komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Δεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα
γαμησε τα φιλε,ετσι που μας καταντησαν το μελλον μας ειναι αβεβαιο πια,...σημερα δουλευεις,αυριο μπορει και οχι...αυριο παρεπιπτωντος,εχει πορεια συνταγμα...Δεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα
τι εγινε με το ικα?δεν καταλαβα...Και ο Γιωργακης το παιδι τρωει παιδακια με τον παπακωνσταντινου .Τωρακανει μαθημα το παιδι στην Αμερικη πως να γαμισεις μια χωρα επειδη εισαι μαλακας και θες να γινεις προθυπουργος.και οι μαλακες οι αμερικανοι των πληρωνουν θα μου πεις οτι και εμεις τον πληρωνουνε αφου ειναι βουλευτης.Αλλα γατος επειδη δεν μπορει να δουλεψει εδω λογο νομου ειναι βουλευτης η κουφαλα πηγε αμερικα οπου δεν του απαγορευει να κανει αλλη δουλεια.Και τα βοδια στην ελλαδα πληρωνουν.Σημερα ειχα παει να κλεισω ραντεβου στο ικα και μια ηλιθια ελεγε οτι τα εκανε ολα σωστα το βοδι.Τοσο μαλακες ειμαστε με μια ουρα 70 ατομα.
Είναι συγκλονιστικό αυτό που γίνεται με το ψάξιμο στους κάδους!Σε λίγο θα πλακώνονται για το ποιος θα ψαχουλέψει πρώτος τα σκουπίδια...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...και αυτοί που την δημιούργησαν παραμένουν ατσαλάκωτοι!
Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...Για πόσο ακόμα φίλτατε;
Για πόσο;
Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...
Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...
εδω ο γιωργακης ειναι καθηγητης στο χαρβαρντ ρε τυπεΔεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα
Ντροπη παντως πολυ ντροπη!!!Παντως εγω και να λιμοκτονουσαα δεν θα εγραφα ποτε κατι τετοιο,δεν ειναι αλλο απ την περιφανια!!!Δεν θα πω τιποτα απλα βαζω το λινκ τα σχολια δικα σας και μη χειροτερα
Kρίμα!
Τυπε μπερδεψες τα προσωπα!...πηγαινε για νανι καλυτερα!
ναι, αλλά όταν τα λέμε κάποιοι, η απάντηση είναι "τράβα λοιπόν εσύ και ρίξε το κοτρώνι"Δεν ξέρω...δεν βλέπω ουσιαστική αντίδραση!Το τραγικό από την άλλη είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει την ευθιξία να πάει μόνος του στο σπιτάκι του!Βρήκανε και τα κάνουνε...
ζιγκολο ο αχαχουχας τυπε? :Sκαλως τον αχαχουχα
ναι φιλε ολοι οι αλλοδαποι εχουν ενα καροτσακι και μαζευουν απο καδους σιδερενια πραγματα,για να πουλησουν το σιδερο...χαμος,ουτε προκα δε μενει στ δρομο....ναι, αλλά όταν τα λέμε κάποιοι, η απάντηση είναι "τράβα λοιπόν εσύ και ρίξε το κοτρώνι"
εν τω μεταξύ όλα βαινουνε καλώς
Υ.Γ. η αλήθεια είναι πως εγώ βλέπω περισσότερους αλλοδαπούς να ψάχνουνε στα σκουπίδια, απλά ενώ πιο παλιά το έκαναν βράδυ, τώρα πια το κάνουνε και πρωινά και μάλιστα με σύστημα.
Πακια και τσιγγάνοι κάνουνε διαρκώς βόλτες με αυτοσχέδια καρότσια και μαζεύουνε μεταλλικά για σκραπ και ό,τι άλλο ενδιαφέρον βρούνε. Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση το πόσο καλά δικτυωμένοι είναι στο να τα σπρώχνουνε μετά στα σωστά κανάλια.
Πες τα...Αυτό ακριβώς έπραξα κ εγώ αλλά όχι για βιοποριστικούς λόγους (τουλάχιστον ακόμα)...Να πάει στο χωριό του να έχει το μπαξεδάκι του και τα κοτοπουλάκια του για να έχει να φάει.. Στην Αθήνα θα πεινάσετε..
δεν είπα εγώ όλοι οι αλλοδαποίναι φιλε ολοι οι αλλοδαποι εχουν ενα καροτσακι και μαζευουν απο καδους σιδερενια πραγματα,για να πουλησουν το σιδερο...χαμος,ουτε προκα δε μενει στ δρομο....