Νέα

Μια μικρή βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zentrix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά θέλω να ρωτήσω  μια απορία που έχω.

Θέλω να δημιουργήσω ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook και ένα ψεύτικο email για να στείλω σε κάποιον εικόνες κάποιας καριόλας.

Μπορώ να πάρω το laptop μου, να πάω σε μια άλλη ΙΡ και να τα στείλω χωρίς να έχω πρόβλημα μήπως με βρουν, σε περίπτωση που το ψάξουν περισσότερο?

Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι ακόμα στο laptop μου πριν το κάνω ή μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι μετά?

Αν κάποιος θέλει να μου απαντήσει μπορεί να το κάνει και μέσω πμ για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το site.

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
Σε internet καφέ είναι καλύτερα νομίζω...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
Δειξτες σε εμάς και θα του στείλουμε όσες φορες θελεις μετά ......τι εκανε η εν λόγω καρ....ιολα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Θέλω να δημιουργήσω ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook και ένα ψεύτικο email για να στείλω σε κάποιον εικόνες κάποιας καριόλας.

Μπορώ να πάρω το laptop μου, να πάω σε μια άλλη ΙΡ και να τα στείλω χωρίς να έχω πρόβλημα μήπως με βρουν, σε περίπτωση που το ψάξουν περισσότερο?

Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι ακόμα στο laptop μου πριν το κάνω ή μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι μετά?

Αν κάποιος θέλει να μου απαντήσει μπορεί να το κάνει και μέσω πμ για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το site.

Από όσο ξέρω η ip αλάζει κάθε φορά που κλείνεις το μόντεμ,δε ξέρω αν αυτό υσχίει 100%.Στέιλε από το pc σου φίλε,don't worry be happy! αλήθεια τι παίχτηκε και θές να τη ξεφτυλίσεις??

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Τι όμορφες πράξεις γεμάτες καλοσύνη  :rockon:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Έχε το νου σου και αυτό που συνέβη χτες.

Ο τύπος συνελήφθη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό συνέβη επειδή εντοπίστηκε από το ψεύτικο προφίλ αλλά διότι την έπαιρνε τηλέφωνα (σε σταθερό και κινητό).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

Θέλω να δημιουργήσω ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook και ένα ψεύτικο email [size=19pt][size=10pt]για να στείλω σε κάποιον εικόνες κάποιας καριόλας.
[/size][/size]

...........

........ Αύτά δέν είναι ωραία πράγματα φίλε μου.......  :hi: :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Τυπe βιντεακι δεν παιζει?  :think: :S :S :S

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Μην ασχολεισαι με τις αλλαγες ip στο router (διοτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου δωσει αλλη) και δεν καλυπτεις ετσι και τα ιχνη σου. Βαλε ενα free vpn tunnel οπως cyberghost η hotspot shield. Επιλεγεις μια χωρα και συνδεεσαι, ανοιγωντας ενα vpn tunnel μεταξυ του router σου και της εταιρειας που θα επιλεξεις. Κρυπτογραφηση aes-256bit, απιθανο να μπορουν να σπασουν την κρυπτογραφηση, δεν κρατανε logs οποτε δεν μπορουν να δωσουν στοιχεια σε περιπτωση που τους ζητηθουν απο τις αρχες.

Οτι αλλο θελεις μας λες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Γεμάτα αγάπη και ρομαντισμό θέματα ανοίγουν τις τελευταίες μέρες.

Θα φταίει η εποχη τυπε.  :S :S :S

297344063-large.jpg

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Να έχεις το νου σου γιατί είναι περίεργα πραγματα αυτά.

slight

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βρές και ένα καλό δικηγόρο για ώρα ανάγκης.....................

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Pakiko net kafe η λυση σε καθε εκβιασμο.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Αμά έχεις Windows και μάλιστα 10. Ακόμα και ISDN γραμμή να έχεις
σε βρίσκουν σε χρόνο dt. Από Internet cafe, που όλα έχουν κάμερες
μπορεί πάλι να σε βρουν. Ρουφιάνα Cortana.

Αρα, θέλεις μηχάνημα που να έχει firewall με αρχίδια [Linux] και
όχι αρχίδια firewall Windows.

Η γραμμή σου πρέπει να είναι οποσδήποτε ISDN, αλλιώς οποιδήποτε
τρελό φρικιο μπορεί να σου ανήξει το ΚΑΦΑΟ και να σου γαμήσει την ζωή.

Αμα είσαι άσχετος με το θέμα καλυτερα μην ασχολείσαι καθόλου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Μην ασχολεισαι με τις αλλαγες ip στο router (διοτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου δωσει αλλη) και δεν καλυπτεις ετσι και τα ιχνη σου. Βαλε ενα free vpn tunnel οπως cyberghost η hotspot shield. Επιλεγεις μια χωρα και συνδεεσαι, ανοιγωντας ενα vpn tunnel μεταξυ του router σου και της εταιρειας που θα επιλεξεις. Κρυπτογραφηση aes-256bit, απιθανο να μπορουν να σπασουν την κρυπτογραφηση, δεν κρατανε logs οποτε δεν μπορουν να δωσουν στοιχεια σε περιπτωση που τους ζητηθουν απο τις αρχες.

Οτι αλλο θελεις μας λες.
τυπε καμια γυμνη φωτο απο κανα τσουλακι θελει να στειλει, οχι να μπει στα μυστικα αρχεια της μοσαντ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom