Νέα

Μια βοηθεια οποιος μπορει!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nandro79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 773
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Αποφασισα να ανεβω Αθηνα για τη συναυλια των Red hot chilli peppers στης 4 Σεπτεμβρη. Εισητηρια βρισκω μονο Θυρα 32 και η παρεα μου ηδη ειχε κλεισει πριν καιρο στη θυρα 6. Επειδη εχω να παω ΟΑΚΑ πανω απο 10 χρονια και δεν θυμαμαι, θα ειναι ευκολο να μετακινηθω απο τη θυρα 32 στη θυρα 6 αφου ξεκινησει η συναυλια? Επισης παιζει να μου δωσει ξαδελφος εισητηριο στη θυρα 1 που του περισσεψε. Πιστευετε θα ειναι πιο ευκολο απο εκει να μετακινηθω στην 6? Πασα βοηθεια ευπροσδεκτη!

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αποφασισα να ανεβω Αθηνα για τη συναυλια των Red hot chilli peppers στης 4 Σεπτεμβρη. Εισητηρια βρισκω μονο Θυρα 32 και η παρεα μου ηδη ειχε κλεισει πριν καιρο στη θυρα 6. Επειδη εχω να παω ΟΑΚΑ πανω απο 10 χρονια και δεν θυμαμαι, θα ειναι ευκολο να μετακινηθω απο τη θυρα 32 στη θυρα 6 αφου ξεκινησει η συναυλια? Επισης παιζει να μου δωσει ξαδελφος εισητηριο στη θυρα 1 που του περισσεψε. Πιστευετε θα ειναι πιο ευκολο απο εκει να μετακινηθω στην 6? Πασα βοηθεια ευπροσδεκτη!
Απο την 32 να πας στην 6 λιγο δυσκολο...Αυτο με την προυποθεση οτι γινεται ελεγχος στις θυρες και δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε.Θα γινοταν πιο ευκολο αν διεθετες καταπελτη :)
Απο την 1 ομως να πας στην 6 αν εισαι αδυνατος γυμνασμενος και γατονι δεν ειναι και δυσκολο.Αν εχεις κανει παρκουρ ακομα καλυτερα ειναι πιο ευκολο.Μπορεις να ανεβεις σε ενα περβαζι που εχει ,να περπατησεις σε ενα τοιχαλακι 10 ποντων σε υψος 3 με 4 μετρων με καθισματα απο κατω και στη συνεχεια να πηδηξεις καγκελα υψους 2 μετρων για να βρεθεις στο πανω διαζωμα.Καλη τυχη  :priest:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom