Νέα

Μεταξουργείο vs Φυλής 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hackertom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aυτες που βρισκεις παντου αμα πληρωσεις παραπανω.
αμ εκει θελω να καταληξω...αμα ειναι να δωσεις 50ευρο στην πουτανα στο μεταξι για να σε γλειψει ακαποτα και να τη γλυψεις κι εσυ καλυτερα μη γαμας καθολου...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ακου τι θεμα ανοιξε ο αλλος επειδη βαριεται να ψαξει στην ημερησια ενημερωση..
Ελεος ρεεεε!!
Φίλτατε συναγωνιστά καλώς ήρθες και καλή χρονιά

Σαφώς υπάρχει σε ενεργή κατάσταση παρόμοιο θέμα, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμικό σημείο προσδιορισμού του σάϊτ. Κοίταξε σε παρακαλώ εδώ :
Σε αυτό το θρεντ, οι συντάκτες είναι αρκετοί έμπειροι και καταξιωμένοι συναγωνιστές που καταγράφουν με εξαιρετικό τρόπο κάθε λεπτομέρεια ως προς τις "κινήσεις" που πραγματοποιούνται στους οίκους ανοχής.

Σαφώς, από παλαιότερα υπάρχει ζεύξη και σύζευξη "μεταγραφών" των ιερόδουλων ανάμεσα στις δύο περιοχές. Δηλαδή, κοπέλλες που δούλευαν στη Φυλής, τώρα δουλεύουν στο Μεταξουργείο και αντίστροφα

Κατα την γνώμη μου (με όλο τον σεβασμό) δεν έχει (ή δεν πρέπει να έχει) συνέχεια το παρόν θρεντ

Σου εύχομαι καλή χρονιά

με υγεία (πάνω από όλα) ...αλλά και ότι επιθυμείς

με εκτίμηση
Farkeli

Φίλοι μου νομίζω πως σφάλετε!!!  :idiot:
1ον Ο φίλος είναι νέος.
2ον πρόκειται για συκριτικό τεστ των 2 περιοχών, πολύ χρήσιμο νομίζω

Θα περίμενα τις απόψεις σας σαν εμπειρότεροι που πιστευω πως είστε!  :dancing:

Προτάσεις???

Χμμμ  :think: να πώ εγώ μία

Μηπως είναι σωστή η πρόταση της κυβέρνησης ( τονίζω δεν είμαι φιλοκυβερνητικός) να τα κλείσει όλα τα παραπήγματα και της μιάς και της άλλης περιοχής?
Μήπως θα ήταν καλλίτερα για όλους νόμιμα ελεγχόμενα πολυώροφα κτίρια , πχ στην καβάλας , Εθνική, Συγγρού κλπ με ευκολη πρόσβαση παρκινγκ, και με πολές κοπέλες ανα όροφο η διαμέρισμα ( βλ. Γερμανία)  :dancing:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παντως εχουν παιξει πολυ καλα γαμησια στο μεταξι.θυμαται κανεις την Φωτεινη την Ρωσιδουλα στο Ιασωνος 20 μεχρι πριν 2 χρονια?το κοριτσακι τα "εσπαγε",και γαμω την ανωμαλια που ειχε!!!!ασε που οσο θυμαμαι εκεινο το ροζ ξυρισμενο μουνακι της :bigdick:

p.s Φωτεινη την ελεγαν οχι Χριστινα

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Εγώ στο Μεταξουργείο πήγαινα αρκετά συχνά πριν μερικά χρόνια. Είναι και ένα μέρος που το θυμάμαι με νοσταλγία μιας και εκεί ήταν και η πρώτη τσάρκα της ζωής μου και η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες του πληρωμένου έρωτα. Βέβαια η κατάσταση τότε ήταν καπως καλύτερη. Είναι γεγονός οτι τα ιδρύματα του χώρου σαν καθαριότητα και σαν εμφάνιση στη πλειοφηφία τους είναι κάτω του μέσου όρου κατα πολύ. Όσον αφορά τις κοπέλες όμως έχω πετύχει περιπτώσεις που και σε εμφάνιση αλλά και σε υπηρεσίες ήταν αντάξιες και καλύτερες απο αρκετές στη φυλής, και μάλιστα κάποιες απο αυτές με μόνο 15€. Σε περιόδους μάλιστα όπου τα οικονομικά δεν ήταν και στα πάνω τους αυτό το 15ευρω ήταν πολύ δελεαστικό. Να θυμηθώ και κάποιες cult καταστάσεις με κάποιες μεγαλοκοπέλλες που προσέφεραν πολλές υπηρεσίες με 10€ (όχι και πολύ παλια...).
Η αλήθεια είναι όμως οτι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Γενικά τα βράδυα αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πλέον προτιμώ τη Φυλής, συν του ότι τα σπίτια είναι σε καλύτερη κατάσταση. Τη μέρα λόγω δουλείας δεν μπορώ να ασκήσω το σπόρ οπότε... Εκτός απο ένα μεσημέρι που βρέθηκα εκεί κοντά λόγω δουλειάς και έκανα μια βολτίτσα στα γρήγορα και είδα μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κατ'αρχήν δε νυπάρχει ψηφοφορία.... ;)
Προσωπικά προτιμώ Μεταξουργείο γιατί βρίσκω να παρκάρω
και γιατί πηγαίνω σε συγκεκριμένα σπίτια... ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κολωνού 30Α
Κολωνού 30Β
Κολωνού 27Α
Αχιλλέως 40

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλοι μου νομίζω πως σφάλετε!!!  :idiot:
1ον Ο φίλος είναι νέος.
2ον πρόκειται για συκριτικό τεστ των 2 περιοχών, πολύ χρήσιμο νομίζω
Θα περίμενα τις απόψεις σας σαν εμπειρότεροι που πιστευω πως είστε!  :dancing:

Προτάσεις???

Χμμμ  :think: να πώ εγώ μία

Μηπως είναι σωστή η πρόταση της κυβέρνησης ( τονίζω δεν είμαι φιλοκυβερνητικός) να τα κλείσει όλα τα παραπήγματα και της μιάς και της άλλης περιοχής?
Μήπως θα ήταν καλλίτερα για όλους νόμιμα ελεγχόμενα πολυώροφα κτίρια , πχ στην καβάλας , Εθνική, Συγγρού κλπ με ευκολη πρόσβαση παρκινγκ, και με πολές κοπέλες ανα όροφο η διαμέρισμα ( βλ. Γερμανία)  :dancing:

Αν δεν διαβάζουμε τα θρεντ, τότε "δικαιολογημένα"... μπορούμε (?) να λέμε ή και να κρίνουμε "κατα το δοκούν και κατα το επιθυμείν" :cool2:

ας κοιτάξουμε εδώ :
Ένα επιπλέον, και μάλιστα ένα τέτοιο θρεντ "Μεταξουργείο vs Φυλής 2009", δεν μπορεί (κατα την γνώμη μου) να προσφέρει επιπλέον πληροφόρηση ή να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί :

1. Η σύγκριση των δύο περιοχών έγκειται σε αντικειμενικά αλλά και σε υποκειμενικά κριτήρια. Θα προτιμούσα να γίνουν σποραδικές αναφορές στο θρεντ "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" (προς γνώση και συμμόρφωση) από το να επισημανθούν κυρίαρχα τα αρνητικά της περιοχής Μεταξουργείου έναντι της περιοχής Φυλής. Αυτό σαφώς αποτελεί προσωπική μου άποψη και όχι "ιερό κανόνα"...
Θα συμπλήρωνα, ότι δεν θεωρώ σωστό να "καταδικασθεί" μια ολόκληρη περιοχή στην απαξίωση
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΠΑΤΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ...

2. Στο θρεντ "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα", παρέχεται η δυνατότητα να αναφερθούν οι οίκοι ανοχής που δεν πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις "καλής λειτουργίας" αλλά και να αναδειχθούν οι "καλές" εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Υποθέττω, ότι θα ήταν υπέρμετρα άδικο να ..."καούν τα χλωρά μαζί με τα ξερά"
Συγκεκριμμένα, αν απορριφθεί μια ολόκληρη περιοχή, τότε δεν θα είναι (αυτή η περιοχή) ως επιλέξιμη στις μπουρδελότσαρκες των συναγωνιστών. Αυτό είναι σωστό ???

3. Οι οίκοι ανοχής, κατά την γνώμη μου, αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της οικονομίας του αγοραίου έρωτα, όπως η οικοδομή αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της Εθνικής οικονομίας  :sunglasses:
Θα πρόσθετα στην "ραχοκοκκαλιά" (υπό προϋποθέσεις) και τα στούντιο. Δηλαδή τα στούντιο, όπως λειτουργούν (τα περισσότερα πολύ καλά κατα την γνώμη μου) στην Ελλάδα με μια, δύο ή τρεις κοπέλες, παρέχοντας (υψηλότερο ίσως) επίπεδο παροχής υπηρεσιών και συνθηκών καθαριότητας.
Η κατάργηση τους και η ένταξη τους σε πολυώροφα κτίρια τι ακριβώς θα εξυπηρετήσει??? ...και πόσο εύκολο είναι να γίνει??? ...και μάλιστα με δυνατότητα θέσεων στάθμευσης???
Με τέτοια λύση ενδέχεται, να καταργηθούν οι οίκοι ανοχής ή και τα στούντιο και στην θέση τους να μην υπάρχει τίποτε για τον ..."απλό" λαό. Ο αγοραίος έρωτας θα παρέχεται και θα υπάρχει για τους "εκλεκτούς" του χρήματος και άλλους λοιπούς

4. Θα συμβούλευα, με περισσή φιλική διάθεση να προσέχουμε και να διακρίνουμε την διαφορά ανάμεσα στο πραγματικά καθαρό/υγιές και σε αυτό που φαίνεται "καθαρό"/"υγιές"
Συγκεκριμμένα, υπάρχουν μπουρδέρλα στο Μεταξουργείο που είναι πραγματικά καθαρά και οι κοπέλες είναι απόλυτα υγιείς (δεδομένου ότι τηρούν όλους τους κανόνες) και υπάρχουν (αντίστοιχα) citytours, που φαίνονται ότι είναι "καθαρές", αλλά ...δυστυχώς δεν είναι απόλυτα υγιείς

Αυτά ...προς το παρόν

με εκτίμηση
Farkeli

:cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υστερόγραφο / παράκληση :

Παρακαλώ να μην μου ζητηθεί ποιούς οίκους ανοχής στο Μεταξουργείο, θεωρώ ότι πληρούν τους κανόνες λειτουργίας για δύο λόγους :

1. Θα αισθανθώ ότι είμαι "ανώτατος κριτής" (που δεν το θέλω) ή και "προαγωγός" (που δεν είμαι)

2. Θεωρώ, ότι μπορεί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος να εκτιμήσει καταστάσεις ως προς την δική του ασφάλεια, εφόσον αποτελεί για αυτόν το πρώτο ζητούμενο...

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
1) Μην Ξανακοιταξεις Ανωμαλους Καταματα αλλη φορα για να μην σε παιρνουν απο Πισω...
   Κι αν Συνεχιζουν να σε παιρνουν απο πισω, Παρτους κι εσυ απο Πισω...

2) Ο Ιρανος ειχε Τσαντιστει Πολυ με την ταινια 300 γι'αυτο σου εκανε Μαγκιες....
   Επρεπε να του κανεις κι εσυ Μαγκιες για να φυγει εκεινος Τρεχοντας... Ο Λεονιδας ΔΕΝ θα
   ηταν καθολου Περιφανος για σενα !

3) Να Πας να αγορασεις Ειδικη Μασκα Οξυγωνου και να την Εχεις Παντα Μαζι Σου για ωρα
   αναγκης !

4) Εσυ Φταις Που Πηγες Κοντα στην Αραπινα ! Αλλη Φορα να μην πλησιαζεις Αραπινες Μαυρες
   Ερωτιαρες με Whisky με Κρυφες Κιθαρες σαν εξωτικα,  απο κοντα ;)

5) Επρεπε να του πεις : "Τραβελι με Πουτσο Δεν Γνωριζω εδω τριγυρω, γιατι εγω συνηθως ψαχνω
   το αντιθετο.... Πουτσο με Τραβελι"

6) Αλλη φορα να μην αφηνεις τους Φιλους σου να κανουν Πλακες σε Τραβελια...
   Τα Τραβελια ειναι πολυ Εκδικητικα και Υπουλα...
   Anyway, αλλη φορα να περπατας πανω στο Πεζοδρομιο και Ριχνε που και που κανενα βλεφαρο 
   Πισω μηπως Δεις Κανεναν Ανωμαλο, Πουστη, Τραβελι Αυτοκινητιστη κτλ...

χα χα χα χα , πολυ καλό, πολυ καλό
μουναρα respect ,
εκτος απο σεξ , μήπως κανεις και σεμιναρια πωλήσεων?
θα γουσταρα να μιλάω όπως εσυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom