Νέα

μεταπτυχιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Παίδες σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στην Ελλάδα
ξέρω ότι οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες και συναγωνιστές
είστε μορφωμένοι και ίσως ξέρετε κατιτις
απλά επειδή είμαι απόφοιτος Ιδιωτικής,
έχω μικρό εύρος επιλογών...

Συνεπώς ιδέες ευπρόσδεκτες

και αν ξέρει κανείς τίποτα για το icon που είναι distance learning και συνεργάζεται η μεσολαβεί
για την απόκτηση τίτλου σε προπτυχιακά ή μεταπτυυχακά προγράμματα, με μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού ....
θα εκτιμούσα πληροφορίες γιατί το σκέφτομαι .

ευχαριστώ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πες μας τα βασικά για σενα μεγάλε: τι τελειωσες, τι "υπόβαθρο" έχεις και σε τι νομιζεις οτι εισαι καλός.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τί είναι το icon.
Από τη στιγμή που ψάχνεσαι, θεωρώ οτιδήποτε σε "distance learning" χάσιμο χρημάτων.
Ένας τίτλος σε σχολή εξ' αποστάσεως στην Ελλάδα δε θα σου προσφέρει τίποτα.

Δεν ξέρω σε τί οικονομική κατάσταση είσαι και τι προοπτικές/βλέψεις έχεις για δουλειά αλλά προτείνω τις εξής δύο εναλλακτικές:

1) Μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ στην πόλη που ζεις. Παράλληλα ψάχνεις και για δουλειά. Εαν κάτσει κάτι καλό, στη "χειρότερη" το παρατάς.

2) Μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Δε χρειάζεται να πας σε top πανεπιστήμιο. Βρες κάτι που θα σε βάλει πιο εύκολα στην εκεί αγορά εργασίας.

Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις, κάπως αργά το σκέφτηκες για φέτος. Οι χρονιές έχουν ξεκινήσει.
Εν τω μεταξύ ξεκίνα να μαθαίνεις/φρεσκάρεις καμία ξένη γλώσσα και κάνε κανένα (δωρεάν) online course στο coursera (με λίγα χρήματα παίρνεις και certificate σε μερικά).

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Κάτοχος BA Marketing σε Ιδιωτική σχολή είμαι
και έκανα μια πρακτική στην Makro
παράλληλα έχω advanced στα αγγλικά
και b1 στα γερμανικά.

Σε ελληνικά ΑΕΙ-ΤΕΙ όπως προείπα δεν μπορώ να μπω
αφού τα δικαιώματα που έχω είναι μόνο επαγγελματικά και
όχι ακαδημαικά.

ευχαριστώ

Το Icon αν ψάξεις συνεργάζεται με Πανεπιστήμια υψηλής διαβάθμησης των οποίων (απ' ότι λέει) η αξία είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί από τους δημοσιευμένους καταλόγους των Financial Times, των Sunday Times, του Guardian κλπ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η iCon δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζομένους (και μη) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος (ή από άλλη χώρα) προσαρμόζοντάς το στις δικές τους ανάγκες και συνθήκες (χρόνος ολοκλήρωσης, διάρκεια αποπληρωμής κλ.π).

Α) Προγράμματα Κορυφαίων Πανεπιστημίων που προσφέρονται στην Ελλάδα και οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος με την μέθοδο της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (flexible distance learning) με την εξαίρετη υποστήριξη της iCon.

Β) Προγράμματα κατευθείαν με πολύ γνωστά Πανεπιστήμια ηλεκτρονικά (Online)

Γ) Εγγραφή για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία (UCAS No 68828) αλλά επίσης σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και γενικά σε Πανεπιστήμια προηγμένων χωρών.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
το distance learning δε το ξερω αλλα θα το ψαξω να μαθω τι παιζει και αν συμφερει.σκευτομαι και εγω για μεταπτχιακο.θα προτιμουσα να το κανω στο εξωτερικο.θα κανω κατι πανω στην ηλεκτρονικη.ο μεσος ορος του πτυχειου παιζει καποιο ρολο?

zakman

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη το οικονομικο κλιμα εχει αλλαξει αρκετα , πολλα δημοσια α.ε.ι και τ.ε.ι δεχονται  και αποφοιτους  ιδιωτικον αει σχολων αρκει να εχεις κανει ενα χρονο στο εξωτερικο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Πρέπει φίλε να εξειδικευτείς σε κάποιο τομέα. Μάρκετινγ σε τι? Αν κάνεις μάστερ στο μάρκετιγκ έτσι τυχαία και γενικά είναι χάσιμο χρόνου. Ψάξε τι σ αρέσει και βρες κάτι που να σε εκφράζει. Θα σου έλεγα να μην πας σε σχολή που κάνει απλά μαστερ στο μαρκετιγκ και ακους τα ίδια και τα ίδια. Προσπάθησε να εξελιχθείς σαν επιστήμονας διευρύνοντας τον πνευματικό σου ορίζοντα σπουδάζοντας και κάτι άλλο ώστε να μπορείς και να τα συνδυάσει και να έχεις και δυνατότητα επιλογών.  :erection: :erection:

Και μη ξεχνάς να  :knockinb: Μόνο τα γράμματα δεν αρκούν. Στην Ελλάδα δε, είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει.  :vomit:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πρέπει φίλε να εξειδικευτείς σε κάποιο τομέα. Μάρκετινγ σε τι? Αν κάνεις μάστερ στο μάρκετιγκ έτσι τυχαία και γενικά είναι χάσιμο χρόνου. Ψάξε τι σ αρέσει και βρες κάτι που να σε εκφράζει. Θα σου έλεγα να μην πας σε σχολή που κάνει απλά μαστερ στο μαρκετιγκ και ακους τα ίδια και τα ίδια. Προσπάθησε να εξελιχθείς σαν επιστήμονας διευρύνοντας τον πνευματικό σου ορίζοντα σπουδάζοντας και κάτι άλλο ώστε να μπορείς και να τα συνδυάσει και να έχεις και δυνατότητα επιλογών.  :erection: :erection:

Και μη ξεχνάς να  :knockinb: Μόνο τα γράμματα δεν αρκούν. Στην Ελλάδα δε, είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει.  :vomit:

agreed! πίστεψε με α)λεφτά σε μισθό παραπάνω δύσκολα θα δεις, β) γιγάντιο κόστος ευκαιρίας/κόστος σπουδών, γ) συμφωνώ ένα 'τυφλό' μάστερ μόνο σε έρευνα κτλ σε βοηθάει, αν πας σε μια εταιρία και πεις ξέρω Marketing χέστηκαν γιατί και αυτοί ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά του.. :pipa3:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Κάτοχος BA Marketing σε Ιδιωτική σχολή είμαι
και έκανα μια πρακτική στην Makro
παράλληλα έχω advanced στα αγγλικά
και b1 στα γερμανικά.

Σε ελληνικά ΑΕΙ-ΤΕΙ όπως προείπα δεν μπορώ να μπω
αφού τα δικαιώματα που έχω είναι μόνο επαγγελματικά και
όχι ακαδημαικά.

ευχαριστώ

Το Icon αν ψάξεις συνεργάζεται με Πανεπιστήμια υψηλής διαβάθμησης των οποίων (απ' ότι λέει) η αξία είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί από τους δημοσιευμένους καταλόγους των Financial Times, των Sunday Times, του Guardian κλπ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η iCon δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζομένους (και μη) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος (ή από άλλη χώρα) προσαρμόζοντάς το στις δικές τους ανάγκες και συνθήκες (χρόνος ολοκλήρωσης, διάρκεια αποπληρωμής κλ.π).

Α) Προγράμματα Κορυφαίων Πανεπιστημίων που προσφέρονται στην Ελλάδα και οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος με την μέθοδο της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (flexible distance learning) με την εξαίρετη υποστήριξη της iCon.

Β) Προγράμματα κατευθείαν με πολύ γνωστά Πανεπιστήμια ηλεκτρονικά (Online)

Γ) Εγγραφή για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία (UCAS No 68828) αλλά επίσης σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και γενικά σε Πανεπιστήμια προηγμένων χωρών.

Δεν γνωρίζω εαν έχεις ή όχι δυνατότητα για μεταπτυχιακό σε ελληνικό ΑΕΙ.
Δυστυχώς ενδεχομένως να έχεις και δίκιο και να μη σε αφήνουν.
Πάρε κανένα τηλέφωνο καμιά γραμματεία και ρώτα για τα κριτήρια.

Πάντως για τα εξ' αποστάσεως πτυχία σε ιδιωτικές σχολές δεν έχω καλή ιδέα... με κάθε επιφύλαξη.
Προσπάθησε να βελτιώσεις τις ξένες γλώσσες σου και φύγε για κάπου με καλή αγορά εργασίας.
Μη πας όπου να ναι απλά για να πάρεις ένα κωλόχαρτο. Ψάξτο.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
χτυπα ενα στο Alba στη Γλυφαδα αμα σε παιρνουνε και αμα εχεις τα λεφτα και καθαρισες.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
χτυπα ενα στο Alba στη Γλυφαδα αμα σε παιρνουνε και αμα εχεις τα λεφτα και καθαρισες.

μισό, τι καθάρισες??? 20-30,000 Ευρώ+βιβλία+υποστήριξη έξωθεν κτλ για να πας ταμίας σε Eurobank???
λέμε πάντα για Οκτ.2015 δεδομένα! δεν αξίζει φίλε τον κόπο, αν θες κάνουμε και ανάλυση οικονομική σε αυτό

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
δεν πας τυπε μου να μαθεις καμια τεχνη κ σταματα να τρως απο τα ετοιμα στα μεταπτυχιακα του κωλου

η τραβα στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο κ συγχρωνος κανε κ ερευνα εργασιας η κατσε εδω κ τρωγε τα ετοιμα

στο να τρως τα ετοιμα φενεται να εισαι καλος

απο βλαχομορφομενους κ ανεργους βρωμισε η ελλαδα

εργατες χρειαζεται  η ελλαδα

:jerking:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δεν πας τυπε μου να μαθεις καμια τεχνη κ σταματα να τρως απο τα ετοιμα στα μεταπτυχιακα του κωλου

η τραβα στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο κ συγχρωνος κανε κ ερευνα εργασιας η κατσε εδω κ τρωγε τα ετοιμα

Έλα ρε τύπε! Τί δουλειά κάνεις;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

Συμφωνω κι επαυξάνω!!!  Τεχνίτες ζητάει η αγορά οχι πτυχιούχους.

Εχετε καποια ιδεα τι τεχνη να παω να μαθω και με ποιον τροπο τωρα στα 37 μου για να εχω εναν δευτερο τροπο να βγαλω καποιο εισόδημα?
το πτυχίο και το μεταπτυχιακό (του κώλου είναι η αλήθεια) δεν μου εδωσαν εκείνα που προσδοκούσα και υπόσχονταν. Είμαι δυστυχισμενος που εμεινα υπαλληλος.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
μισό, τι καθάρισες??? 20-30,000 Ευρώ+βιβλία+υποστήριξη έξωθεν κτλ για να πας ταμίας σε Eurobank???
λέμε πάντα για Οκτ.2015 δεδομένα! δεν αξίζει φίλε τον κόπο, αν θες κάνουμε και ανάλυση οικονομική σε αυτό

υποτιθεται για τις διασυνδεσεις που εχει, αν διαθετεις καποια προσωπικα skills και δεν εισαι κανας κοιμησης που πηγες απλα να παρεις ενα χαρτι, εχεις τουλαχιστον εγγυημενες συνεντευξεις απο συνεργαζομενες εταιρειες που προσλαμβανουν καθε χρονο αποφοιτους του κολλεγιου. Και αν ριξεις μια ματια στις εταιρειες δε νομιζω να απευθυνονται μονο για ταμιας στη Eurobank.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
το distance learning δε το ξερω αλλα θα το ψαξω να μαθω τι παιζει και αν συμφερει.σκευτομαι και εγω για μεταπτχιακο.θα προτιμουσα να το κανω στο εξωτερικο.θα κανω κατι πανω στην ηλεκτρονικη.ο μεσος ορος του πτυχειου παιζει καποιο ρολο?
προφανως και παιζει ρολο αν κυνηγας υποτροφια αλλα αν πεσει χρημα πας σε πολυ καλα πανεπιστημια,οταν θα ρθει η ωρα θα σου πω φιλε μου που θα πας
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom