Νέα

Μια άσχημη και ταυτόχρανα φοβερή εμπειρία με ct

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darkman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εντάξει, έπαθες ένα μικρό σοκ μπροστά σε τόση ομορφιά, συμβαίνουν κι αυτά.
ρε φίλε todok εγώ θα του πρότεινα σαν αρχή να πάει με κάποια ποιο νορμαλ κοπέλα  εδώ στην Αθήνα ειδικά υπάρχουν κοπέλες δοκιμασμένες και που θα του δώσουν το βάπτισμα του πυρός και μετά ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για κάτι  ποιο  κυριλέ.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
darkman μην ανησυχείς.Είσαι μικρός ακόμα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες.Αρκεί να έχεις λεφτά να πληρώνεις βέβαια!Πάντως είσαι τυχερός που πήγες με C.T και όχι με κάποιο χαζοκόριτσο που νομίζουν ότι όλοι οι άντρες είναι πορνόσταρ και πρέπει να γαμάνε 2 ώρες ανηλεώς...Αυτό που έπαθες,το έχω πάθει κι εγώ αρκετές φορές.Έστω και αν είμαι στα 37!Απλώς επειδή στο βάθος του μυαλού είχα άλλα πράγματα να με απασχολούν.Και τα γαμημένα έρχονται στην επιφάνεια χωρίς να το θέλεις.Όσο το ψάχνεις,τόσο θα αγχώνεσαι.Μόλις έχεις λεφτά,άπλετο χρόνο,καλή διάθεση,και φυσικά κάβλες,κλείσε μια γκόμενα και πήδα την.Και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις κριτικές για τις κοπέλες.Δες τις φωτογραφίες,αν σου αρέσει κάποια κλείσε ραντεβού και πήγαινε.Και αυτό διότι οι απόψεις είναι εντελώς υποκειμενικές αλλά ικανές να σε επηρεάσουν.

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
darkman μην ανησυχείς.Είσαι μικρός ακόμα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες.Αρκεί να έχεις λεφτά να πληρώνεις βέβαια!Πάντως είσαι τυχερός που πήγες με C.T και όχι με κάποιο χαζοκόριτσο που νομίζουν ότι όλοι οι άντρες είναι πορνόσταρ και πρέπει να γαμάνε 2 ώρες ανηλεώς...Αυτό που έπαθες,το έχω πάθει κι εγώ αρκετές φορές.Έστω και αν είμαι στα 37!Απλώς επειδή στο βάθος του μυαλού είχα άλλα πράγματα να με απασχολούν.Και τα γαμημένα έρχονται στην επιφάνεια χωρίς να το θέλεις.Όσο το ψάχνεις,τόσο θα αγχώνεσαι.Μόλις έχεις λεφτά,άπλετο χρόνο,καλή διάθεση,και φυσικά κάβλες,κλείσε μια γκόμενα και πήδα την.Και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις κριτικές για τις κοπέλες.Δες τις φωτογραφίες,αν σου αρέσει κάποια κλείσε ραντεβού και πήγαινε.Και αυτό διότι οι απόψεις είναι εντελώς υποκειμενικές αλλά ικανές να σε επηρεάσουν.
Δεν ξέρω αν ήταν άγχος. Στην αρχή όλα ξεκίνησαν πολύ καλά και είμουν αρκετά ήρεμος. Άσε και που παλαιότερα με άλλα κορίτσια τα πράματα πήγαιναν μια χαρά ακόμη και να είμουν φουλ στρεσαρισμένος. Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως ο πληρωμένος έρωτας να με κομπλάρει τελικά. Θα ξαναπροσπαθήσω με κανονική κοπέλα και θα σας πω νεώτερα! Σε μπουρδέλο πάντως δεν θέλω να πάω. Με χαλάει πολύ η ιδέα. Μια μέρα έτυχε να μπω σε ένα και συχάθικα από την βρωμιά, αλλά ακόμη και να ήταν καθαρό κάτι πάλι θα με χαλόυσε στην όλη υπόθεση.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Darkman έχω φίλους πολύ μεγαλύτερους από εσένα και αρκετά από εμένα που ενώ είναι νυχτόβιοι, μπουρδελιάρηδες κλπ ποτέ δεν τα έχουν καταφέρει στον πληρωμένο έρωτα. Αυτό είναι ψυχολογικό.
Επίσης υπάρχουν άτομα που μόλις τους φορέσεις το πλαστικό, πέφτει η σημαία για πλάκα. Αυτό μπορεί να είναι και ψυχολογικό αλλά μπορεί να είναι και λόγω προφυλακτικού. Δηλαδή να σου πέφτει μικρό, να αργήσει να στο βάλει κλπ. Είσαι και σχετικά άπειρος οπότε...
Επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα σου ξανασυμβεί μη μασήσεις ούτε τότε ούτε ποτέ.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ida oti kapou egrafe oti apagorevete.
Tα greeklish απαγορευοντε....νομιζω οτι καποια στιγμη καποιος admin ειχε δωσει ενα site-εργαλειο- που μεταφραζε τα greeklish σε greek αλλα δεν το θυμαμαι.....
εαν το θυμαται καποιος να το δωσει αλλιως goooooogle it.....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Στην μπάρα που βρίσκεται χαμηλά στην οθόνη σου......έχει ένα σηματάκι που δείχνει τη γλώσσα....κάτω δεξιά....κάνε [size=12pt]δεξί[/size] κλίκ πάνω του.....διάλεξε την επιλόγή "ρυθμίσεις" ή "settings".
Στο παραθυράκι που θα βγεί....διάλεξε "Add"  ή "Ρυθμίσεις".....(δεν ξέρω τι θα σου βγάλει)....και διάλεξε να προσθέσεις τα ελληνικά.
Μετά θα μπορείς να τα επιλέξεις κάνοντας κλίκ στο ίδιο αυτό εικονίδιο που είναι κάτω δεξιά.

Συνημμένα

• SP32-20071221-183026.jpg
    SP32-20071221-183026.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • SP32-20071221-183101.jpg
    SP32-20071221-183101.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 31

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τότε κοίτα αυτό :
Είναι μεταφραστής απο τα Greeklish που γράφεις σε Ελληνικά .
Είναι ντέμο όμως και σηκώνει μέχρι 255 γράμματα.
Αλλά για εδώ με΄σα μάλλον θα σου φτάνουν.....
;) ;) ;) ;) ;)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εννοείται πως μετά.....το μεταφρασμένο το κάνεις copy - paste στο μήνυμα σου στο φόρουμ!

Α! και θέλω και κερασματάκι για τη βοήθεια !

Ότι έχεις ευχαρίστηση !

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προχθές κατέβηκα Αθήνα καθώς είχα μια δουλειά, οπότε και αποφάσισα να πάρω την Camile, μιας και εμείς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε ct. Το θέμα είναι ότι ήταν και η πρώτη μου φορά που θα έκανα κανονικά σεξ. Οι προηγούμενες εμπειρίες σταματούσαν λίγο πριν το ..χώσημο. Τέσπα για να μην πολυλογώ μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, την βλέπω μόνο με την πετσέτα και ψιλο-κόμπλαρα. Αρχίζουμε αρχικά με γλυφωμούνι. Αυτό ήταν που με εκτόξευσε! Φαινόταν μάλιστα και να τις αρέσει πολύ καθώς βογκούσε αλλά και έτρεμαν τα πόδια της! (μπορεί λέτε να το προσπιηθεί αυτό;) Όταν φτάνει η σειρά της για ...γλύψημο τα έχασα! Εκεί που είχα ανάψει και είμουν έτοιμος να ...μπω, παιδιά μου έπεσε  >:(  Τα έχασα τελειώς. Ότι προσπάθεια και να έκανε το κορίτσι, τίποτα. Ίσως και να με ξενέρωσε το γεγονός ότι ήταν αρκετά σκληρή για τα γούστα μου (δεν φαντάζεστε πόσα δαγκόματα στο χμ..). Εν τω μεταξύ κιόλλας εγώ πάγωνα και έτρεμα (αυτή πίστευε ότι φοβόμουν και είχε πολύ πλάκα) οπότε άντε λέω να μπω στο μπάνιο για να ζεσταθώ και να χαλαρώσω. Έπειτα μπήκε και αυτή μαζί και τα πράματα κάπως διόρθωσαν αλλά μέχρι να τελιώσω ήρθε ο επόμενος και τελικά τζίφος. Πρώτη φορά και άσφαιρη λοιπόν. Εκεί που λες ότι είναι όλα τέλεια και εκεί που έχεις την πιο καυτή γκόμενα να την κάνεις ότι θες, τελικά τίποτα...  :(
Τα σχόλια δικά σας...

p.s. για την ιστορία μόλις έκλεισα τα 18

ΑΧΑΧΑΧΑ ... μόλις τώρα είδα το ποστ!!

Φίλε εσύ ήσουν η αιτία που περίμενα στο διάδρομο 10 λεπτά?!?!?! Και που σχεδόν τρακάραμε όταν έβγαινες γύρω στις 9.20? Άν ήξερα όλη την ιστορία θα περίμενα κιάλλο ρε γμτο, χαλάλι σου!

Τι να πω? Αυτό που σου συνέβη, έχει συμβεί σε όλους μας κάποια στιγμή, άρα μη κολώνεις. Είναι ενας από τους λόγους που το λιγότερο που κλείνω είναι 2ωρο. ένας άλλος είναι ότι στην ηλικία μου θέλω και τα διαλείμματά μου ....

Η ίδια πάντως μου είπε ότι ήταν η πρώτη σου φορά (σαν δικαιολογία για την αργοπορία) αλλά επίσης ότι της άρεσες και πολύ θα ήθελε να είχες κιάλλο χρόνο ;) ;)

Αυτά .. χαλάρωσε και better luck next time!

ΥΓ. και για να ρίξω και λίγο αλάτι στη πληγή διάβασε τη κριτική που έγραψα προχτές....αφού συνήλθα από τη μάχη!  :) :) :)

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΑΧΑΧΑΧΑ ... μόλις τώρα είδα το ποστ!!

Φίλε εσύ ήσουν η αιτία που περίμενα στο διάδρομο 10 λεπτά?!?!?! Και που σχεδόν τρακάραμε όταν έβγαινες γύρω στις 9.20? Άν ήξερα όλη την ιστορία θα περίμενα κιάλλο ρε γμτο, χαλάλι σου!

Τι να πω? Αυτό που σου συνέβη, έχει συμβεί σε όλους μας κάποια στιγμή, άρα μη κολώνεις. Είναι ενας από τους λόγους που το λιγότερο που κλείνω είναι 2ωρο. ένας άλλος είναι ότι στην ηλικία μου θέλω και τα διαλείμματά μου ....

Η ίδια πάντως μου είπε ότι ήταν η πρώτη σου φορά (σαν δικαιολογία για την αργοπορία) αλλά επίσης ότι της άρεσες και πολύ θα ήθελε να είχες κιάλλο χρόνο ;) ;)

Αυτά .. χαλάρωσε και better luck next time!

ΥΓ. και για να ρίξω και λίγο αλάτι στη πληγή διάβασε τη κριτική που έγραψα προχτές....αφού συνήλθα από τη μάχη!  :) :) :)
χεχε
Δεν νομίζω ρε συ να άργησαμε 20 λεπτά. Είδα το ρολοι πριν φύγω και ήταν και 7. Πάντως η άληθεια είναι ότι μέχρι τελευτία στιγμή το κορίτσι έκανε το παν! Κανονικά βέβαια όλα τα ct αφήνουν έναν περιθώριο 30 λεπτών για τον επόμενο πελάτη. Τέλος, στην αρχή και με εμένα είχε γίνει ασσυνενοισία με την ώρα. Στην αρχή είπαμε 8, μετά το 8 έγινε 8 και μισή μετά μου είπε στις 9. Εγώ της απαντάσω "ελπίζω να μην είσαι κουρασμένη" (τι το ήθελα ο μαλάκας) και τελικά καταλήξαμε πάλι στις 8! Έτσι έβαλε εσένα στις 9 (ο τελευαίος πρέπει να είσουν έτσι;).

P.S. Κανονικά μέχρι 19 του μηνός δεν θα καθόταν;

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τα περί ραντεβού και οργάνωσης αστα καλύτερα. 6ωρο είχα ζητήσει και 1 ώρα είχαν σημειώσει οι βλάκες! Τελικά το κάναμε 2 και με πολλά "sorry" κλπ
όχι, είχε και άλλους μετά ... αλλιώς θα το έκανα επί τόπου extension μέχρι το πρωί.

Σωστά, 19 το πρωί έφυγε.

Σχετικά με το " αν κουράζεται": το μοτέρ που φοράει έχει ακόμα πολλά χιλιομετρα να γράψει μέχρι να κουραστεί... πρώτα θα κάψουμε λάδια όλοι μας και μετά θα κουραστεί το μικρό. Άσε που νομίζω ότι μας βλέπει και λίγο σαν "τρόπαια". Δεν σου ζήτησε να βγείτε φωτό μαζί?  Νομίζω ότι κάπου μέσα της το βλέπει και λίγο διαστροφικά, του στυλ "ΚΑΙ αυτόν τον πήδηξα μέχρι που είπε φτάνει!!"  :rockon:

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν ξανέρθει πάντως Ελλάδα παίζει να την κλήσω για κανένα 6ωρό και γω. Ε δεν μπορεί σε 6 ώρες κάτι θα γίνει  :2funny:
Πάντως δίκιο έχεις. Φαίνεται να της αρέσει τρελά αυτό που κάνει! Εμένα μου έδειχνε μάλιστα και το αυτοκίνητό της: ένα μάυρο πανάκριβο τζιπ mercedes. Και εδώ είναι η απορία. Πως γίνεται να είναι 18 χρονών και να έχει τόσα λεφτά; Ή λοιπόν εκδίδεται από τα 12 της ή απλά δεν έχει ανάγκη απο λεφτά και κάνει ότι κάνει επειδή απλά της αρέσει. Το δεύτερο σενάριο νομίζω πως είναι το πιθανότερο.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πωπω τον εσφαξες.
Μη μασας αρχηγε. Μεγαλωνεις σε ωραιες εποχες, με αφθονια, ποικιλια και με σωστες επαγγελματιες κυριως, που ξερουν πως να χειριστουν καταστασεις. Εγω την πρωτη μου φορα γ@#ησα ( λεμε τωρα) ενα μπαζο σε ρδελο χωρις ντουζ γελια και προκαταρκτικα. Οση ωρα επαιζε η φαση μονο βελονακι δεν εβγαλε για να πλεξει. Ασε που δεν μπορουσα να τελειωσω και μου πεταξε ενα " Αντε ντε" και η ψυχολογια ...... χαλια. Το ξεπερασα ομως οπως σιγουρα και αλλοι εδω. :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Υπάρχει παιδιά καμιά φωτο της εν λόγω κοπελιάς που προκάλεσε αφλογιστία στον νεαρό φίλο μας ? (μην μασας , συμβαίνουν αυτά).

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
darkman, εγώ έχω το ακρως αντίθετο πρόβλημα με σενα:
ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ

ενώ με πουτάνες που δεν τις πληρώνεις, τις δίνω και καταλαβαίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom