Νέα

Μια άσχημη και ταυτόχρανα φοβερή εμπειρία με ct

• Μέλος που άνοιξε το νήμα darkman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προχθές κατέβηκα Αθήνα καθώς είχα μια δουλειά, οπότε και αποφάσισα να πάρω την Camile, μιας και εμείς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε ct. Το θέμα είναι ότι ήταν και η πρώτη μου φορά που θα έκανα κανονικά σεξ. Οι προηγούμενες εμπειρίες σταματούσαν λίγο πριν το ..χώσημο. Τέσπα για να μην πολυλογώ μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, την βλέπω μόνο με την πετσέτα και ψιλο-κόμπλαρα. Αρχίζουμε αρχικά με γλυφωμούνι. Αυτό ήταν που με εκτόξευσε! Φαινόταν μάλιστα και να τις αρέσει πολύ καθώς βογκούσε αλλά και έτρεμαν τα πόδια της! (μπορεί λέτε να το προσπιηθεί αυτό;) Όταν φτάνει η σειρά της για ...γλύψημο τα έχασα! Εκεί που είχα ανάψει και είμουν έτοιμος να ...μπω, παιδιά μου έπεσε  >:(  Τα έχασα τελειώς. Ότι προσπάθεια και να έκανε το κορίτσι, τίποτα. Ίσως και να με ξενέρωσε το γεγονός ότι ήταν αρκετά σκληρή για τα γούστα μου (δεν φαντάζεστε πόσα δαγκόματα στο χμ..). Εν τω μεταξύ κιόλλας εγώ πάγωνα και έτρεμα (αυτή πίστευε ότι φοβόμουν και είχε πολύ πλάκα) οπότε άντε λέω να μπω στο μπάνιο για να ζεσταθώ και να χαλαρώσω. Έπειτα μπήκε και αυτή μαζί και τα πράματα κάπως διόρθωσαν αλλά μέχρι να τελιώσω ήρθε ο επόμενος και τελικά τζίφος. Πρώτη φορά και άσφαιρη λοιπόν. Εκεί που λες ότι είναι όλα τέλεια και εκεί που έχεις την πιο καυτή γκόμενα να την κάνεις ότι θες, τελικά τίποτα...  :(
Τα σχόλια δικά σας...

p.s. για την ιστορία μόλις έκλεισα τα 18

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το συμπέρασμα είναι πως να το βάλεις όσο είναι ντούρο και να μην το παιδεύεις το θέμα :-)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές κατέβηκα Αθήνα καθώς είχα μια δουλειά, οπότε και αποφάσισα να πάρω την Camile, μιας και εμείς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε ct. Το θέμα είναι ότι ήταν και η πρώτη μου φορά που θα έκανα κανονικά σεξ. Οι προηγούμενες εμπειρίες σταματούσαν λίγο πριν το ..χώσημο. Τέσπα για να μην πολυλογώ μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, την βλέπω μόνο με την πετσέτα και ψιλο-κόμπλαρα. Αρχίζουμε αρχικά με γλυφωμούνι. Αυτό ήταν που με εκτόξευσε! Φαινόταν μάλιστα και να τις αρέσει πολύ καθώς βογκούσε αλλά και έτρεμαν τα πόδια της! (μπορεί λέτε να το προσπιηθεί αυτό;) Όταν φτάνει η σειρά της για ...γλύψημο τα έχασα! Εκεί που είχα ανάψει και είμουν έτοιμος να ...μπω, παιδιά μου έπεσε  >:(  Τα έχασα τελειώς. Ότι προσπάθεια και να έκανε το κορίτσι, τίποτα. Ίσως και να με ξενέρωσε το γεγονός ότι ήταν αρκετά σκληρή για τα γούστα μου (δεν φαντάζεστε πόσα δαγκόματα στο χμ..). Εν τω μεταξύ κιόλλας εγώ πάγωνα και έτρεμα (αυτή πίστευε ότι φοβόμουν και είχε πολύ πλάκα) οπότε άντε λέω να μπω στο μπάνιο για να ζεσταθώ και να χαλαρώσω. Έπειτα μπήκε και αυτή μαζί και τα πράματα κάπως διόρθωσαν αλλά μέχρι να τελιώσω ήρθε ο επόμενος και τελικά τζίφος. Πρώτη φορά και άσφαιρη λοιπόν. Εκεί που λες ότι είναι όλα τέλεια και εκεί που έχεις την πιο καυτή γκόμενα να την κάνεις ότι θες, τελικά τίποτα...  :(
Τα σχόλια δικά σας...

ΧΑΛΑΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ
μπορει να συμβει σε οποινδηποτε και για διαφορετικους λογους, αν και σε σενα ειναι φανερο οτι συνεβηκε επειδη κομπλαρες.
Συνηθως συμβαινει σε ευαισθητα και συναισθηματικα ατομα, τα οποια υπολογιζουν παρα πολυ την γνωμη του αλλου, αρα και τον φοβο της τυχον αποτυχιας...
Μην το βαζεις κατω και βουρ στο μουνι.....
Και να γινεις και λιγο εγωιστης στο θεμα δεν βλαπτει...

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το συμπέρασμα είναι πως να το βάλεις όσο είναι ντούρο και να μην το παιδεύεις το θέμα :-)
Έχεις δίκιο. Από την αρχή ήθελα να κάνω παιχνίδι όπως ήθελα εγώ αλλά λίγο κόμπλαρα οπότε και αφέθηκα στα ..χέρια της.
Πάντως είναι πρώτη φορά έχω μια εμπειρία με τόσο αντιφατικά συναισθήματα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τα σχόλια δικά σας...

Ενα θα σου πω φίλε. Την πρωτη φορα που δοκιμασα (πριν 19 χρονια)να πηδηξω την σημερινη μου γυναικα δεν τα καταφερα και ας ειχα πριν απο αυτην αρκετες εμπειριες.
Επειδη την γουσταριζα πολυ και οταν  οταν μετα απο 1 μηνα χαμουρεματα αποφασισε να μου κατσει, ηταν τετοια η καυλα μου που τελικα οταν δοκιμασα να... τπτ. δεν μου σηκωνοταν με τπτ.
Δεν μου ειχε ξανατυχει, αλλα και ευτυχως δεν μου ξανατυχε.  keep walking

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο(νομιζω), μην ανχωνεσαι και πηγενε με κανενα ντοπιο πρωτα να παρεις τα πανω σου και να μην χαλας ενα σωρο λεφτα σε ct και οταν παρεις τα πανω σου βουρ στον πατσα.
Χαλαρος να εισαι οι κοπελες  δεν προκειτε να σου την πουνε ουτε της εχεις αναγκη, κοιτα να χαλαρωσεις την επομενη φορα και να το ευχαριστηθεις.

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενα θα σου πω φίλε. Την πρωτη φορα που δοκιμασα (πριν 19 χρονια)να πηδηξω την σημερινη μου γυναικα δεν τα καταφερα και ας ειχα πριν απο αυτην αρκετες εμπειριες.
Επειδη την γουσταριζα πολυ και οταν  οταν μετα απο 1 μηνα χαμουρεματα αποφασισε να μου κατσει, ηταν τετοια η καυλα μου που τελικα οταν δοκιμασα να... τπτ. δεν μου σηκωνοταν με τπτ.
Δεν μου ειχε ξανατυχει, αλλα και ευτυχως δεν μου ξανατυχε.  keep walking

Εδώ λέμε ότι πριν πάω να την δω είχα μεγάλη καύλα! Από το πρωϊ δηλαδή που σηκώθηκα είμουν αναμένος!

OP
OP
D

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο(νομιζω), μην ανχωνεσαι και πηγενε με κανενα ντοπιο πρωτα να παρεις τα πανω σου και να μην χαλας ενα σωρο λεφτα σε ct και οταν παρεις τα πανω σου βουρ στον πατσα.
Χαλαρος να εισαι οι κοπελες  δεν προκειτε να σου την πουνε ουτε της εχεις αναγκη, κοιτα να χαλαρωσεις την επομενη φορα και να το ευχαριστηθεις.
Γενικά αν μπορούσα δεν θα άλλαζα τίποτα στην ιστορία παρα μόνο το γεγονός ότι μπήκα στο μπάνιο 10 λεπτά πριν τελιώσει η ώρα. Αν το είχα κάνει αυτο νωρίτερα και όλα πήγαιναν καλά νομίζω πως θα ήταν η καλύτερη εμπιρεία που θα μπορούσε να έχει ενας άνθρωπος..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γενικά αν μπορούσα δεν θα άλλαζα τίποτα στην ιστορία παρα μόνο το γεγονός ότι μπήκα στο μπάνιο 10 λεπτά πριν τελιώσει η ώρα. Αν το είχα κάνει αυτο νωρίτερα και όλα πήγαιναν καλά νομίζω πως θα ήταν η καλύτερη εμπιρεία που θα μπορούσε να έχει ενας άνθρωπος..
Αντε και την επομενη φορα θα περασεις καλλητερα.

Επισκέπτης
Εδώ λέμε ότι πριν πάω να την δω είχα μεγάλη καύλα! Από το πρωϊ δηλαδή που σηκώθηκα είμουν αναμένος!
αυτό είναι που σε κόμπλαρε γιατί από νωρίς αντί να πας κάπου να χαλαρώσεις εσένα σου είχε γίνει έμμονη ιδέα αυτή η συνάντηση και ήσουν πλέον στρεσαρισμένος ενώ στην ουσία αν ήσουν χαλαρός το ποιό συνηθισμένο φαινόμενο είναι ακόμα και η πρόωρη εκσπερμάτωση. 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τα σχόλια δικά σας...

Αφου κατεβηκες Αθηνα θα μπορουσες να εχεις παει σε μπουρδελακι ή στουντιο πρωτα για το ''ξεχαρμανιασμα΄΄των ματιων ή και του καυλιου σου και μετα απο ενα καφεδακι πηγαινε στο ξενοδοχειο κωλοφτιαγμενος με την ιδεα της γκομενας και αλλαξε της τα φωτα

Επισκέπτης
Αφου κατεβηκες Αθηνα θα μπορουσες να εχεις παει σε μπουρδελακι ή στουντιο πρωτα για το ''ξεχαρμανιασμα΄΄των ματιων ή και του καυλιου σου και μετα απο ενα καφεδακι πηγαινε στο ξενοδοχειο κωλοφτιαγμενος με την ιδεα της γκομενας και αλλαξε της τα φωτα
άτιμο υπουργείο παιδείας σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μηδέν στην νεολαία από εμάς τα περιμένουν όλα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Νεεεεεεεεεεεεους,

Ε και να ήξερες πως μαράθηκαν τα τσουτσούνια μας την πρώτη φορά που το άγγιξε γύναικα.
Η΄ πως έφυγαν τα φλόκια  :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: .
Μην βλέπεις που σφυρίζουμε αδιάφορα.

Συμβαίνει πάντως και μην νομίζεις οτι θα είναι για μια και μόνο φορά, ειδικά όταν είσαι στις πρώτες επαφές με την κοπέλα σου.
Για αυτό χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε όπως σου έγραψαν και τόσοι άλλοι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
άτιμο υπουργείο παιδείας σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μηδέν στην νεολαία από εμάς τα περιμένουν όλα.
Τι προτεινεις εμπειρε ιντερνετοβιε 24/7 παππουδε ηλεκτρονικε δικτυων Εthernet ?

Στη θεση του θα εκανα αυτο που εγραψα

Ο καθενας εχει μια γνωμη και την εκφραζει,ειρωνιες και χαιλικια για να ανεβασεις τα ποσταρισματα σου πικραμενε αλλου,οχι σε μενα.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ?

Επισκέπτης
Τι προτεινεις εμπειρε ιντερνετοβιε 24/7 παππουδε ηλεκτρονικε δικτυων Εthernet ?

Στη θεση του θα εκανα αυτο που εγραψα

Ο καθενας εχει μια γνωμη και την εκφραζει,ειρωνιες και χαιλικια για να ανεβασεις τα ποσταρισματα σου πικραμενε αλλου,οχι σε μενα.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ?
εσύ τι έπαθες τώρα?

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα αν δεν σου αρεσουν καποια θρεντ η τα βρισκεις ηλιθεια μην γραφεις σε αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom