Νέα

Μία φωτογραφία της Ελλάδας του 2012 που σοκάρει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πες τα...Αυτό ακριβώς έπραξα κ εγώ αλλά όχι για βιοποριστικούς λόγους (τουλάχιστον ακόμα)...

Τα μεγάλα αστικά κέντρα δεν έχουν κάτι να προσφέρουν πλέον...
ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και επίσης δεν σημαίνει πως όλοι έχουνε τον τρόπο να φύγουνε.
Αν ας πούμε δεν έχεις χωριό...πώς στο λύκο θα πας κάπου;
Είναι προφανές πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουνε κεφάλαιο εκκίνησης.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα. Θα σας πω αυτο που μου ειπε συγγενις μου πριν 10 μερες που ημουν στο καλαμακι αθηνα.. Μου λεει συγκλονιστικα προχθες λεω γιατι τι εγινε.. Μου λεει καθως ημουν στο μπαλκονι 1 οροφος ηρθε ενας κυριος καλοντιμενος στον δρομο με ενα καροτσακι με το πεδι του μεσα πολυ καθαρο το παιδακι του και αυτος.. Και κοιταξε στο μπαλκονι και με ειπε συγνωμη μηπως εχετε να μου δωσετε λιγο ψωμι.. Κατεβηκα κατω ειδα το μωρακη του που το ειχε πολυ καθαρο ευπρεπης.. Μολις εφυγε συνηδητοποιησα μου ειπε ο συγγενης μου τι βλακια εκανα που δεν εδωσα στον ανθρωπο αυτον 1-2 πακετα μακαρονια λιγο ριζι καμια κονσερβα που ειχα στο ντουλαπι μου.. Μου λεει με επιασε στεναχωρια απο την συμπεριφορα του ανθρωπου την ταπεινοτητα του και το απο οτι δεν σκεφτηκα να του δωσω κανα 2 πακετα μακαρονια και καμια κονσερβα που ειχα στο ντουλαπι μου..

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γάμησε τα, ντροπή και ξανά ντροπή όμως είναι αλήθεια ότι στην Αθήνα υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και ο Γιωργακης το παιδι τρωει παιδακια με τον παπακωνσταντινου .Τωρακανει μαθημα το παιδι στην Αμερικη πως να γαμισεις μια χωρα επειδη εισαι μαλακας και θες να γινεις προθυπουργος.και οι μαλακες οι αμερικανοι των πληρωνουν  :jerking: :jerking:    θα μου πεις οτι και εμεις τον πληρωνουνε αφου ειναι βουλευτης.Αλλα γατος επειδη δεν μπορει να δουλεψει εδω λογο νομου ειναι βουλευτης η κουφαλα πηγε αμερικα οπου δεν του απαγορευει να κανει αλλη δουλεια.Και τα βοδια στην ελλαδα πληρωνουν.Σημερα ειχα παει να κλεισω ραντεβου στο ικα και μια ηλιθια ελεγε οτι τα εκανε ολα σωστα το βοδι.Τοσο μαλακες ειμαστε με μια ουρα 70 ατομα.    :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εχω μια διαφωνία μαζι σου φιλε μου τι σου φταίνε τα βοδια..παντω ΒΟΔΙΑ ειναι αυτοι που τον ψηφιζουν ακομα.

Επισκέπτης
Πριν μερικους μηνες να πηγαινατε εξω απο super market να δειτε σκηνικα ντροπης. Να πλακωνονται διπλα στους καδους γυφτοι με αλλοδαπους για ενα πακετο μακαρονια που εχουν λειξει. Κι απο κοντα κατι "κυριλατοι" με αμαξια να περιμενουν μπας αρπαξουν κι αυτοι κατι. Τωρα μου ειπαν οτι τα super market δεν πετανε τα ληγμενα τροφημα στους καδους. Το γιατι δεν το καταλαβα. Για να μη γινονται τετοια σκηνικα ή ενδιαφερονται για την υγεια αυτων που ψαχνουν στους καδους ?
Και να παρακαλαμε να μην κανει βαρυ χειμωνα φετος.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πριν μερικους μηνες να πηγαινατε εξω απο super market να δειτε σκηνικα ντροπης. Να πλακωνονται διπλα στους καδους γυφτοι με αλλοδαπους για ενα πακετο μακαρονια που εχουν λειξει. Κι απο κοντα κατι "κυριλατοι" με αμαξια να περιμενουν μπας αρπαξουν κι αυτοι κατι. Τωρα μου ειπαν οτι τα super market δεν πετανε τα ληγμενα τροφημα στους καδους. Το γιατι δεν το καταλαβα. Για να μη γινονται τετοια σκηνικα ή ενδιαφερονται για την υγεια αυτων που ψαχνουν στους καδους ?
Και να παρακαλαμε να μην κανει βαρυ χειμωνα φετος.

Για μενα φιλε πρεπει να κανει πολυ βαρυ χειμωνα. ΠΟΛΙΚΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Γιατι με τετοια ΖΩΑ συμπατριωτες δε προκειται ποτε να αλλαξιε κατι. Αν ομως καποιος βλεπει τα παιδακια του να τορτουριζουν επειδη καποιος αρρωστος-μισανθρωπος-πασοκικος εγκεφαλος εβαλε το πετρελαιο στο 1.60 τι στο καλο αν μη τι αλλο θα τρελαθει. Το πετρελαιο θερμανσης για μενα ειναι η τελευταια ευκαιρια αυτου του λαου να κανει κατι

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και επίσης δεν σημαίνει πως όλοι έχουνε τον τρόπο να φύγουνε.
Αν ας πούμε δεν έχεις χωριό...πώς στο λύκο θα πας κάπου;
Είναι προφανές πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουνε κεφάλαιο εκκίνησης.
Δεν είπα ότι η λύση για όλους είναι αυτή,αλλά για όσους μπορούν...

Όποιος μπορεί κ δεν φεύγει,θα το μετανιώσει πικρά κ μάλιστα λείαν συντόμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom