apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο νωντας τυπεαν και ειμαι καινουριος,καπου ειχα διαβασει οτι καποιος ειχε γαμησει τσατσα και μετα εφαγε κιολας κατι τετοιο
ο νωντας τυπεαν και ειμαι καινουριος,καπου ειχα διαβασει οτι καποιος ειχε γαμησει τσατσα και μετα εφαγε κιολας κατι τετοιο
τυπε το εχει καθιερωσει το μπουρδελο αυτο και φερνει ολο γκοτζιλεςΚολωνού 53....... :S
τι φαγητο;ο νωντας τυπε
φαλαφελ τυπετι φαγητο;
Όχι πάντα. Ένα φεγγάρι εκεί ήταν η Σούζη...τυπε το εχει καθιερωσει το μπουρδελο αυτο και φερνει ολο γκοτζιλες
πως τα καταφερε?ο νωντας τυπε
τυπε αυτα για τον νωντα ειναι παιχνιδακιπως τα καταφερε?
Χριστίνα; Η μελαχρινή κουκλάρα από την Κολωνού 48;η Σούζι , η Λάνα και τώρα η μουνάρα Χριστίνα.....
τυπε αυτα για τον νωντα ειναι παιχνιδακι
τύπε να τσεκάρεις τα Κολοκυνθούς 38 (κυρίως όροφο), το Ιάσωνος 36, Μ.Α 17 και το Κολωνού 47 τακτικά και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!ρε παιδια παιζει καμια γραννυ στο μεταξουργειο με τριχωτο μουνι??που μπορω να βρω?
θα το εχουν αξυριστο ομως? :-τύπε να τσεκάρεις τα Κολοκυνθούς 38 (κυρίως όροφο), το Ιάσωνος 36, Μ.Α 17 και το Κολωνού 47 τακτικά και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!
Υ.Γ. Άλλη μια φορά εξαιρετικός ο n.smirni
Σας ζηλεύω ρε κωλόπαιδα που είστε Αθήνα και έχετε την ευκαιρία να μπαλαμουτιάζετε τις α-καπέλο τσατσάδες. Στην Αγγλία είναι πολύ πιο ακριβό το σπορ.πιστευω οτι αν βγαλεις αντι για δεκαρικο 20 αρικο στο μεταξι καποια θα δεχτει,με 30 ευρω μπορει να γαμησεις και την πορτα μαζι
Αλήθεια, τι ποσοστό των τσατσάδων στα μπουρδέλα των 10 ευρώ είναι Ελλεηνίδες, ηλικίας άνω των 65 με φούστα και τρικ-τρικ (θέλω σημειακή εκτίμηση και 95% διάστημα εμπιστοσύνης);Πάντως σε δύο περιπτώσεις έχω δει τσατσά να δουλεύει ως εκδιδόμενη και το αντίθετο!!!
Σας ζηλεύω ρε κωλόπαιδα που είστε Αθήνα και έχετε την ευκαιρία να μπαλαμουτιάζετε τις α-καπέλο τσατσάδες. Στην Αγγλία είναι πολύ πιο ακριβό το σπορ.
Μόλις τελειώσω αυτή τη γαμημένη διπλωματική (οι καθηγητές σε αυτή τη φάση δεν είναι καθόλου βοηθητικοί), θα πηγαίνω κάθε δυο μέρες τσάρκα και το site θα γεμίσει με κριτικές μου.
Ο πεπονοτρυπητής στο Μεταξουργείο πρέπει να είναι άκρως αφροδισιακός.
Φανταστείτε σκηνικό:
Να κρατάς το χέρι της τσατσάς και να τρίβεις το πουλί σου στο σεντόνι.
Μετά από 5 λεπτά να χύνεις και τη στιγμή της εκσπερμάτωσης να βλέπεις στο i-phone βίντεο με το Euro-star να αναχωρεί από London - St Pancras International με προορισμό τις Βρυξέλλες.
Παράλληλα στο σαλόνι να βρίσκεται ένας βρωμιάρης Πακιστανός και να φωνάζει "και εγώ θέλω λίγο χεράκι". Χαζό ε;