Νέα

Μεζεδάκι, κρασάκι και άγιο τσιπουράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nekzou

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είχα δει ότι υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα, συγγνώμη.
Αντιγράφω λοιπόν εδώ το θέμα που άνοιξα πριν κατά λάθος.
(Γουρουνόπουλααααα)

"Φιλαράκια σε κάποια συζήτηση (δεν θυμάμαι που), κάποιος αναφέρθηκε στον Μίμη από το Χαλάνδρι.
Είχα την εντύπωση ότι έχει κλείσει εδώ και δέκα χρόνια.   
Μήπως αυτό δεν ισχύει;
Ξέρει κάποιος περισσότερα;
Ας βοηθήσει. 
Τα γουρουνάκια μάλλον περιμένουν."

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες παρασκευη αυριο,αντε τη φαγαμε κι αυτη τη βδομαδα!
ριξτε τωρα καμια ιδεα να φαμε και τιποτα αλλο και να πιουμε φυσικα.
με προτιμηση στα νοτια προαστια :rockon:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μενω κεντρο αθηνας και δυστιχως στο κεντρο της αθηνας θεωρω ολα τα μαγαζια μαπα...ειμαι καλοφαγας και 105 κιλα και πηγενω οποτε μπορω στην κωσταντινουπολη  δυστιχως ητουρκια μας ξεπερασε..δεν ειναι ντροπη...γι αυτο δωστε σημασια σε αυτα που θα γραψω..
η κατακορυφη ανοδος των ενοικιων και το κοστος ενος εστιατριου εχουν κανει ολους σχεδον τους επαγγελματιες απατεωνες τουλαχιστον στην αθηνα δεστε εκπομπες ευαγγελατου ...και εχω και μαρτυριες απο φιλους που δουλευουν σε μαγαζια στο κεντρο...
για μενα καλο μαγαζι σημενει η πατατα κομμενη στο χερι και οχι κατεψυγμενη ....και τηγανισμενη με λαδι που αλλαζει 2 φορες την ημερα...
2)τα φαγητα πρεπει να ειναι σημερινα και με φρεσκα υλικα και οχι απο την καταψυξη..
3)οι μπριζολες οι κυμαδες κλπ οχι κατεψυγμενα και να εχουν γευση
4)στα αρχιδια μου ο σερβιτορος με το κουστουμι κλπ..γενικα οπου βλεπω κυριλικι το φαι ειναι πολυ ποιο μαπα..
5)μακρια απο αθηνα και τουριστικες περιοχες...τα φαγητα ειναι εντελως μαπα,,μονο σε χωρια σε κανενα βουνο..
6)εαν τρωτε συχνα σε μακντοναλντς  και τα συναφη η πατε τρωτε και λετε ευχαριστω ενω το φαι ειναι μαπα σας θεωρω με το συμπαθειο ασχετους ..επομενως δεν δεχομε την γνωμη σας...
θερμη παρακλιση εαν εχετε παει αθηνα η περιχωρα σε μαγαζι που να τηρει τις προδιαγραφες που αναφερω να τιςς αναφερετε...
οι ποιο παλιοι ελπιζω να θυμουντε πως ηταν τα μαγαζια και οι ταβερνες μεχρι το 80 και πως ειναι σημερα...γι αυτο θα λαβω υπ οψιν μου περισσοτερο την γνωμη τους..
τελος θεωρω κατι χαζογκονενες της πλατειας κολωνακιου και των εξαρχειων ασχετες απο μαγειρεμα οπως και τις περισσοτερες νεες γυναικες...εχουν συντελεσει στο να ειναι μαπα ολα σχεδον τα μαγαζια στην αθηνα με το να πηγενουν να τρωνε τα σκατα που τους δινουν και να λενε και ευχαριστω οπως και την μεγαλη πλειοψηφια των αθηνεων...
&

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom