Νέα

Μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας Ελληνίδας και ενός Πακιστανού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
κανενα ελεος!! καλα να περνανε τα παιδια αλλα σε περιπτωση προβληματος δε θα κουναγα ουτε το μικρο μου δαχτυλακι!!!

αληθεια, γιατι ερχονται μονο πακιστανοι, αφγανοι κλπ και οχι πακιστανες αφγανες κλπ??? να φυγουν ολοι και να ερθουν μονο γυναικες που αφομοιονονται ευκολοτερα και γενανε και παιδια... τοτε δε θα ειμαστε ρατσιστες!!! ποιος μαλακασ σκεφτηκε να επιτρεψει σε τοσους αντρες να ερθουν στην ελλαδα????? ποιος προδοτης?

Δώσε πόνο μεγάλε.... Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!! Γιατί να μην ακούμε Αφγανή παντρεύτηκε Έλληνα κλπ.... Κάπου αποσκοπούν όλα αυτά έστω και ψυχολογικά!!!  :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΔΡΕσ??????? ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΛΟ?
Τύπε μήπως σκεφτοντουσαν τη σάπια τους τσέπη?

29-1--5-thumb-large.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//7510D7C33BB312BABB21C486906C0CCA.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-EmKZ9zwlhpM/TrAUc7h4fJI/AAAAAAAAMyI/4ZnXCXxWpLA/s1600/06dubai_slide06.jpg

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

29-1--5-thumb-large.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//7510D7C33BB312BABB21C486906C0CCA.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-EmKZ9zwlhpM/TrAUc7h4fJI/AAAAAAAAMyI/4ZnXCXxWpLA/s1600/06dubai_slide06.jpg

Τύπε μήπως κάποιος τους εμφύσησε αυτή την νοοτροπία της σάπιας τσέπης, για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δώσε πόνο μεγάλε.... Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!! Γιατί να μην ακούμε Αφγανή παντρεύτηκε Έλληνα κλπ.... Κάπου αποσκοπούν όλα αυτά έστω και ψυχολογικά!!!  :S

φιλε δεν ειναι τυχαιο νομιζω που σε ολες τις "αντιρατσιστικες" φωτογραφιες βιντεακια κτλπ βλεπουμε 2-3 ξανθα κοριτσακια και ενα μαυρο αγορακι.. δεν βλεπουμε 2-3 μαυρες και εναν λευκο..

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

29-1--5-thumb-large.jpg

με τη διαφορα οτι αυτα (οκ εκτως οικοδομης) τα κανουν και γυναικες... θα ελεγες στην ουκρανεζα (η πακιστανη) ελα να δουλεψεις στο χωραφι στη ζεστη για 20 ευρω και θασου ελεγεγε οχι?????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο πάκης δεν έχει ανάγκη τύπε, τον χορταίνει ο έρωτας της!!!
ναι τυπε να προσεχει μονο ο πακις μην την παθει σαν τον bbw lover στο μελλον και του την πηδαει κανενας ταριφας για ενα πακο μακαρονια

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σιγά ρε τύποι εμείς πως πάμε με μάυρες και γουστάρουμε εξωτικές γυναίκες ?  :grin:
ε το ίδιο και αυτές...

και αν σας σόκαρε αυτό πέρα από πλάκα να μην σας πω για 18χρονες τύπισες που περιμένουν πως και πως να πάνε σε άλλες πόλεις και το καλοκαίρι σε νησιά για να :zfuck: με μαύρους  :2funny:
μια πιτσιρίκα που δουλεύει εποχιακά σε νησιά σε club μου έλεγε ότι μια φορά με μαύρους κόντεψε να μείνει στον τόπο αλλά "άλλο πράμα"  :grin:  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγά ρε τύποι εμείς πως πάμε με μάυρες και γουστάρουμε εξωτικές γυναίκες ?  :grin:
ε το ίδιο και αυτές...

και αν σας σόκαρε αυτό πέρα από πλάκα να μην σας πω για 18χρονες τύπισες που περιμένουν πως και πως να πάνε σε άλλες πόλεις και το καλοκαίρι σε νησιά για να :zfuck: με μαύρους  :2funny:
μια πιτσιρίκα που δουλεύει εποχιακά σε νησιά σε club μου έλεγε ότι μια φορά με μαύρους κόντεψε να μείνει στον τόπο αλλά "άλλο πράμα"  :grin:  
μετα αυτη η πιτσιρικα θα παντρευτηκε κανεναν μαλακα ελληνα και του κανει σκηνη να μην βγει με φιλους να δει τσαμπιονσλιγκ,μαλακιζεται με φιλες της μιλωντας για τις μαυρες ψωλες και πως δυσκολευοταν να τις καταπιει και ρουφαει τσιγαρο βριζοντας τον μαλακα οτι δεν φερνει αρκετα λεφτα στο σπιτι και δεν μαγειρευει καλα το κοκκινιστο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
με τη διαφορα οτι αυτα (οκ εκτως οικοδομης) τα κανουν και γυναικες... θα ελεγες στην ουκρανεζα (η πακιστανη) ελα να δουλεψεις στο χωραφι στη ζεστη για 20 ευρω και θασου ελεγεγε οχι?????
Οι γυναικες των σκουρων δε βγαινουν απο το σπίτι οπότε δεν εχουν πρόσβαση σε αυτές μεχρι να εκμπουρδελευτούν εκδημοκρατιστούν οι χώρες τους.Τύπε ονειρικο θα ηταν ο καλουπατζής να ηταν σλάβα μουνάρα και ετσι θα ηταν όλοι ευχαριστημένοι και ο αφεντικός και η κοινωνία αλλά στη πραγματικότητα αυτο δεν ισχύει.Άσε που αυτές δεν ασχολουνται με αυτά αλλά ακομα και αν εβρισκες γυναίκα για τα βαρειά η απόδοση της δε πλησιάζει αυτη του σκούρου σκλάβου.Αυτές για καθαριότητα αν κάνουν και για τσιμπουκια οι εμφανίσιμες,τομέας υπηρεσιών δηλαδη που για να δουλέψει πρεπει να κινηθούν άλλοι τομείς

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Εχει κανει και δυο γεννες έτσι....10 κιλακια να τσιμπησε σε καθε γεννα το εβγαλε το εικοσαρικο....ο Πακις μια χαρα καλογαμουσε καλη πρεπει να ταν.....εδω μερικοι πληρωνουν κιολας να γαμησουν φαλαινα μεταξουργιωτισα....

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
απαξιωση σε ολες αυτες!! μαλακες ελληνες μουνοδουλοι!!!!!

εβλεπα τις προαλλες σε ενα γκρουπ στο ΦΒ για γνωριμιες, μια (εμφανως φεικ) τυπισα ποσταρει:

ποιος θα μου κανει μια χαρη???

και οι απαντησεις απο κατω:

εδω ειμαι μωρο μου

πως μπορω να σε βοηθησω?

πες το κ εγινε

και αλλα τετοια!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!! ΖΩΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΝΤΑ ΜΕ ΜΟΥΝΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!! Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
απαξιωση σε ολες αυτες!! μαλακες ελληνες μουνοδουλοι!!!!!

εβλεπα τις προαλλες σε ενα γκρουπ στο ΦΒ για γνωριμιες, μια (εμφανως φεικ) τυπισα ποσταρει:

ποιος θα μου κανει μια χαρη???

και οι απαντησεις απο κατω:

εδω ειμαι μωρο μου

πως μπορω να σε βοηθησω?

πες το κ εγινε

και αλλα τετοια!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!! ΖΩΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΝΤΑ ΜΕ ΜΟΥΝΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!! Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχει κανει και δυο γεννες έτσι....10 κιλακια να τσιμπησε σε καθε γεννα το εβγαλε το εικοσαρικο....ο Πακις μια χαρα καλογαμουσε καλη πρεπει να ταν.....εδω μερικοι πληρωνουν κιολας να γαμησουν φαλαινα μεταξουργιωτισα....
oi πακιδες τυπε και στα μπουρδελα θελουν αγκαλιτσες και γλωσσοφιλα,ειναι ερωτιαρικος λαος.....προφανως η χοντρη δινει καλα γλωσσοφιλα συνηθισμενη απο τις παστες και τα παγωτα που καταπινει με την γλωσσα της

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οχι στις επιμειξίες της νέας τάξης απάνθρωπων πραγμάτων. Θέλουμε να ζήσουμε. Ουστ.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ξερω συγγενικο προσωπο που "στις καλες εποχες" πηγαινε καθε σκ στα μπουζουκια και χαλαγε και εγω δε ξερω ποσα τη φορα, ανοιγε μπουκαλια, γαρυφαλα και δε συμμαζευεται!!! φυσικα βρηκε ομορφο μουνακι και τωρα ειναι παντρεμενοι με παιδι και χρεωμενοι...

συγχαριτηρια αλλα γιατι να πληρωσουμε ολοι μαζι τα χρεη τους με μια ενδεχομενη εξοδο απτο ευρω η με μνημονια κτλπ??? ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ??????? ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΙΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΤΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?¨??? Ε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΤΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!! ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ?¨??? Ε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
:rockon: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
η ιστορια μπαζει , αποκληρωση δεν γινεται ευκολα και πρεπει να υπαρξει δικαστικη αποφαση για αυτο και δεν βγαινει για τετοιους λογους αλλα για ποινικους, αυτα γινονται μονο στα σηριαλ

απο εκει να καταλαβετε τη σοβαροτητα της υπουργου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom