Ζάκια στην Ιάσωνος... :S
γιατι τον τραβηξες φωτο? Σαν τους κινεζους τουριστες ενα πραγμα που παιρνουν φωτο ακομα και τα αδεσποτα της αθηνας?
δυστυχια μεγαλη παντως οι ναρκωμανεις.
Ζάκια στην Ιάσωνος... :S
Μια Φωτεινή,1.40μ 35 κιλά ελληνίδα λέει τπτ?
Γεμάτο στίγματα το κορμί της >
Πρεζάκι πρέπει να είναι...
Παιδιά λίγο προσοχή σε μια ξανθιά με μαύρους κύκλους στα μάτια που είναι στην Κολοκύνθους γιατί άρχισε τις κοπρολαγνείες! Δεν ξέρω αν έπαθε καμία χαλάρωση στον σφιχτήρα, αλλά όπως την γάμαγα στον κώλο, σε μια στιγμή τραβιέται και μύρισε σκατίλα όλος ο τόπος. Τότε αντί να υποψιαστώ ο μαλάκας, έπιασα με το χέρι την πούτσα μου για να της τον ξαναβάλω. Έκπληκτος αισθάνομαι κάτι παραπάνω υγρό στα χέρια. Τα κοιτάω και ήταν πασαλειμμένα με .... ΣΚΑΤΑ!!!!
Τέτοια φρίκη δεν έχω ξανά φάει! Άκουγα πως γίνεται αλλά δεν το πίστευα! Anal από μένα άλλη φορά τέλος!!! Μόνο μουνί ή καλύτερα.. πατούσα
για πες λεπτομερειες τυπεπαιδιά θα αφύνατε ποτέ να σας κάνει πίπα πουτάνα του μεταξουργειου χωρίς καπότα?μου είχε τυχη σε μια μουνα ομως και το σκεφτηκα μπορω να πω λιγο στην αρχη αλλα τελικα δεν δεχτικα.......
για πες λεπτομερειες τυπε
ποια και που?
επισης σημαντικο
ειχε δοντια η οχι?
παιδιά sorry αλλα δεν ειμαι απο αθηνα οποτε διευθυνσεις και ονοματα δεν ξέρω........ενα μελαχρινο ηταν απιστευτο σοματάκι.....πολυ καλη στο δομάτιο....ασχετα αν δεν τελειοσα γιατι ειχα πιει κατι μπυρονια πιο πριν αλλα ηταν απεχτο το γκομενακι....ηταν ενα σπιτάκι δίπλα απο κεντρικο δρόμο (το σπιτάκι με τουσ ταρίφες θα το ονόμαζα) σταματουσαν εριχναν έαν και εφευγαν αμέσως τους βολευε που ήταν κοντάστον δρόμο.....ειχε δοντια ρε ναι!!!
www.bourdela.tv/content/view/412/225]38Α[/url], www.bourdela.tv/content/view/2661/225/]38Β[/url] ή www.bourdela.tv/content/view/2907/225/]63[/url]; Επίσης ποιά βάρδια;Παιδιά λίγο προσοχή σε μια ξανθιά με μαύρους κύκλους στα μάτια που είναι στην Κολοκύνθους γιατί άρχισε τις κοπρολαγνείες!
παιδιά θα αφύνατε ποτέ [size=12pt]να σας κάνει πίπα πουτάνα του μεταξουργειου χωρίς καπότα[/size]?μου είχε τυχη σε μια μουνα ομως και το σκεφτηκα μπορω να πω λιγο στην αρχη αλλα τελικα δεν δεχτικα.......
παιδιά sorry αλλα δεν ειμαι απο αθηνα οποτε διευθυνσεις και ονοματα δεν ξέρω........ενα μελαχρινο ηταν απιστευτο σοματάκι.....πολυ καλη στο δομάτιο....ασχετα αν δεν τελειοσα γιατι ειχα πιει κατι μπυρονια πιο πριν αλλα ηταν απεχτο το γκομενακι....ηταν ενα σπιτάκι δίπλα απο κεντρικο δρόμο (το σπιτάκι με τουσ ταρίφες θα το ονόμαζα) σταματουσαν εριχναν έαν και εφευγαν αμέσως τους βολευε που ήταν κοντάστον δρόμο.....
Τhanks. Όχι, πληροφοριακά ρώτησα.Κολοκυνθούς 38Α, νυχτερινή βάρδια 00:00 - 05:00 με τον στοιχειωμένο τσάτσο που είναι σαν βαμπίρ.
Γιατί ρωτάς? Θες να πας?
Καλά γέλα.. εύχομαι μην το πάθεις μόνο!
Όλη την ώρα μου μύριζε σκατίλα το οτιδήποτε επειδή είχα επηρεαστεί φαντάσου. Το τι οινοπνεύματα έριχνα πάνω μου όταν γύρισα σπίτι περιττό να το πω.. σαν συφιλιασμένος ένοιωθα
1.40 και 35 κιλά? Σκύλος είναι? Πες σε ποιο μπουρδέλο είναι να καταλάβουμε.