι χωρισμένοι (αναστημένοι)!!!

Οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να είσαι σκατά ψυχολογικά! Εκτός αν βέβαια έχεις παιδιά, οπότε το αντιλαμβάνομαι...

Ζάκυνθο πάντως έχω να το επιβεβαιώσω κι εγώ. Πέρσι μάλιστα που είχα πάει Λαγανά γινόταν της ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Βέβαια δεν τριγύρισα (όντως παντρεμένος είχα πάει με την γυναίκα μου και τον γιο μας), αλλά... I could smell it in the air!!! Αν θες wild καταστάσεις λοιπόν, τράβα κατά κει. Άσε που είμαι σίγουρος ότι θα στανιάρεις και ψυχολογικά με αυτά που θα δεις/κάνεις!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το καλο  :rockon:

Θα παω φετος  :rockon:

να πας ειναι τελεια, ειχα παει πριν 3 χρονια. κι απο φαι προσοχη μην φας σουβλακι σκυλο :headbang: μονο εστιατορια που τα βλεπεις οτι ειναι καλα, εχει πολλα ιταλικα και τοτε ειχε και ενα φοβερο μεξικανικομ κι απο ελληνικα ενα θυμαμαι παρα πολυ καλο αλλα δεν ηταν μεσα στην χωρα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Η πιο σοβαρή πρόταση.

Αν σέβεσε τον ευατό σου πήγαινε σε κάποιο σεξοπροορισμό του εξωτερικού και άσε τα νησιά.

Στη κατάστησή σου πρέπει να βρεις κάποια "χωρίς πολλά πολλά" όπως είπες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
να πας ειναι τελεια, ειχα παει πριν 3 χρονια. κι απο φαι προσοχη μην φας σουβλακι σκυλο :headbang: μονο εστιατορια που τα βλεπεις οτι ειναι καλα, εχει πολλα ιταλικα και τοτε ειχε και ενα φοβερο μεξικανικομ κι απο ελληνικα ενα θυμαμαι παρα πολυ καλο αλλα δεν ηταν μεσα στην χωρα

Τοσα χρονια εχω εκπαιδευτει στα σκυλια, αντεχει το στομαχι.

Αν δεις περυσι τι φαγαμε ( γιατι ειχαμε ξεμεινει απο λεφτα στις 3 μερες ενω καθισαμε 9  :2funny: ) τι σκυλος και μαλακιες  :2funny:

Τι εθνικοτητες παιζουν? Εχω ακουσει πολυ Ιταλια, τι αλλες εχει ξερεις? ( στο περιπου ετσι )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom