LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
συναδελφε τι εννοεις προνομιακες ευκολιες?
Aυτες που βρισκεις παντου αμα πληρωσεις παραπανω.
συναδελφε τι εννοεις προνομιακες ευκολιες?
αμ εκει θελω να καταληξω...αμα ειναι να δωσεις 50ευρο στην πουτανα στο μεταξι για να σε γλειψει ακαποτα και να τη γλυψεις κι εσυ καλυτερα μη γαμας καθολου...Aυτες που βρισκεις παντου αμα πληρωσεις παραπανω.
Ακου τι θεμα ανοιξε ο αλλος επειδη βαριεται να ψαξει στην ημερησια ενημερωση..
Ελεος ρεεεε!!
Φίλτατε συναγωνιστά καλώς ήρθες και καλή χρονιά
Σαφώς υπάρχει σε ενεργή κατάσταση παρόμοιο θέμα, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμικό σημείο προσδιορισμού του σάϊτ. Κοίταξε σε παρακαλώ εδώ :
Σε αυτό το θρεντ, οι συντάκτες είναι αρκετοί έμπειροι και καταξιωμένοι συναγωνιστές που καταγράφουν με εξαιρετικό τρόπο κάθε λεπτομέρεια ως προς τις "κινήσεις" που πραγματοποιούνται στους οίκους ανοχής.
Σαφώς, από παλαιότερα υπάρχει ζεύξη και σύζευξη "μεταγραφών" των ιερόδουλων ανάμεσα στις δύο περιοχές. Δηλαδή, κοπέλλες που δούλευαν στη Φυλής, τώρα δουλεύουν στο Μεταξουργείο και αντίστροφα
Κατα την γνώμη μου (με όλο τον σεβασμό) δεν έχει (ή δεν πρέπει να έχει) συνέχεια το παρόν θρεντ
Σου εύχομαι καλή χρονιά
με υγεία (πάνω από όλα) ...αλλά και ότι επιθυμείς
με εκτίμηση
Farkeli
Φίλοι μου νομίζω πως σφάλετε!!!
1ον Ο φίλος είναι νέος.
2ον πρόκειται για συκριτικό τεστ των 2 περιοχών, πολύ χρήσιμο νομίζω
Θα περίμενα τις απόψεις σας σαν εμπειρότεροι που πιστευω πως είστε!
Προτάσεις???
Χμμμ να πώ εγώ μία
Μηπως είναι σωστή η πρόταση της κυβέρνησης ( τονίζω δεν είμαι φιλοκυβερνητικός) να τα κλείσει όλα τα παραπήγματα και της μιάς και της άλλης περιοχής?
Μήπως θα ήταν καλλίτερα για όλους νόμιμα ελεγχόμενα πολυώροφα κτίρια , πχ στην καβάλας , Εθνική, Συγγρού κλπ με ευκολη πρόσβαση παρκινγκ, και με πολές κοπέλες ανα όροφο η διαμέρισμα ( βλ. Γερμανία)
χα χα χα χα , πολυ καλό, πολυ καλό1) Μην Ξανακοιταξεις Ανωμαλους Καταματα αλλη φορα για να μην σε παιρνουν απο Πισω...
Κι αν Συνεχιζουν να σε παιρνουν απο πισω, Παρτους κι εσυ απο Πισω...
2) Ο Ιρανος ειχε Τσαντιστει Πολυ με την ταινια 300 γι'αυτο σου εκανε Μαγκιες....
Επρεπε να του κανεις κι εσυ Μαγκιες για να φυγει εκεινος Τρεχοντας... Ο Λεονιδας ΔΕΝ θα
ηταν καθολου Περιφανος για σενα !
3) Να Πας να αγορασεις Ειδικη Μασκα Οξυγωνου και να την Εχεις Παντα Μαζι Σου για ωρα
αναγκης !
4) Εσυ Φταις Που Πηγες Κοντα στην Αραπινα ! Αλλη Φορα να μην πλησιαζεις Αραπινες Μαυρες
Ερωτιαρες με Whisky με Κρυφες Κιθαρες σαν εξωτικα, απο κοντα ;)
5) Επρεπε να του πεις : "Τραβελι με Πουτσο Δεν Γνωριζω εδω τριγυρω, γιατι εγω συνηθως ψαχνω
το αντιθετο.... Πουτσο με Τραβελι"
6) Αλλη φορα να μην αφηνεις τους Φιλους σου να κανουν Πλακες σε Τραβελια...
Τα Τραβελια ειναι πολυ Εκδικητικα και Υπουλα...
Anyway, αλλη φορα να περπατας πανω στο Πεζοδρομιο και Ριχνε που και που κανενα βλεφαρο
Πισω μηπως Δεις Κανεναν Ανωμαλο, Πουστη, Τραβελι Αυτοκινητιστη κτλ...