You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταξουργείο vs Φυλής 2009
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η προσωπική μου εμπειρία ήμουν σε σπιτάκι στο μεταξουργείο πριν 3 μέρες !εκεί κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο ..βγαίνει η τσατσά (το δωμάτιο ήταν άδειο) μου λέει τώρα θα έρθει η κοπέλα είναι η μπέμπα την ξέρεις…??βγαίνει η κοπέλα ..δεν μ πολύ άρεσε και πάω να φύγω…η κοπέλα αρχίζει να λέει μωρό μου μωρό μου μωρό μου και έρχεται και μου χαϊδεύει τα αρχίδια πάνω από το παντελόνι !!!δηλ έλεος με το ζόριιιιιι
σηκώθηκα και έφυγα!!!
σηκώθηκα και έφυγα!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ακου τι θεμα ανοιξε ο αλλος επειδη βαριεται να ψαξει στην ημερησια ενημερωση..
Ελεος ρεεεε!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το τι ειδες σε αυτο το λιγο ψαξιμο γιατι δεν το γραφεις να ξερουνε κι οι αλλοι??Η προσωπική μου εμπειρία ήμουν σε σπιτάκι στο μεταξουργείο πριν 3 μέρες !εκεί κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο
Ωστε να βοηθηθουμε ολοι ;)
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Στο Μεταξουργειο μου εχουν τυχει τα εξης:
1) Να με ακολουθει καποιος ανωμαλος επι πολλη ωρα οταν εκανα τσαρκα απο σπιτι σε σπιτι (διαπιστωμενο) μεχρι που τον εκραξα απο αποσταση και τον απειλησα οτι θα φωναξω τους μπατσους
2) Να μου κανει μαγκιες ενας 1000% κακοποιος απο το Ιραν μεσα σε ενα σπιτι και αναγκαστω να φυγω τρεχοντας (προσπαθησε να με ακολουθησει με παρεα).
3) Να παω σε σπιτι (συνηθως παντου ετσι ειναι στο Μεταξουργειο) οπου να μη μπορω να αναπνευσω απο τη βρωμα, η τα σεντονια να ειναι πιο βρωμικα και απο πατωμα τουαλετας στο στρατο.
4) Να με τραβαει αραπινα με βια και να μη με αφηνει να φυγω επειδη δε περναγα στο δωματιο
5) Να με σταματησει καποιος πουστης στο δρομο και να με ρωτησει αν "υπαρχει καποιο τραβελι με πουτσο". Προφανως ψαρευε αγορακια και μου εκανα προταση με τον δικο του τροπο.
6) Να προσπαθησει καποιο τραβελι να με πατησει με το αμαξι επειδη ενας φιλος που ηταν μαζι μου του εκανε πλακα.
Βεβαια εγω εχω παει αρκετες φορες γιατι με βολευει που ειναι ανοιχτα μεχρι το πρωι αλλα πλεον το εκοψα γιατι ειχε παραγινει το κακο. Παντα μετα τις 12:00 το βραδυ και σχεδον παντα μονος.
Οποτε το Μεταξουργειο ειναι μονο για τυπους που δε τους χαλαει η βρωμα, οι βρωμολαθρομεταναστες και που εχουν παρεα για τις τσαρκες τους.
1) Να με ακολουθει καποιος ανωμαλος επι πολλη ωρα οταν εκανα τσαρκα απο σπιτι σε σπιτι (διαπιστωμενο) μεχρι που τον εκραξα απο αποσταση και τον απειλησα οτι θα φωναξω τους μπατσους
2) Να μου κανει μαγκιες ενας 1000% κακοποιος απο το Ιραν μεσα σε ενα σπιτι και αναγκαστω να φυγω τρεχοντας (προσπαθησε να με ακολουθησει με παρεα).
3) Να παω σε σπιτι (συνηθως παντου ετσι ειναι στο Μεταξουργειο) οπου να μη μπορω να αναπνευσω απο τη βρωμα, η τα σεντονια να ειναι πιο βρωμικα και απο πατωμα τουαλετας στο στρατο.
4) Να με τραβαει αραπινα με βια και να μη με αφηνει να φυγω επειδη δε περναγα στο δωματιο
5) Να με σταματησει καποιος πουστης στο δρομο και να με ρωτησει αν "υπαρχει καποιο τραβελι με πουτσο". Προφανως ψαρευε αγορακια και μου εκανα προταση με τον δικο του τροπο.
6) Να προσπαθησει καποιο τραβελι να με πατησει με το αμαξι επειδη ενας φιλος που ηταν μαζι μου του εκανε πλακα.
Βεβαια εγω εχω παει αρκετες φορες γιατι με βολευει που ειναι ανοιχτα μεχρι το πρωι αλλα πλεον το εκοψα γιατι ειχε παραγινει το κακο. Παντα μετα τις 12:00 το βραδυ και σχεδον παντα μονος.
Οποτε το Μεταξουργειο ειναι μονο για τυπους που δε τους χαλαει η βρωμα, οι βρωμολαθρομεταναστες και που εχουν παρεα για τις τσαρκες τους.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Γεια χαρά σε όλους δεν ξέρω αν έχει ανοίξει παρόμοιο θέμα πάντως θα ήθελα να προτείνουμε σπιτάκια και κοπέλες ενόψει 2009 τι έχει αλλάξει και που βρίσκονται τα καλά κομμάτια…επίσης τιμές και αλλά…
Φίλτατε συναγωνιστά καλώς ήρθες και καλή χρονιά
Σαφώς υπάρχει σε ενεργή κατάσταση παρόμοιο θέμα, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμικό σημείο προσδιορισμού του σάϊτ. Κοίταξε σε παρακαλώ εδώ :
Σε αυτό το θρεντ, οι συντάκτες είναι αρκετοί έμπειροι και καταξιωμένοι συναγωνιστές που καταγράφουν με εξαιρετικό τρόπο κάθε λεπτομέρεια ως προς τις "κινήσεις" που πραγματοποιούνται στους οίκους ανοχής.
Σαφώς, από παλαιότερα υπάρχει ζεύξη και σύζευξη "μεταγραφών" των ιερόδουλων ανάμεσα στις δύο περιοχές. Δηλαδή, κοπέλλες που δούλευαν στη Φυλής, τώρα δουλεύουν στο Μεταξουργείο και αντίστροφα
Κατα την γνώμη μου (με όλο τον σεβασμό) δεν έχει (ή δεν πρέπει να έχει) συνέχεια το παρόν θρεντ
Σου εύχομαι καλή χρονιά
με υγεία (πάνω από όλα) ...αλλά και ότι επιθυμείς
με εκτίμηση
Farkeli
1) Μην Ξανακοιταξεις Ανωμαλους Καταματα αλλη φορα για να μην σε παιρνουν απο Πισω...
Κι αν Συνεχιζουν να σε παιρνουν απο πισω, Παρτους κι εσυ απο Πισω...
2) Ο Ιρανος ειχε Τσαντιστει Πολυ με την ταινια 300 γι'αυτο σου εκανε Μαγκιες....
Επρεπε να του κανεις κι εσυ Μαγκιες για να φυγει εκεινος Τρεχοντας... Ο Λεονιδας ΔΕΝ θα
ηταν καθολου Περιφανος για σενα !
3) Να Πας να αγορασεις Ειδικη Μασκα Οξυγωνου και να την Εχεις Παντα Μαζι Σου για ωρα
αναγκης !
4) Εσυ Φταις Που Πηγες Κοντα στην Αραπινα ! Αλλη Φορα να μην πλησιαζεις Αραπινες Μαυρες
Ερωτιαρες με Whisky με Κρυφες Κιθαρες σαν εξωτικα, απο κοντα ;)
5) Επρεπε να του πεις : "Τραβελι με Πουτσο Δεν Γνωριζω εδω τριγυρω, γιατι εγω συνηθως ψαχνω
το αντιθετο.... Πουτσο με Τραβελι"
6) Αλλη φορα να μην αφηνεις τους Φιλους σου να κανουν Πλακες σε Τραβελια...
Τα Τραβελια ειναι πολυ Εκδικητικα και Υπουλα...
Anyway, αλλη φορα να περπατας πανω στο Πεζοδρομιο και Ριχνε που και που κανενα βλεφαρο
Πισω μηπως Δεις Κανεναν Ανωμαλο, Πουστη, Τραβελι Αυτοκινητιστη κτλ...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
1)Μεταξουργειο μεσημερακι να σνιφαρει καποιος κοκα σε εισοδο πολυκατοικιας.
2)Φαση εχουν δυο τρια σπιτια του μεταξουργειου που ειναι μεγαλα και αδεια με σκακιερα δαπεδο............σα να εισαι σε ονειρο...
3)ιασωνος 19 ειχα παρει ενα κοντοπουτανο με ξανθο μαλακι σουπερ...μαρινα η μαριανα......εβγαινε χωρις σουτιεν για υποδοχη.....μηπως την εχει πετυχει κανενας?
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και τα 2 κατ'εμέ φίλοι μου είναι απαράδεκτα απο κάθε άποψη.Στο μόνο που υπάρχει κάποια βελτίωση είναι η καθαριότητα σε ορισμένα απο τα ρδελάκια.Είναι κάποια που είναι σχετικά καθαρά και άλλα που δεν είναι.Δεν αξίζει πλέον εν έτει 2009 να τραβιούνται ελληνόπουλα εκεί κάτω.Χίλιες φορές στούντιο με 30 ευρώ ή έστω με 50.Πάς και δε σιχαίνεσαι,ούτε βλέπεις μετανάστες
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει αντίστοιχο thread...
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
για την ημερήσια ενημέρωση για κόκκινα σπιτάκια...
Ευχαριστώ...
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
για την ημερήσια ενημέρωση για κόκκινα σπιτάκια...
Ευχαριστώ...
ΧΧμμ δυσκολη αποφαση. στο μεταξουργειο ειμαι κοντα αλλα ειναι μες τη μπιχλα. μαλλον φυλης θα διαλεξω.
poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αυτό δεν είναι τσάρκα.....ταινία θρίλερ είναι....Στο Μεταξουργειο μου εχουν τυχει τα εξης:
Αλλά σχετικά με το 3: σε ποια μονάδα υπηρέτησες και είδες τόση βρώμα;
Αν εξαιρέσεις αυτό της Κατερίνας , τα σπιτάκια του Μεταξουργείου (και ειδικά της Ιάσωνος) παρουσιάζουν την παρακάτω εικόνα..... :S
poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Της Ιάσωνος είναι η απόλυτη παρακμή παιδιά.....και τα 2 κατ'εμέ φίλοι μου είναι απαράδεκτα απο κάθε άποψη.Στο μόνο που υπάρχει κάποια βελτίωση είναι η καθαριότητα σε ορισμένα απο τα ρδελάκια.Είναι κάποια που είναι σχετικά καθαρά και άλλα που δεν είναι.Δεν αξίζει πλέον εν έτει 2009 να τραβιούνται ελληνόπουλα εκεί κάτω.Χίλιες φορές στούντιο με 30 ευρώ ή έστω με 50.Πάς και δε σιχαίνεσαι,ούτε βλέπεις μετανάστες
Ο τελευταίος που επιχείρησε να φιλήσει πουτάνα εκεί ακολουθεί και τα ακόλουθα χόμπι.....
Συνημμένα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
και τα 2 κατ'εμέ φίλοι μου είναι απαράδεκτα απο κάθε άποψη.Στο μόνο που υπάρχει κάποια βελτίωση είναι η καθαριότητα σε ορισμένα απο τα ρδελάκια.Είναι κάποια που είναι σχετικά καθαρά και άλλα που δεν είναι.Δεν αξίζει πλέον εν έτει 2009 να τραβιούνται ελληνόπουλα εκεί κάτω.Χίλιες φορές στούντιο με 30 ευρώ ή έστω με 50.Πάς και δε σιχαίνεσαι,ούτε βλέπεις μετανάστες
Το στουντιο με τα 30 ευρα που λες(ενα υπαρχει πλεον,Αχαρνων 106), μη νομιζεις οτι ειναι και πολυ πιο καθαρο απο τα μπουρδελα της φυλης.Για μεταναστες δε ξερω ,το πιο πιθανο ειναι οτι δεχεται.
Επισκέπτης
προσωπικη αποψη :τα ιδια σκατα ειναι απλως στη φυλης ειναι λιγο πιο καθαρα και λιγοτερο επικινδυνα,γι αυτο και παω αλλωστε.μεταξουργειο δεν ειναι να πας μονος σου παντως,αυτο ισχυει.θα σου τυχει σχεδον σιγουρα καποιο ενοχλητικο περιστατικο
Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι στη φυλης εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να τσακωθεις με καποιον (πλην της τσατσας) απ οτι στο μεταξι,οπου οι αλλοδαποι ειναι παααρα πολλοι,θα μου στη φυλης ειναι λιγοι?οχι αλλα δεν ειναι οπως στο μεταξουργειο που δεν υπαρχει ανθρωπος να μιλαει ελληνικα στο δρομο εκτος απο σενα και πιθανως αλλους συμπατριωτες τσαρκοβιους
Gamaomanoules2
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
+1 στο μεταξουργιο για τα ωραρια,την ευκολια προσβασης και για τις "προνομιακες ευκολιες"
που σου κανουν αν πληρωσεις 2-3 φορες την ταριφα!
(εννοειται μετα τις 1 το βραδυ ΠΑΝΤΑ).
+1 στο μεταξουργιο για τα ωραρια,την ευκολια προσβασης και για τις "προνομιακες ευκολιες"
γιατι μετα της 1?
Επισκέπτης
συναδελφε τι εννοεις προνομιακες ευκολιες?+1 στο μεταξουργιο για τα ωραρια,την ευκολια προσβασης και για τις "προνομιακες ευκολιες"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K