Προχθές κατέβηκα Αθήνα καθώς είχα μια δουλειά, οπότε και αποφάσισα να πάρω την Camile, μιας και εμείς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε ct. Το θέμα είναι ότι ήταν και η πρώτη μου φορά που θα έκανα κανονικά σεξ. Οι προηγούμενες εμπειρίες σταματούσαν λίγο πριν το ..χώσημο. Τέσπα για να μην πολυλογώ μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, την βλέπω μόνο με την πετσέτα και ψιλο-κόμπλαρα. Αρχίζουμε αρχικά με γλυφωμούνι. Αυτό ήταν που με εκτόξευσε! Φαινόταν μάλιστα και να τις αρέσει πολύ καθώς βογκούσε αλλά και έτρεμαν τα πόδια της! (μπορεί λέτε να το προσπιηθεί αυτό;) Όταν φτάνει η σειρά της για ...γλύψημο τα έχασα! Εκεί που είχα ανάψει και είμουν έτοιμος να ...μπω, παιδιά μου έπεσε > Τα έχασα τελειώς. Ότι προσπάθεια και να έκανε το κορίτσι, τίποτα. Ίσως και να με ξενέρωσε το γεγονός ότι ήταν αρκετά σκληρή για τα γούστα μου (δεν φαντάζεστε πόσα δαγκόματα στο χμ..). Εν τω μεταξύ κιόλλας εγώ πάγωνα και έτρεμα (αυτή πίστευε ότι φοβόμουν και είχε πολύ πλάκα) οπότε άντε λέω να μπω στο μπάνιο για να ζεσταθώ και να χαλαρώσω. Έπειτα μπήκε και αυτή μαζί και τα πράματα κάπως διόρθωσαν αλλά μέχρι να τελιώσω ήρθε ο επόμενος και τελικά τζίφος. Πρώτη φορά και άσφαιρη λοιπόν. Εκεί που λες ότι είναι όλα τέλεια και εκεί που έχεις την πιο καυτή γκόμενα να την κάνεις ότι θες, τελικά τίποτα...
Τα σχόλια δικά σας...
p.s. για την ιστορία μόλις έκλεισα τα 18
Τα σχόλια δικά σας...
p.s. για την ιστορία μόλις έκλεισα τα 18