Νέα

Μια πολυ καλη γνωριμια μεσω ΤΕLΕΤΕΧΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν  απλα σταθηκα τυχερος η τελικα ειναι ενας καλος τροπος γνωριμιων, παντως πριν λιγες μερες βγηκα ενα ραντεβου με ενα που καλο κομμματι που γνωρισα μεσω τελετεχτ... μεχρι πριν απο αυτην τηνν γνωριμια με ειχαν παρει τηλ 2 χοντρες (ναι ειμαι λιγο αγενης και ρωταω περιγραφη και βαρος πριν βγω ραντεβου) και ενας...πουστης! :S η κοπελιτσα ειναι 28 ετων εργαζεται ως πωλητρια και εμφανισιακα ειναι ανω του μεσου ορου..τωρα αν θα ευδοκιμησει περαιτερω η γνωριμια δεν ξερω παντως εσπασε λιγο η ρουτινα..αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια ας γραψει καποια γνωμη..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
μάλλον τράβηξες λάχειο που κληρώνει ..

Συνήθως σαβούρες, χοντρές (είναι το πιο ευγενικό που μπορώ να πω σε σχέση με το φακλάνες, κλπ,κλπ,), πικραμένες, περίεργες με ψυχολογικά προβλήματα, μυθομανείς, φούστηδες κ τραβέλια θα σου πετύχουν ..

Όχι ότι δεν θα τύχει κάτι καλό, αλλά μιλάμε για ποσοστό κάτω του 5-10 % ..

Τυχερός είσαι μαν, μακάρι να επιβεβαιωθεί το τυχερό .. Απλά έχε υπόψη σου ότι μια πωλήτρια σήμερα παίρνει μισθό γύρω στα 450 euro μεικτά, οπότε παίζει να ψάχνει sponsoring ..

Καλό βόλι κ μην ερωτευτείς αμέσως ..  

Επισκέπτης

Συνήθως σαβούρες, χοντρές (είναι το πιο ευγενικό που μπορώ να πω σε σχέση με το φακλάνες, κλπ,κλπ,), πικραμένες, περίεργες με ψυχολογικά προβλήματα, μυθομανείς, φούστηδες κ τραβέλια θα σου πετύχουν ..

Τυχερός είσαι μαν, μακάρι να επιβεβαιωθεί το τυχερό .. Απλά έχε υπόψη σου ότι μια πωλήτρια σήμερα παίρνει μισθό γύρω στα 450 euro μεικτά, οπότε παίζει να ψάχνει sponsoring ..

κι ομως φιλε..παλια απο την χρυση ευκαιρια μου ειχαν ερθει αξιολογες κοπελες..απο δω πρωτη φορα ειναι η αληθεια μου πετυχε κατι καλο..ακομα παντως δεν ξερω πως θα εξελιχθει το θεμα..δεν καναμε τπτ, ομως υπαρχει διαρκης επικοινωνια κατι που το βλεπω θετικο..

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
απο τα τελετεξτ οι περισσοτερες ειναι βιζιτες πλεον..ασχολιομουν κι εγω παλια..ενταξει φαγαμε μερικες αρκετα καλες γκομενιτσες κι απο εκει αλλα πλεον εχει καταντησει αηδια οπως ειπε κι ενας τυπος πιο πανω. οι μισες ειναι βιζιτες και οι αλλες μισες ειναι οτι να'ναι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιζει, αυτο που εγραψες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ξερω αν  απλα σταθηκα τυχερος η τελικα ειναι ενας καλος τροπος γνωριμιων, παντως πριν λιγες μερες βγηκα ενα ραντεβου με ενα που καλο κομμματι που γνωρισα μεσω τελετεχτ... μεχρι πριν απο αυτην τηνν γνωριμια με ειχαν παρει τηλ 2 χοντρες (ναι ειμαι λιγο αγενης και ρωταω περιγραφη και βαρος πριν βγω ραντεβου) και ενας...πουστης! :S η κοπελιτσα ειναι 28 ετων εργαζεται ως πωλητρια και εμφανισιακα ειναι ανω του μεσου ορου..τωρα αν θα ευδοκιμησει περαιτερω η γνωριμια δεν ξερω παντως εσπασε λιγο η ρουτινα..αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια ας γραψει καποια γνωμη..
|Η φιλη σου ,εκεινη που πηδηχτηκε με τον τραβεστι και εσυ κοιταζες,τι λεει;Εγκρίνει;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
τι ειναι το τελετεξτ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μυρωνα εσυ εισαι ψαγμενος δεν πιστευω να την πατησεις :S

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
τι αναγκη εχει μια ομορφη κοπελα και νορμαλ,εκτος βιζιτας,να κατσει να ασχοληθει και να βαλει αγγελια για να βρει καποιον μεσα απο τελετεξ???βαζει τι στριγκια της φτιαχνει με χαρακα μπροστα το παντελονι ωστε να χωριζει το μουνι της πανω στο παντελονι,και βγαινει εξω με φιλες της,και περιμενουν ολοι με τις πουτσες ορθιες γυρω γυρω

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τι αναγκη εχει μια ομορφη κοπελα και νορμαλ,εκτος βιζιτας,να κατσει να ασχοληθει και να βαλει αγγελια για να βρει καποιον μεσα απο τελετεξ???βαζει τι στριγκια της φτιαχνει με χαρακα μπροστα το παντελονι ωστε να χωριζει το μουνι της πανω στο παντελονι,και βγαινει εξω με φιλες της,και περιμενουν ολοι με τις πουτσες ορθιες γυρω γυρω

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μου εχει τυχη πριν 4 χρονια περιπου μετα απο πολλες προσπαθειες περιπου για 2 χρονια να βγω με ενα τελειο μωρακι...εκανα σχεση 3 χρονια,..αλλα δεν κατεληξε καλα...τυπε μου...και κυνδινεψα...αλλα ολα καλα το ξεπερασα...μακρυα απο δαυτα... :rockon: Αν θες στηλε πριβε να σου πω λεπτομεριες  ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχει αναγκη την Αρμενικη Βυζιτα τυπε μου....Ελπιζο να με επιασες... Συνηθος οι Αρμενικες βυζιτες χτυπανε και στους ανδρες που βαζουν αγγελιες στο εν λογο Σαιτ.. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom