Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
απλα παρεθεσες ενα γεγονος!
εγω τροπο περιμενα να μαθω!
Το ότι χρειάζεται να επεξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα δράσει το αναφερόμενο γεγονός... προμηνύεται ότι στη θωριά του μόνο και μόνο θα υπάρξει κλάμα και οδυρμός...απλα παρεθεσες ενα γεγονος!
Δηλαδή σε τρίο εγώ, εσύ κι αυτή, θα προτιμούσες φερ' ειπείν να γλείψεις τον δικό μου κώλο;Πας καλά ρε ? :S
Το γατάκι κατανοώ ότι το θεωρείτε γαμήσιμο κ συμφωνάω ... αλλά ούτε καν
Ο τρόπος είναι να κωλοκάτσεις πάνω στο γεγονόςαπλα παρεθεσες ενα γεγονος!
Μεταξύ μας στη θωριά του πέφτει και κανά γέλιο,αλλά μη βγει παραέξωΤο ότι χρειάζεται να επεξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα δράσει το αναφερόμενο γεγονός... προμηνύει ότι στη θωριά του μόνο και μόνο θα υπάρξει κλάμα και οδυρμός...
Το ότι χρειάζεται να επεξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα δράσει το αναφερόμενο γεγονός... προμηνύει ότι στη θωριά του μόνο και μόνο θα υπάρξει κλάμα και οδυρμός...
Ο τρόπος είναι να κωλοκάτσεις πάνω στο γεγονός
ΠάνταΘα προηγηθεί τρομπονάρισμα τύπε
Μεταξύ μας στη θωριά του πέφτει και κανά γέλιο,αλλά μη βγει παραέξω
Ναι! Με τα δάκρυα μαζεύεικαι?
ειναι απαραιτητα κακο αυτο?
Αρκεί τώραπονεσα!
Δικηγόρε,γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι γριά πουτάνα εσύ;To Aντιγονακι δεν ξερει απο αυτα.
Ναι! Με τα δάκρυα μαζεύει
Πες Γιάννη για το παρτάκι μας,που προσέφερα περισσότερο γέλιο κι από τον Δημητράκηςδικε μου
Εσύ να μην κλαις,να το φτύνεις να μη ματιαστεί και θα μεγαλώσει αυτό,μη χολοσκάς
τι μαζευει με τα δακρυα ρε μαναρι?
[κατσε μη μαθουμε αποψε παλι τπτ που δεν ξεραμε!]
Eπιβεβαιώνω πως είναι.Δικηγόρε,γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι γριά πουτάνα εσύ;
Άκου το δάσκαλο λυθίν και θα σου λυθούν οι απορίες.
τι μαζευει με τα δακρυα ρε μαναρι?
[κατσε μη μαθουμε αποψε παλι τπτ που δεν ξεραμε!]
Πες Γιάννη για το παρτάκι μας,που προσέφερα περισσότερο γέλιο κι από τον Δημητράκης
Τι θελεις να πεις....??Αρκεί τώρα Δικηγόρε,γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι γριά πουτάνα εσύ;
Πες Γιάννη για το παρτάκι μας,που προσέφερα περισσότερο γέλιο κι από τον Δημητράκης
Εσύ να μην κλαις,να το φτύνεις να μη ματιαστεί και θα μεγαλώσει αυτό,μη χολοσκάς