Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Εγω λεω να την τουφεκίσει να μαθει να μην δινει εντολες η καργιολα ..

Τα τουφέκια είναι ειδικότητα του κ. Τραλαλάκη. Ο κ. Τζέτζης έχει ειδικότητα σε πνιξίματα.  :)

Κάποτε μας είχε διηγηθεί κάτι "πικάντικα" που έκανε στην πρώην συζυγό του.  ;)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
To writer's block συνεχίζεται.

Χρωστάω ενάμισι γαμήσι ακόμη.

Παρακαλώ, η ιστορία είναι προϊόν fiction based on a true story. μην με ταυτίζετε με τον κεντρικό ήρωα.

και μην μου δίνετε ιδέες που παραπέμπουν στο ποινικό δίκαιο.

Ούτε Μπουκόφσκι ούτε Ίστον Έλλις θέλω να γίνω. 

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα είναι True story αλλά δεν βλέπω σοβαρή βοήθεια   :helpplea: :P. Κρίμα αυτές οι βυζάρες να μην στρώσουν με κάποιο τρόπο :P

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Περάστε τις μία, με το ατμοσίδερο, και αν δεν στρώσουν συνεχίστε με πρέσα ατμού.

Πειράζει αν αντί για νερό χρησιμοποιηθεί άλλο υγρό. Νομίζω θα το χαρεί περισσότερο  :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δηλαδή ούτε 17 την έχετε, ούτε και ατσάλινη;

Κρίμααααα....

αν πω οτι την έχω θα τύχω πάλι του χλευασμού, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, καταλαβαίνεις.

οπότε ο,τι θέλετε πιστέψτε από την "Καλοκαιρινή περιπέτεια".

εμένα με ενδιαφέρει να σας αρέσει η ολοκληρωμένη ιστορία.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ούτε Μπουκόφσκι ούτε Ίστον Έλλις θέλω να γίνω. 

έρωτα δεν δίνεις, αίμα καθόλου, καταχρήσεις μηδέν,αυτοκαταστροφή ούτε για πλάκα, κοινωνικά μυνήματα τίποτα  :dunno:
μόνο  :zfuck:
ε άσε την συγγραφή και γύρνα μια τσόντα και καθάρισες... :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Τα τουφέκια είναι ειδικότητα του κ. Τραλαλάκη. Ο κ. Τζέτζης έχει ειδικότητα σε πνιξίματα.  :)

Κάποτε μας είχε διηγηθεί κάτι "πικάντικα" που έκανε στην πρώην συζυγό του.  ;)

Δεν τα είχα διαβάσει , σορρυ  :(

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Η Αμάντα όμως ήταν πιο αποφασιστική από εμένα εκείνη την στιγμή.

Κάποια στιγμή ευγενικά αλλά και με σιγουριά με τράβηξε από πάνω της και γύρισε προσφέροντας μου τον κώλο της.

Άκουσα μόνο τρεις λέξεις, και πάλι σαν διαταγή όπως την πρώτη φορά.

"Let's go doggy"

Άρχισα να την γαμάω πισοκολλητά, αυτή την φορά λίγο θυμωμένα. Ο τρόπος της με έκανε να αισθάνομαι λίγο άσχημα. Ήταν απαιτητική και με μεταχειριζόταν λίγο σαν δούλο της. Ταυτόχρονα όμως η διαφορά ηλικίας μας αλλά και η δική μου αίσθηση, του νεαρού έλληνα που γαμάει την Καναδέζα κυρία με πλημμύριζε με καύλα.

Ξέσκιζα την μουνάρα της από πίσω και έβλεπα τα κωλομέρια της να πάλλονται μπρος πίσω με τις ωθήσεις μου.

Την κάβλα μου πολλαπλασίαζε το οτι γαμούσα την Αμάντα από την αρχή χωρίς προφυλακτικό.
Δεν το είχε ζητήσει ούτε εκείνη. Με βάση την ηλικία της αλλά και την πείρα της φανταζόμουν οτι δεν θα είχε πρόβλημα. Γαμούσα έτσι σαν τρελλός την μουνάρα εκείνη και αισθανόμουν τα υγρά της μερικές φορές να φτάνουν μέχρι τα αρχίδια μου.

Κάποια στιγμή το κεφάλι μου χτύπησε στην ξύλινη οροφή της καμπίνας όπως ήμουν με τα γόνατα στο κρεβάτι. Ήμουν ο αδέξιος γαμιάς της. Αδέξιος αλλά γαμιάς.

Σε κάποια στιγμή η Αμάντα λύγισε τα πόδια της και έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι συμπαρασύροντας με. Συνέχιζα να την γαμάω. Η στάση αυτή μου αρέσει πολύ. Με κάνει να αισθάνομαι σαν καβλιάρης γάτος.

Το κεφάλι μου ήταν χωμένο στα μαλλιά της και της έλεγα βρώμικα κοπλιμέντα στα ελληνικά, κάτι που την εξίταρε κάνοντας την να με προκαλέι να την γαμήσω πιο πολύ.

"Τι μουνάρα εισαι εσύ, τι μουνί γαμάω"
"Give it to me honey. Fuck me honey. Fuck me hard"

Το τέλος δεν θα αργούσε.
Αισθάνθηκα οτι ήθελα να χύσω βαθιά μέσα της και με μερικές τελευταίες διεισδύσεις έχωσα τον πούτσο μου μέχρι τέρμα, τον άφησα εκεί και άρχισα να αισθάνομαι οτι χύνω βαθιά μέσα στον κόλπο αυτής της καβλιάρας, βγάζοντας ένα διακριτικό μουγκρητό.

[size=16pt]ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ[/size]
MAΛΑΚΙΕΣ!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
αν πω οτι την έχω θα τύχω πάλι του χλευασμού, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, καταλαβαίνεις.

οπότε ο,τι θέλετε πιστέψτε από την "Καλοκαιρινή περιπέτεια".

εμένα με ενδιαφέρει να σας αρέσει η ολοκληρωμένη ιστορία.

Πάμε γερά.

Έλα παιχταρά, συνέ-χυσε.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρε άντε γαμηθείτε ακόμα έμεινα με την πούτσα στο χέρι, ακόμα να την γαμήσεις μέσα στη θάλασσα συντόμευε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom