Νέα

Μία φωτογραφία της Ελλάδας του 2012 που σοκάρει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Δεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα

γαμησε τα φιλε,ετσι που μας καταντησαν το μελλον μας ειναι αβεβαιο πια,...σημερα δουλευεις,αυριο μπορει και οχι...αυριο παρεπιπτωντος,εχει πορεια συνταγμα...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και ο Γιωργακης το παιδι τρωει παιδακια με τον παπακωνσταντινου .Τωρακανει μαθημα το παιδι στην Αμερικη πως να γαμισεις μια χωρα επειδη εισαι μαλακας και θες να γινεις προθυπουργος.και οι μαλακες οι αμερικανοι των πληρωνουν   :jerking: :jerking:   θα μου πεις οτι και εμεις τον πληρωνουνε αφου ειναι βουλευτης.Αλλα γατος επειδη δεν μπορει να δουλεψει εδω λογο νομου ειναι βουλευτης η κουφαλα πηγε αμερικα οπου δεν του απαγορευει να κανει αλλη δουλεια.Και τα βοδια στην ελλαδα πληρωνουν.Σημερα ειχα παει να κλεισω ραντεβου στο ικα και μια ηλιθια ελεγε οτι τα εκανε ολα σωστα το βοδι.Τοσο μαλακες ειμαστε με μια ουρα 70 ατομα.    :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Και ο Γιωργακης το παιδι τρωει παιδακια με τον παπακωνσταντινου .Τωρακανει μαθημα το παιδι στην Αμερικη πως να γαμισεις μια χωρα επειδη εισαι μαλακας και θες να γινεις προθυπουργος.και οι μαλακες οι αμερικανοι των πληρωνουν   :jerking: :jerking:    θα μου πεις οτι και εμεις τον πληρωνουνε αφου ειναι βουλευτης.Αλλα γατος επειδη δεν μπορει να δουλεψει εδω λογο νομου ειναι βουλευτης η κουφαλα πηγε αμερικα οπου δεν του απαγορευει να κανει αλλη δουλεια.Και τα βοδια στην ελλαδα πληρωνουν.Σημερα ειχα παει να κλεισω ραντεβου στο ικα και μια ηλιθια ελεγε οτι τα εκανε ολα σωστα το βοδι.Τοσο μαλακες ειμαστε με μια ουρα 70 ατομα.    :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι εγινε με το ικα?δεν καταλαβα... :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται με το ψάξιμο στους κάδους!Σε λίγο θα πλακώνονται για το ποιος θα ψαχουλέψει πρώτος τα σκουπίδια...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...και αυτοί που την δημιούργησαν παραμένουν ατσαλάκωτοι!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται με το ψάξιμο στους κάδους!Σε λίγο θα πλακώνονται για το ποιος θα ψαχουλέψει πρώτος τα σκουπίδια...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...και αυτοί που την δημιούργησαν παραμένουν ατσαλάκωτοι!

Για πόσο ακόμα φίλτατε;

Για πόσο;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για πόσο ακόμα φίλτατε;

Για πόσο;
Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μα εκεί είναι το κόλπο, οι υπεύθυνη κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οι εργοδότες τους είναι ευχαριστημένοι με το έργο 100%

Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Να πάει στο χωριό του να έχει το μπαξεδάκι του και τα κοτοπουλάκια του για να έχει να φάει.. Στην Αθήνα θα πεινάσετε..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Στην Ισπανία ξεκίνησε πρακτικά πόλεμος.

Στην Καταλονία έχουν πρόωρες εκλογές σύντομα όπου το αποτέλεσμα έχει μορφή άτυπου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της μεγαλύτερης βιομηχανικής περιοχής της Ισπανίας.

Οι Ισπανοί ζητούν εκλογές και πολιόρκησαν εχθές το κοινοβούλιο όπου έγινε χρήση πλαστικών σφαιρών.

Λογικά η ΕΕ θα καταρρεύσει ή θα διατηρηθεί από την πορεία της Ισπανικής κοινωνίας και Οικονομίας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Κυριοι σας φερνω ευχαριστα νεα,πριν λιγο τελειωσε μια πολυ σημαντικη συναντηση της γγνωστης ομαδας του λακη.πλησιαζει η μεγαλη  μερα  που θα παρουμε την  εξουσια  και θα  καθαρισουμε  την  χωρα.ο  απολυτος  εχει την αδεια  του αρχηγου να  ποσταρει φωτο απο την  συναντηση.ερχομαστε  και θα τρεμει η γη :rockon:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα

Ντροπη παντως πολυ ντροπη!!!Παντως εγω και να λιμοκτονουσαα δεν θα εγραφα ποτε κατι τετοιο,δεν ειναι αλλο απ την περιφανια!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, αλλά όταν τα λέμε κάποιοι, η απάντηση είναι "τράβα λοιπόν εσύ και ρίξε το κοτρώνι"

εν τω μεταξύ όλα βαινουνε καλώς

Υ.Γ. η αλήθεια είναι πως εγώ βλέπω περισσότερους αλλοδαπούς να ψάχνουνε στα σκουπίδια, απλά ενώ πιο παλιά το έκαναν βράδυ, τώρα πια το κάνουνε και πρωινά και μάλιστα με σύστημα.
Πακια και τσιγγάνοι κάνουνε διαρκώς βόλτες με αυτοσχέδια καρότσια και μαζεύουνε μεταλλικά για σκραπ και ό,τι άλλο ενδιαφέρον βρούνε. Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση το πόσο καλά δικτυωμένοι είναι στο να τα σπρώχνουνε μετά στα σωστά κανάλια.

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ναι, αλλά όταν τα λέμε κάποιοι, η απάντηση είναι "τράβα λοιπόν εσύ και ρίξε το κοτρώνι"

εν τω μεταξύ όλα βαινουνε καλώς

Υ.Γ. η αλήθεια είναι πως εγώ βλέπω περισσότερους αλλοδαπούς να ψάχνουνε στα σκουπίδια, απλά ενώ πιο παλιά το έκαναν βράδυ, τώρα πια το κάνουνε και πρωινά και μάλιστα με σύστημα.
Πακια και τσιγγάνοι κάνουνε διαρκώς βόλτες με αυτοσχέδια καρότσια και μαζεύουνε μεταλλικά για σκραπ και ό,τι άλλο ενδιαφέρον βρούνε. Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση το πόσο καλά δικτυωμένοι είναι στο να τα σπρώχνουνε μετά στα σωστά κανάλια.
ναι φιλε ολοι οι αλλοδαποι εχουν ενα καροτσακι και μαζευουν απο καδους σιδερενια πραγματα,για να πουλησουν το σιδερο...χαμος,ουτε προκα δε μενει στ δρομο.... :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να πάει στο χωριό του να έχει το μπαξεδάκι του και τα κοτοπουλάκια του για να έχει να φάει.. Στην Αθήνα θα πεινάσετε..
Πες τα...Αυτό ακριβώς έπραξα κ εγώ αλλά όχι για βιοποριστικούς λόγους (τουλάχιστον ακόμα)...

Τα μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχουν κάτι να προσφέρουν πλέον...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι φιλε ολοι οι αλλοδαποι εχουν ενα καροτσακι και μαζευουν απο καδους σιδερενια πραγματα,για να πουλησουν το σιδερο...χαμος,ουτε προκα δε μενει στ δρομο.... :grin:
δεν είπα εγώ όλοι οι αλλοδαποί
είπα πως από αυτούς που βλέπω οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί

τι στο διάολο...ελληνικά δεν μαθαίνετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom