Παιδες ειναι η πρωτη φορα που γραφω γιατι εχω μια βιζιτοαπωρια..!!θελω να φερω σπιτι μου καμια βιζιτα , εχω κατι φιλους που εχουν τηλεφωνα στα οποια τους λες κιολας πως θες να ειναι κτλπ και την φερνει ο νταβας σπιτι για καμια ωρα και πιο λιγο με 80 ευρω..το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω γουρουνι στο σακι ..Αυτο που ψαχνω δηλαδη ειναι καποιο site που να βλεπεις στο περιπου τι θα παρεις..ξερετε κανενα ? εχω βρει μερικα αλλα ειναι citytours και οι τιμες ηταν απαγορευτικες!!τα call girls που λεει στο site τι ειναι ακριβως?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μία βιζιτοερώτηση!! call girls
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tyras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
φιλε καιρια η ερωτηση σου...λοιπον δωσε βαση: το να βρεις βιζιτα που να εχει φωτο μονο με city tour ή αγγελια στο ιντερνετ(adoos gr) θα βρεις. οι κοπελες στα ct οπως ειπες κυμαινονται σε υψηλα κασε...Οι αλλες των αγγελιων κυμαινονται απο 100 και ανω...Μη περιμενεις 80αρια..(αν βρεις πες κι εμενα).Επισης προσεχε τα γραφεια...Προτιμησε τις ανεξαρτητες call girl καθως ειναι λιγο πιο οικονομικες και ισως βρεις καλυτερες περιπτωσεις...Παντως η ευρεση καλου cg ειναι ζαρια....Θελει και τυχη...Καλη τυχη!Παιδες ειναι η πρωτη φορα που γραφω γιατι εχω μια βιζιτοαπωρια..!!θελω να φερω σπιτι μου καμια βιζιτα , εχω κατι φιλους που εχουν τηλεφωνα στα οποια τους λες κιολας πως θες να ειναι κτλπ και την φερνει ο νταβας σπιτι για καμια ωρα και πιο λιγο με 80 ευρω..το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω γουρουνι στο σακι ..Αυτο που ψαχνω δηλαδη ειναι καποιο site που να βλεπεις στο περιπου τι θα παρεις..ξερετε κανενα ? εχω βρει μερικα αλλα ειναι citytours και οι τιμες ηταν απαγορευτικες!!τα call girls που λεει στο site τι ειναι ακριβως?
Υγ αν παρεις τηλεφωνο επεμεινε αν ειναι στη φωτο η κοπελα που μιλας!
ευχαριστω για την απαντηση..οντως μαλλον θα ψαξω για call girls αλλα αυτες ερχονται σπιτι ? η μονο σε ξενοδοχεια ?παντως αυτοι οι φιλοι μου που περναν παλια βιζιτες απο τις πισω σελιδες κατι εφημεριδων βρισκαν τα τηλεφωνα αλλα οπως ειπες 80 ευρω ειναι καπως λιγα (?) Κατι ακομα που εχω σκεφτει ειναι να το προτινω σε που**να απο μπουρδελο αλλα φοβαμαι μην παρεξηγηθουν
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι, αυτες για 1 ωρα νομιζεις θα σου παρουν λιγα?
γιατι, αυτες για 1 ωρα νομιζεις θα σου παρουν λιγα?
μεχρι 100 δινω δεν ειναι και λιγα..αν σκεφτεις οτι αυτες 100 ευρω δεν ξερω στο ρδελο τους μετα απο ποσες ωρες περνουν, με την εκμεταλευση της τσατσας..αλλα υποθετικα μιλαμε αφου σιγα μην δεχτει η αλλη να παει σπιτι του καθε ανωμαλου
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
ακριβως...δεν τις συμφερει αλλωστε...προτιμουν να μας ''ξεπετουν '' στα στουντιο μαζεμενους παρα να πηγαινουν απο χοτελ σε χοτελ...Παντως φιλε αν ειναι να πεις σε πουτανα νομιζω οτι θα παρεις ακυρο ετσι απλα...Πρεπει να εχεις οικιοτητα με καποια πουτανα απο μπουρδελο...Εγω εχω συναντησει εξω πουτανα απο στουντιο αλλα μη φανταστεις φτηνα...100 ευρω...Και την ειχα γαμησει 4-5 φορες στο στουντιο...γιατι, αυτες για 1 ωρα νομιζεις θα σου παρουν λιγα?
Συμβουλη, μην παρεις απο γραφειο, θα κλαις τα λεφτα σου
ναι απο γραφειο ενοουσα με 80 ευρω..!αυτα που ειναι στις πισω σελιδες των εφημεριδων..γιατι θα τα κλαιω?καθονται λιγη ωρα ε?
ναι απο γραφειο ενοουσα με 80 ευρω..!αυτα που ειναι στις πισω σελιδες των εφημεριδων..γιατι θα τα κλαιω?καθονται λιγη ωρα ε?
ρε φίλε αν πάρεις κοπέλα που δεν έχεις δει παίζει να σου σκάσει καμιά φάλαινα... αν πάλι την έχεις δει καλό είναι να έχει γράψει στα αντίστοιχα threads εδώ τουλάχιστον ένας ότι την πήρε και όλα ήταν καλά αλλιώς κινδυνεύεις να σου έρθει και να νομίζεις ότι πας με πόρνη του δημοσίου.... ξέρεις το να κάνει η άλλη καλό sex δεν επιβάλλεται... αν το κάνει από μόνη της όλα καλά... αν όχι άστο να πάει στην ευχή
ρε φίλε αν πάρεις κοπέλα που δεν έχεις δει παίζει να σου σκάσει καμιά φάλαινα... αν πάλι την έχεις δει καλό είναι να έχει γράψει στα αντίστοιχα threads εδώ τουλάχιστον ένας ότι την πήρε και όλα ήταν καλά αλλιώς κινδυνεύεις να σου έρθει και να νομίζεις ότι πας με πόρνη του δημοσίου.... ξέρεις το να κάνει η άλλη καλό sex δεν επιβάλλεται... αν το κάνει από μόνη της όλα καλά... αν όχι άστο να πάει στην ευχή
ναι εχεις δικιο απλα σκεφτομαι οτι καλυτερα να παρω με 80-100 μια που δεν εχω δει με ρισκο παρα με 300..και επισεις απο οτι εχω δει στο site τα cg δεν ερχονται σπιτι αλλα σε ξενοδοχειο ...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
1)κολ γκρελς κανουν αυτκολ,αλλα θα ανεβει πααααρα πολυ η ταριφα..ευχαριστω για την απαντηση..οντως μαλλον θα ψαξω για call girls αλλα αυτες ερχονται σπιτι ? η μονο σε ξενοδοχεια ?παντως αυτοι οι φιλοι μου που περναν παλια βιζιτες απο τις πισω σελιδες κατι εφημεριδων βρισκαν τα τηλεφωνα αλλα οπως ειπες 80 ευρω ειναι καπως λιγα (?) Κατι ακομα που εχω σκεφτει ειναι να το προτινω σε που**να απο μπουρδελο αλλα φοβαμαι μην παρεξηγηθουν
2)αφου οι φιλοι σου εχουν παρει γιατι δεν τους ρωτας πια ειναι η καλυτερη??τοσο απλα
3)πατα στο call-girls στην οθονη σου..
εχει καποιες λιγες φωτο...
4)80 ευρω ειναι πολυ λιγα..κατω απο 120 δυσκολα θα βρεις..
5)επειδη το'χω προτεινει,κατα πασα πιαθανοτητα θα φας πορτα για ευνοητους λογους..
καν'το παντως..δε χανεις τιποτα..σε καμια στριπερ θα ταν ευκολοτερο παντως..
ναι εχεις δικιο απλα σκεφτομαι οτι καλυτερα να παρω με 80-100 μια που δεν εχω δει με ρισκο παρα με 300..και επισεις απο οτι εχω δει στο site τα cg δεν ερχονται σπιτι αλλα σε ξενοδοχειο ...
καλύτερα να πάρεις μια με 100-140 που ξέρεις σίγουρα ότι θα κάνει αυτό που θέλεις παρά μια με 80-100 που θα σκάσεις τα λεφτά και μετά θα λες πω πω τι μαλακία έκανα... από εκεί και πέρα όλες πάνε και σε σπίτια.. το θέμα είναι αν εσύ θέλεις να την φέρεις σπίτι σου.... εγώ δύσκολα...
Εκτος απο το οτι καθονται λιγη ωρα εχουν μηδενικη συμμετοχη
καλύτερα να πάρεις μια με 100-140 που ξέρεις σίγουρα ότι θα κάνει αυτό που θέλεις παρά μια με 80-100 που θα σκάσεις τα λεφτά και μετά θα λες πω πω τι μαλακία έκανα... από εκεί και πέρα όλες πάνε και σε σπίτια.. το θέμα είναι αν εσύ θέλεις να την φέρεις σπίτι σου.... εγώ δύσκολα...
σιγουρα για 50 ευρω οπως ειπες δεν θα το ρισκαρα να πεσω σε μπαζο εχεις δικιο!!απλα αυτο το τελευταιο που ειπες με εβαλε σε σκεψεις..τι μπορει να γινει αν την φερω σπιτι ? εκτος απο το κουτσομπολιο που θα φαω απο γειτονες..
σιγουρα για 50 ευρω οπως ειπες δεν θα το ρισκαρα να πεσω σε μπαζο εχεις δικιο!!απλα αυτο το τελευταιο που ειπες με εβαλε σε σκεψεις..τι μπορει να γινει αν την φερω σπιτι ? εκτος απο το κουτσομπολιο που θα φαω απο γειτονες..
χωρίς να σημαίνει ότι όποια φέρεις θα έκανε κάτι τέτοιο, θα σε συμβούλευα να εξαφανίσεις αντικείμενα αξίας από τους χώρους που θα κινηθεί η κοπέλα... το λέω κυρίως για την περίπτωση που μπορεί να φέρεις κάποια αλοδαπή στο σπίτι... γιατί αν την φέρεις και το σπίτι έχει μέσα διάφορα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα γινόταν ληστεία στο σπίτι... δεν σου λέω ότι θα γίνει σίγουρα αλλά φυλάς τα ρούχα σου να έχεις τα μισά
χωρίς να σημαίνει ότι όποια φέρεις θα έκανε κάτι τέτοιο, θα σε συμβούλευα να εξαφανίσεις αντικείμενα αξίας από τους χώρους που θα κινηθεί η κοπέλα... το λέω κυρίως για την περίπτωση που μπορεί να φέρεις κάποια αλοδαπή στο σπίτι... γιατί αν την φέρεις και το σπίτι έχει μέσα διάφορα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα γινόταν ληστεία στο σπίτι... δεν σου λέω ότι θα γίνει σίγουρα αλλά φυλάς τα ρούχα σου να έχεις τα μισά
ενοειται!αυτο το χα σκεφτει και εγω , θα το βρει το σπιτι σαν να ετοιμαζομαι για μετακομιση να κοιταξτε τι ενοουσα αν επιτρεπεται να γινονται paste links αλλωνων φορουμ..αν δεν επιτρεπονται πειτε μου να το βγαλω synodoi.com/index.php?/topic/1180-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-8080/ κατι τετοιο εψαχνα σαν αυτο το γραφειο αλλα να χει και κανα site (οπως στα στουντιο για παραδειγμα) πιστευω οτι αξιζει πολυ περισσοτερο να εχεις για 1 ωρα καποια σπιτι σου για 80 ευρω παρα σε στουντιο με 80 ευρω για 15 λεπτα - μιση ωρα..γνωμη μου παντα..
οχχ μολις τωρα ειδα οτι υπαρχει ειδικο section που αναφαιρονται σ αυτα...καποιος mod αν ειναι να το μετακινησει εκει..ευχαριστω!!
ενοειται!αυτο το χα σκεφτει και εγω , θα το βρει το σπιτι σαν να ετοιμαζομαι για μετακομιση να κοιταξτε τι ενοουσα αν επιτρεπεται να γινονται paste links αλλωνων φορουμ..αν δεν επιτρεπονται πειτε μου να το βγαλω synodoi.com/index.php?/topic/1180-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-8080/ κατι τετοιο εψαχνα σαν αυτο το γραφειο αλλα να χει και κανα site (οπως στα στουντιο για παραδειγμα) πιστευω οτι αξιζει πολυ περισσοτερο να εχεις για 1 ωρα καποια σπιτι σου για 80 ευρω παρα σε στουντιο με 80 ευρω για 15 λεπτα - μιση ωρα..γνωμη μου παντα..
κοίτα καλό είναι από όπου και αν πάρεις κάποια να έχει καλές αναφορές από άλλους που την συνάντησαν... επίσης να ξέρεις ότι παίζουν και φίλοι των κοριτσιών που γράφουν εσκεμμένα μούφα κριτικές στις οποίες αποθεώνουν τις κοπέλες για προφανείς λόγους.. το καλό με το bou είναι ότι όταν γράφει κάποιος κάτι μπορείς να ελέγξεις το παρελθόν του στο bou οπότε αποφεύγεις τις μούφα κριτικές.... οτιδήποτε άλλο είναι επίφοβο.... αν ακόμα δεν έχεις πειστεί θα σε συμβούλευα να ακούσεις τον εαυτό σου γιατί όπως είχε πει κάποτε και ο bill "άσε με να κάνω λάθος, μη μου λες πως είν ντροπή"
αυτη χρεωνει 80 ευρω για 3 ωρες αν την παλεψετε εστω και 3 λεπτα σας πληρωνω εγω τα 80 ευρω!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K