Επισκέπτης
Δεν κάνεις κωλογλυφάδα; :o :o :oνα μου κάνουν ναι!
Ροκαβλόν,τι θεούσες είναι αυτές;
Δεν κάνεις κωλογλυφάδα; :o :o :oνα μου κάνουν ναι!
Δεν κάνεις κωλογλυφάδα; :o :o :o
Γι' αυτό νηστεύουν συνέχεια τύπε... Δεν τρώνε ποτέ κρέας...Δεν κάνεις κωλογλυφάδα; :o :o :o
Αφού όλο γυναίκες ποστάρεις... τι θα έλεγες για 'μενα αν πόσταρα συνέχεια ψωλαράδες;
Πώς κ δεν το πα εγώ αυτό;;;Όπως έχει πει κάποιος σε ένα θρέντ όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο μπάι
Όπως έχει πει κάποιος σε ένα θρέντ όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο μπάι
Είσαι από αυτές που υποστηρίζουνε ότι η απελευθέρωση συνεπάγεται πως ο πρωκτός οφείλει να αποκτήσει τη διάμετρο του δίευρου ε;ότι είσαι πολύ απελευθερωμένος ναουμ και δεν ζηλέυειςτις μουνάρεςτους ψωλαράδες.
Αυτό υπέθεσα κι εγώ και σε φαντασιώθηκα να περιποιείσαι με τη γλωσσίτσα σου το σουφριδάκι της κουκλάραςΌπως έχει πει κάποιος σε ένα θρέντ όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο μπάι
Τί θες;ποτε!
κανω ομως καλα πισοκολλητα!
τι κερδιζω?
Η κωλογλυφάδα(της γυναίκας προς τον άντρα,βεβαίως βεβαίως) σφυρηλατεί τη σχέση του ζεύγους.Τους φέρνει πιο κοντά.Γι' αυτό νηστεύουν συνέχεια τύπε... Δεν τρώνε ποτέ κρέας...
Μη με κολάζεις νυχτιάτικα και δεν έχω....Όπως έχει πει κάποιος σε ένα θρέντ όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο μπάι
σπικ φορ γιορσελφ κοπελια!!!
Αυτό υπέθεσα κι εγώ και σε φαντασιώθηκα να περιποιείσαι με τη γλωσσίτσα σου το σουφριδάκι της κουκλάρας
Τί θες;
Μη με κολάζεις νυχτιάτικα και δεν έχω....
Την έχεις μικρή.την αμέριστη συμπαράστασή σου!
τι αλλο θα μπορουσα να θέλω απο σένα???
τι δεν εχεις θειε νυχτιατικα???
που πηγε???
Είσαι από αυτές που υποστηρίζουνε ότι η απελευθέρωση συνεπάγεται πως ο πρωκτός οφείλει να αποκτήσει τη διάμετρο του δίευρου ε;
Επαυξάνω φίλε μου! Δεν είναι τυχαίο που και οι πίθηκοι καθαρίζουν ο ένας τις ψείρες του άλλου προς σφυρηλάτηση των οικενειακών τους δεσμών... εμείς δυστυχώς δεν έχουμε ψείρες συνήθως, οπότε πρέπει να προβούμε σε διαφορετικές πρακτικές...Η κωλογλυφάδα(της γυναίκας προς τον άντρα,βεβαίως βεβαίως) σφυρηλατεί τη σχέση του ζεύγους.Τους φέρνει πιο κοντά.
Γνωστά πράγματα αδερφέ αυτά,δε συμφωνείς;
Την έχεις μικρή.
Εδώ είναι,μην ανησυχείς,ξύνει το στέρνο μου όταν είμαι καθιστός ;)
Τί είπες ρε κομμάντοΕπαυξάνω φίλε μου! Δεν είναι τυχαίο που και οι πίθηκοι καθαρίζουν ο ένας τις ψείρες του άλλου προς σφυρηλάτηση των οικενειακών τους δεσμών... εμείς δυστυχώς δεν έχουμε ψείρες συνήθως, οπότε πρέπει να προβούμε σε διαφορετικές πρακτικές...
Μικρή,υπάρχουν τρόποι οι εξυπνάδες να μετατραπούν σε φωνούλες γεμάτες φωνήεντα.ανατρίχιασα!
παναθεμα σε, νυχτιάτικα!
και ειμαι και μονη μου και φοβαμαι...
Έλα πάνω που φτιάχτηκα μην μου το χαλάς... θέλω να μου πεις λεπτομέρειες... τι θα της έκανες έτσι και την είχες στο στόμα σου...Έλα ρε μαλάκα :S
Με εμπνέουν οι αγαπημένες μας κορασίδεςΤί είπες ρε κομμάντο
Νέα; Τον πρώτο μου αυνανισμό με λεσβίες τον τράβηξα πριν 22 χρόνια... Δεν πιστεύω καν να ήμουν ο πρώτοςΕίμαι απ'αυτές που γελάνε με τη νέα μόδα της λεσβιολαγνείας.
Μικρή,υπάρχουν τρόποι οι εξυπνάδες να μετατραπούν σε φωνούλες γεμάτες φωνήεντα.
πες μου εναν!
ξύνει το στέρνο μου όταν είμαι καθιστός
Έλα πάνω που φτιάχτηκα μην μου το χαλάς... θέλω να μου πεις λεπτομέρειες... τι θα της έκανες έτσι και την είχες στο στόμα σου...