You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετρητής χυσιμάτων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχω κοψει την μαλακια εδω και 10 χρονια, πριν δεν περνουσε μερα που να μην ειχα βαρεσει εστω και 2 μαλακιες την ημερα, γιατι οπως την επαιζα μια μερα μου ετρεχε αιμα για πολυ ωρα και δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα.ετσι με πηγαν στο νοσοκομειο οι γονεις μου εκεινη την μερα για να γινει η καταλληλη θεραπεια.Απο τοτε δεν τον ξαναγγιξα αλλο ποτε με το χερι και προτιμω να γαμαω παρα να τον παιζω.
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πόσο 'αγοράζεται' δηλαδή η μαλακία;
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αυτό θα πεί...ξεβούρτσισμα!!!!!!!...γιατι οπως την επαιζα μια μερα μου ετρεχε αιμα για πολυ ωρα ....
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εχω κοψει την μαλακια εδω και 10 χρονια, πριν δεν περνουσε μερα που να μην ειχα βαρεσει εστω και 2 μαλακιες την ημερα, γιατι οπως την επαιζα μια μερα μου ετρεχε αιμα για πολυ ωρα και δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα.ετσι με πηγαν στο νοσοκομειο οι γονεις μου εκεινη την μερα για να γινει η καταλληλη θεραπεια.Απο τοτε δεν τον ξαναγγιξα αλλο ποτε με το χερι και προτιμω να γαμαω παρα να τον παιζω.
Φίλε μου ειλικρινά σε συμπονώ. Εγώ δεν θα μπορούσα να μην κάνω σεξ με τον άνθρωπο που αγαπώ περισσότερο. Δηλαδή εμένα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
σε πάω...απο τα αθλητικά που ήσουν λαλίστατος το γύρισες στην ...βουρρρρρρ
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Θέλουμε την ειλικρινή συμμετοχής σας...Αυτό το θρεντ φτιάχτηκε για να καταγράφουμε το πόσες μαλακίες τραβάμε σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα...Δηλάδη κάθε φορά που τραβάμε μαλακία ας το καταγράφουμε εδώ.... Ξεκινάω εγώ.Μόλις έριξα μία
Εσυ φιλε με το ανοιξεις αυτο το θεμα ηδη εφτασες το κοντερ στο 1000+
εμενα ενα φιλαρακι ειχε κανει λογο για 9(εννια)Θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο που ένα παληκάρι μας έλεγε οτι είχε βαρέσει 8 μαλακέιες συνεχόμενες..Δεν τον πιστέψαμε παρόλο που ήτανε πετσι και κόκαλλο..
παιδια αυτα δεν γινονται ακομα και μαθηματικαεμενα ενα φιλαρακι ειχε κανει λογο για 9(εννια)
στις 24 ωρες αν υποθεσεις οτι κοιμασε 8 θα χρειαζεται για την υπολοιπη μερα να εισαι ανα 1,5 ωρα καπου για . δεν ξερω μπορει
αυτο ειναι που λεμε "σε εχει φαει η μαλακια".εμενα ενα φιλαρακι ειχε κανει λογο για 9(εννια)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλη η μαλακια αλλα με το γ@@@σι γνωρίζεις κόσμο και ωραίο κόσμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις