Νέα

Μετατροπή φωτογραφιών.ξέρει κανείς πως γίνετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 730
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες καλησπερα.

σκαναρισα κατι παλιες φωτο,και αποθηκευτηκαν σε αρχειο pdf.
ξερει κανεις σε τι αρχειο πρεπει να τις κανω μετατροπη για να τις ανεβασω στο facebook?

και βασικα πως γινετε η μετατροπη,και ποιο προγραμμα ειναι,διοτι παιζει να το εχω και να μην ξερω πιο ειναι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μαγκες καλησπερα.

σκαναρισα κατι παλιες φωτο,και αποθηκευτηκαν σε αρχειο pdf.
ξερει κανεις σε τι αρχειο πρεπει να τις κανω μετατροπη για να τις ανεβασω στο facebook?

και βασικα πως γινετε η μετατροπη,και ποιο προγραμμα ειναι,διοτι παιζει να το εχω και να μην ξερω πιο ειναι.
Tυπε τιποτα γκομενες?

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες δεν ξερεις κανεις?
πεσαμε σε λουμπα γαμωτο.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μηπως αν τις ξανασκαναρεις εχει επιλογη σε τι μορφη αρχειο θες να αποθηκευτει?Και απο κει κ περα διλεξε jpeg ξερω γω για να ειναι οπως πρεπει.Το μονο σαιτ που ξερω αλλα δεν ξερω αν θα σε βοηθησει ειναι το το οποιο ειναι κυριως για αλλαγη μεγεθους της φωτο.Για δες το,ισως σου κανει τη δουλεια σου,εχει πολλες παραμετρους που δεν εχω κοιταξει κ ισως κανει κ αυτη τη δουλεια.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

δες ρε φιλε κάποιο προγραμμα να κάνει μεταρτροπη απο pdf σε jpg gia παραδειγμα....

αν βάλεις στο google "pdf to jpeg free" βγάζει κατι προγραμματακια
αλλη φορά να προσεχεις το σκαναρισμα

αυτο πχ μπορει να σου κάνει

edika

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Τις ανοίγεις στο photoshop, και τις σώζεις σε jpeg για upload στο facebook.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν ειναι λιγες ξανασκαναρησε τες και σωσε σε .jpeg η οτι αλλο αρχειο εικονας εχει
ποιο εκυκολο θα ναι  ;)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να μετατρέψεις όσες φωτογραφίες θέλεις, αλλά εγώ θα σου έλεγα (και σε όλους) να ΜΗΝ ανεβάζεις τίποτα στο facebook και όλα αυτά τα ηλίθια κοινωνικά sites.

Πηγή κακού (μόνο) μπορεί να είναι η δημοσιοποίηση των στοιχείων σου σε όλο το www, και το κακό μπορεί να είναι από φεκέλλωμα για spam, μέχρι κακή χρήση των στοιχείων σου από τον οποιονδήποτε (και τις Αρχές).

Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις.
Άσε άλλους να πέσουν (τυχόν) θύματα αυτής της υπόθεσης, και τους ιδρυτές των sites να κονομάνε από την κίνηση, χωρίς εσύ να συμμετέχεις.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Μηπως αν τις ξανασκαναρεις εχει επιλογη σε τι μορφη αρχειο θες να αποθηκευτει?Και απο κει κ περα διλεξε jpeg ξερω γω για να ειναι οπως πρεπει.Το μονο σαιτ που ξερω αλλα δεν ξερω αν θα σε βοηθησει ειναι το το οποιο ειναι κυριως για αλλαγη μεγεθους της φωτο.Για δες το,ισως σου κανει τη δουλεια σου,εχει πολλες παραμετρους που δεν εχω κοιταξει κ ισως κανει κ αυτη τη δουλεια.
φιλε μου σωστος.ειχε επιλογη jpeg και εγινε η δουλεια.
απλα τις σκαναρισα ξανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom