Νέα

Μια ερώτηση για το σπίτι της Ζανας (Αγκύρας 12Α)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zoran
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zoran

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια καλησπέρα!
Νέος στο φόρουμ και κολλημένος με milf.. πριν περίπου 11 μήνες ένα καυλιάρικο 50χρονο (όχι της δουλειάς, άσχετο) θέλησε να με κάνει βόλτα στον ουρανό και έπεσε πάνω μου με το αμάξι του! Αποτέλεσμα; Αποφύγαμε το ταξίδι στον άγιο Πέτρο αλλά αποχτήσαμε συντριπτικά κατάγματα και λάμες στη λεκάνη και στο δεξί πόδι.
Αποτέλεσμα Νο2; Έχω σχεδόν ένα χρόνο να χρόνο να σκοράρω…  :headbang:
πακέτο.. πακέτο για το λόγο ότι ακόμα πονάω και δεν μπορώ να κάνω κινήσεις… τον τελευταίο καιρό όμως η αποχή έχει γίνει βραχνάς και αφού να πηδήξω ακόμα δεν παίζει λόγο πόνων σκέφτηκα το μαγικό στόμα της Ζάνας στην αγκύρας 12 για το οποίο έχω διαβάσει τόσα πολλά και στη φάση που είμαι τώρα είναι ότι πρέπει!! και εδώ είναι θέλω τη βοήθεια σας, μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν το εν λόγο σπίτι έχει σκάλες ή είναι ισόγειο; Χρησιμοποιώ πατερίτσα και μου είναι πρόβλημα να ανέβω και να κατέβω σκάλες.
επειδή οι πληροφορίες για την ικανότητα της Ζάνας στην πίπα μου έκαναν κλικ θα ήθελα να μάθω αν είναι ‘εύκολο’ το σπίτι, οποίος φίλος ξέρει ας μου πει, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχών απαντήσεις..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ισογειο φιλαρακι κανα δυο σκαλοπατια στην εξωπορτα ολα και ολα

OP
OP
Z

zoran

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φίλε, θα την επισκεφτώ αυτή τη βδομάδα :dancing:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε ευχαριστώ φίλε, θα την επισκεφτώ αυτή τη βδομάδα :dancing:

Επειδη ειμαι θαμωνας τοτυ μαγαζιου, επετρεψε μου να ακριβολογησω (χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης στον φιλο sinnerman).

Εχει 4 σκαλοπατια......

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι το σαλόνι είναι πολύ χωστό και στενόχωρο και αν θυμάμε καλά το ένα δωμάτιο (αυτό το οποίο βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιο του τσάτσου) είναι κι αυτό μικρό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom