Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ζάκια στην Ιάσωνος... :rolleyes:  :S

:huh: :huh: γιατι τον τραβηξες φωτο? Σαν τους κινεζους τουριστες ενα πραγμα που παιρνουν φωτο ακομα και τα αδεσποτα της αθηνας?

δυστυχια μεγαλη παντως οι ναρκωμανεις.

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μάγκες το Μετάξι δεν είναι για μέρα.
Εκτός απο τα ζάκια το όλο κλίμα της πολύβουης αυτής περιοχής την ημέρα δεν εμπνέει για μπουρδελότσαρκα.
Το Μετάξι και η Ιάσωνος ιδιαίτερα, είναι για την τρίτη μεταμεσονύχτια  που πλέον κυκλοφορούν μόνο συναγωνιστές και το μέρος αποκτά μια εντελώς RLD ατμόσφαιρα. :rockon:
Και για να δώσω και καμμιά πρακτική πληροφορία να πω οτι τη βδομάδα αυτή
-στο Ιάσωνος 20α στη τρίτη βάρδυα δούλευε η γνώστη Στέλλα η Ρωσσοφλαμανδή(αν έχει λείψει σε κάποιους :grin:) ενω
-στο 20β΄ δούλευε η Μαρία, μια όμορφη ξανθιά Σλάβα με φακίδες στη φατσούλα, γύρω στο 1,70 ,αδύνατη λυγερόκορμη περι τα 50 kg με ωραίο μεσαίο προς μεγάλο στητό στήθος.
15 ευρώ παίρνει η κοπέλα και κάνει τα βασικά χωρίς καμμία μα καμμία συμμετοχή. :rockon:
Ούτε καν μιλάει.. :rockon:..μούγκα στη στρούγκα :grin: playing dead κτλ. :grin:
Με λίγα λόγια η τέλεια συμμετοχή απο μια γυναίκα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΚΑΣΜΟΣ :grin:
Αχ γιατί να μην είναι όλες οι γυναίκες έτσι ρε γκαμώ την ατυχία μου :grin:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]  VIVA ΜΕΤΑΞΙ graveyard......[/size][/size][/size][/size]

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Παιδιά λίγο προσοχή σε μια ξανθιά με μαύρους κύκλους στα μάτια που είναι στην Κολοκύνθους γιατί άρχισε τις κοπρολαγνείες! Δεν ξέρω αν έπαθε καμία χαλάρωση στον σφιχτήρα, αλλά όπως την γάμαγα στον κώλο, σε μια στιγμή τραβιέται και μύρισε σκατίλα όλος ο τόπος. Τότε αντί να υποψιαστώ ο μαλάκας, έπιασα με το χέρι την πούτσα μου για να της τον ξαναβάλω. Έκπληκτος αισθάνομαι κάτι παραπάνω υγρό στα χέρια. Τα κοιτάω και ήταν πασαλειμμένα με .... ΣΚΑΤΑ!!!!  :shit:

Τέτοια φρίκη δεν έχω ξανά φάει! Άκουγα πως γίνεται αλλά δεν το πίστευα! Anal από μένα άλλη φορά τέλος!!! Μόνο μουνί ή καλύτερα.. πατούσα που είναι και το μουνί του μέλλοντος :lheel:

Μια Φωτεινή,1.40μ 35 κιλά ελληνίδα λέει τπτ?
Γεμάτο στίγματα το κορμί της  >:(
Πρεζάκι πρέπει να είναι...

1.40 και 35 κιλά? Σκύλος είναι?  :2funny: Πες σε ποιο μπουρδέλο είναι να καταλάβουμε.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά λίγο προσοχή σε μια ξανθιά με μαύρους κύκλους στα μάτια που είναι στην Κολοκύνθους γιατί άρχισε τις κοπρολαγνείες! Δεν ξέρω αν έπαθε καμία χαλάρωση στον σφιχτήρα, αλλά όπως την γάμαγα στον κώλο, σε μια στιγμή τραβιέται και μύρισε σκατίλα όλος ο τόπος. Τότε αντί να υποψιαστώ ο μαλάκας, έπιασα με το χέρι την πούτσα μου για να της τον ξαναβάλω. Έκπληκτος αισθάνομαι κάτι παραπάνω υγρό στα χέρια. Τα κοιτάω και ήταν πασαλειμμένα με .... ΣΚΑΤΑ!!!!  :shit:

Τέτοια φρίκη δεν έχω ξανά φάει! Άκουγα πως γίνεται αλλά δεν το πίστευα! Anal από μένα άλλη φορά τέλος!!! Μόνο μουνί ή καλύτερα.. πατούσα  :lheel:

aaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaa
μπας σε καλο σου.....
πεθανα στο γελιο πρωινιατικα :2funny: :2funny: :2funny:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Καλά γέλα.. εύχομαι μην το πάθεις μόνο! :2funny:

Όλη την ώρα μου μύριζε σκατίλα το οτιδήποτε επειδή είχα επηρεαστεί φαντάσου. Το τι οινοπνεύματα έριχνα πάνω μου όταν γύρισα σπίτι περιττό να το πω.. σαν συφιλιασμένος ένοιωθα  :headbang:

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
παιδιά θα αφύνατε ποτέ να σας κάνει πίπα πουτάνα του μεταξουργειου χωρίς καπότα?μου είχε τυχη σε μια μουνα ομως και το σκεφτηκα μπορω να πω λιγο στην αρχη αλλα τελικα δεν δεχτικα.......

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πήγες casting στο καινούργιο Επικίνδυνες Αποστολές με τον Τομ Κρουζ να υποθέσω? :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδιά θα αφύνατε ποτέ να σας κάνει πίπα πουτάνα του μεταξουργειου χωρίς καπότα?μου είχε τυχη σε μια μουνα ομως και το σκεφτηκα μπορω να πω λιγο στην αρχη αλλα τελικα δεν δεχτικα.......
για πες λεπτομερειες τυπε
ποια και που?
επισης σημαντικο
ειχε δοντια η οχι?
:2funny: :2funny:

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
για πες λεπτομερειες τυπε
ποια και που?
επισης σημαντικο
ειχε δοντια η οχι?
:2funny: :2funny:

παιδιά sorry αλλα δεν ειμαι απο αθηνα οποτε διευθυνσεις και ονοματα δεν ξέρω........ενα μελαχρινο ηταν απιστευτο σοματάκι.....πολυ καλη στο δομάτιο....ασχετα αν δεν τελειοσα γιατι ειχα πιει κατι μπυρονια πιο πριν αλλα ηταν απεχτο το γκομενακι....ηταν ενα σπιτάκι δίπλα απο κεντρικο δρόμο (το σπιτάκι με τουσ ταρίφες θα το ονόμαζα) σταματουσαν εριχναν έαν και εφευγαν αμέσως τους βολευε που ήταν κοντάστον δρόμο.....

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
παιδιά sorry αλλα δεν ειμαι απο αθηνα οποτε διευθυνσεις και ονοματα δεν ξέρω........ενα μελαχρινο ηταν απιστευτο σοματάκι.....πολυ καλη στο δομάτιο....ασχετα αν δεν τελειοσα γιατι ειχα πιει κατι μπυρονια πιο πριν αλλα ηταν απεχτο το γκομενακι....ηταν ενα σπιτάκι δίπλα απο κεντρικο δρόμο (το σπιτάκι με τουσ ταρίφες θα το ονόμαζα) σταματουσαν εριχναν έαν και εφευγαν αμέσως τους βολευε που ήταν κοντάστον δρόμο.....ειχε δοντια ρε ναι!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κλειστε το μεταξυ τωρααα να φυγουν και οι πακιδες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παιδιά θα αφύνατε ποτέ [size=12pt]να σας κάνει πίπα πουτάνα του μεταξουργειου χωρίς καπότα[/size]?μου είχε τυχη σε μια μουνα ομως και το σκεφτηκα μπορω να πω λιγο στην αρχη αλλα τελικα δεν δεχτικα.......

Φίλε μου αυτό δεν είναι απορία μόνο για το Μεταξουργείο. Νομίζω ότι έχει ισχύ σχεδόν... παντού  :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παιδιά sorry αλλα δεν ειμαι απο αθηνα οποτε διευθυνσεις και ονοματα δεν ξέρω........ενα μελαχρινο ηταν απιστευτο σοματάκι.....πολυ καλη στο δομάτιο....ασχετα αν δεν τελειοσα γιατι ειχα πιει κατι μπυρονια πιο πριν αλλα ηταν απεχτο το γκομενακι....ηταν ενα σπιτάκι δίπλα απο κεντρικο δρόμο (το σπιτάκι με τουσ ταρίφες θα το ονόμαζα) σταματουσαν εριχναν έαν και εφευγαν αμέσως τους βολευε που ήταν κοντάστον δρόμο.....

Κάτι πιο συγκεκριμμένο;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Κολοκυνθούς 38Α, νυχτερινή βάρδια 00:00 - 05:00 με τον στοιχειωμένο τσάτσο που είναι σαν βαμπίρ.  :2funny:

Γιατί ρωτάς? Θες να πας?  :think:
Τhanks. Όχι, πληροφοριακά ρώτησα. :)

Κωλάρχιδο

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλά γέλα.. εύχομαι μην το πάθεις μόνο! :2funny:

Όλη την ώρα μου μύριζε σκατίλα το οτιδήποτε επειδή είχα επηρεαστεί φαντάσου. Το τι οινοπνεύματα έριχνα πάνω μου όταν γύρισα σπίτι περιττό να το πω.. σαν συφιλιασμένος ένοιωθα  :headbang:

Να'σαι καλά ρε φίλε , έλιωσα στο γέλιο . Στάθηκες άτυχος αλλά αυτό δεν θα σε σταματήσει στον αγώνα σου για την κατάκτηση του κώλου.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
1.40 και 35 κιλά? Σκύλος είναι?  :2funny: Πες σε ποιο μπουρδέλο είναι να καταλάβουμε.

:2funny: :2funny: :2funny:

σε 3-4 διαφορετικά την έχω πετύχει.
Κυρίως παίζει μπάλα σε αυτό που είναι και η Ρίτα η μαύρη.
και αυτή έχει ρέψει ...

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Χθεσινοβραδυνή μεταμεσονύχτια απο το  Μετάξι:
-Ιάσωνος 20 α Στέλλα η Ρωσσοφλαμανδή απο Φωκαίας με 20€ που δε παίρνει ξένους.Σωστή η μικρή
-Ιάσωνος 20 β Μαρία,ξανθιά λυγερόκορμη Ουκράνα, με ωραίο στήθος και φακίδες στα 15€
-Ιάσωνος 19 κάτω, αποστεωμένη γύφτισσα με 15 € και πάνω αδύνατο γκόθικ σάικο με ταττού.Σπάνια αυτά τα 2 σπίτια φέρνουν κάτι της προκοπής..
-Ιάσωνος 27 υπόγα,με την ευγενέστατη ηλικιωμένη  σλάβα τσατσά ήταν η Ναταλί συμπαθεστατο και ευγενικό μιλφ στα 15€.
Η Ναταλί αποπνέει την αρχοντιά της παλαι ποτέ μουνάρας, με το ωραίο μεζ ξανθό μαλλι της και ενα  βέβαια χαλαρό αλλα κατα τα άλλα αδύνατο και ακρώς γαμεύσιμο μιλφ κορμί, το οποίο πάνω στα πορνοτάκουνα γίνεται ακόμα πιο σέξυ.
Παίρνει 15€ χωρίς να κάνει κάποιο εξτρα,ενώ στο δωμάτιο αφιερώνει χρόνο στο τσιμπούκι και στηνει την αρχοντική κορμάρα της με πολύ όμορφο τρόπο στα τέσσερα.
Ευγενική και ήρεμη στο δωμάτιο αφού βέβαια σκουπίσει αρκετά τη μυτούλα της :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom