Νέα

Μετρητής χυσιμάτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αν πετυχει η μαλακια :jerking: τυφλα να εχει το γαμησι :knockinb:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εχω κοψει την μαλακια εδω και 10 χρονια, πριν δεν περνουσε μερα που να μην ειχα βαρεσει εστω και 2 μαλακιες την ημερα, γιατι οπως την επαιζα μια μερα  μου ετρεχε αιμα για πολυ ωρα και δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα.ετσι με πηγαν στο νοσοκομειο οι γονεις μου εκεινη την μερα για να γινει η καταλληλη θεραπεια.Απο τοτε δεν τον ξαναγγιξα αλλο ποτε με το χερι και προτιμω να γαμαω παρα να τον παιζω.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εχω κοψει την μαλακια εδω και 10 χρονια, πριν δεν περνουσε μερα που να μην ειχα βαρεσει εστω και 2 μαλακιες την ημερα, γιατι οπως την επαιζα μια μερα  μου ετρεχε αιμα για πολυ ωρα και δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα.ετσι με πηγαν στο νοσοκομειο οι γονεις μου εκεινη την μερα για να γινει η καταλληλη θεραπεια.Απο τοτε δεν τον ξαναγγιξα αλλο ποτε με το χερι και προτιμω να γαμαω παρα να τον παιζω.

Φίλε μου ειλικρινά σε συμπονώ. Εγώ δεν θα μπορούσα να μην κάνω σεξ με τον άνθρωπο που αγαπώ περισσότερο. Δηλαδή εμένα.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σημειώστε +1 :jerking:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Θέλουμε την ειλικρινή συμμετοχής σας...Αυτό το θρεντ φτιάχτηκε για να καταγράφουμε το πόσες μαλακίες τραβάμε σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα...Δηλάδη κάθε φορά που τραβάμε μαλακία ας το καταγράφουμε εδώ.... :2funny: Ξεκινάω εγώ.Μόλις έριξα μία :jerking:

Εσυ φιλε με το ανοιξεις αυτο το θεμα ηδη εφτασες το κοντερ στο 1000+

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο που ένα παληκάρι μας έλεγε οτι είχε βαρέσει 8 μαλακέιες συνεχόμενες..Δεν τον πιστέψαμε παρόλο που ήτανε πετσι και κόκαλλο..

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Γίνεται να σου τρέξει αίμα απο την πούτσα?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο που ένα παληκάρι μας έλεγε οτι είχε βαρέσει 8 μαλακέιες συνεχόμενες..Δεν τον πιστέψαμε παρόλο που ήτανε πετσι και κόκαλλο..
εμενα ενα φιλαρακι ειχε κανει λογο για 9(εννια) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εμενα ενα φιλαρακι ειχε κανει λογο για 9(εννια) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
παιδια αυτα δεν γινονται ακομα και μαθηματικα
στις 24 ωρες αν υποθεσεις οτι κοιμασε 8  θα χρειαζεται για την υπολοιπη μερα να εισαι ανα 1,5 ωρα καπου για :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: . δεν ξερω μπορει :idiot: :idiot: :idiot:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλη η μαλακια αλλα με το γ@@@σι γνωρίζεις κόσμο και ωραίο κόσμο. :rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
απλα δεν τον ξερω για ψευτη για αυτο το ανεφερα.ειναι οντως υπερβολικο αλλα δεν ειναι και απιθανο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom