Νέα

μεταπτυχιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνω κι επαυξάνω!!!   Τεχνίτες ζητάει η αγορά οχι πτυχιούχους.

Εχετε καποια ιδεα τι τεχνη να παω να μαθω και με ποιον τροπο τωρα στα 37 μου για να εχω εναν δευτερο τροπο να βγαλω καποιο εισόδημα?
το πτυχίο και το μεταπτυχιακό (του κώλου είναι η αλήθεια) δεν μου εδωσαν εκείνα που προσδοκούσα και υπόσχονταν. Είμαι δυστυχισμενος που εμεινα υπαλληλος.

πηγαινε σε εναν οαεδ σχολη(για φετος νομιζω ειναι αργα)
σου βρισκουν δουλεια κ συγχρωνος κανεις κ μαθηματα
στην αρχη τα λεφτα ειναι πολυ λιγα αλλα απο το να καθεσε σταυροποδι σπιτι ολη μερα κ να τον παιζεις  :jerking:
*
ψαξε καποιον οαεδ που να εχει κ τμημα με νοσηλευτριες μπας κ γνωρισεις κ γαμησεις κανενα καριολακι

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
υποτιθεται για τις διασυνδεσεις που εχει, αν διαθετεις καποια προσωπικα skills και δεν εισαι κανας κοιμησης που πηγες απλα να παρεις ενα χαρτι, εχεις τουλαχιστον εγγυημενες συνεντευξεις απο συνεργαζομενες εταιρειες που προσλαμβανουν καθε χρονο αποφοιτους του κολλεγιου. Και αν ριξεις μια ματια στις εταιρειες δε νομιζω να απευθυνονται μονο για ταμιας στη Eurobank.

να σου πω, και το Deree έχει εγγυημένες συνεντεύξεις σε ένα Career Forum και καλά, με εκατοντάδες υποψηφίους για μια θέση
που ίσως δεν υπάρχει απλά για να φτιάξει η Χ εταιρία ένα applicants pool! PS τα δίδακτρα πρέπει να είναι νομίζω και παραπάνω από ότι έγραψα αν κάνει κανείς ένα πιο εξωτικό πρόγραμμα i.e. International MBA που δεν πιάνει μία στην αγορά φυσικά :jerking:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι σαν την διαφημιση ρε που λεει σημασια δεν εχει το χαρτι αλλα ποιος το υπογραφει ειναι μεγαλη κουβεντα το θεμα πτυχιο-δουλεια,παντως δυσκολα το παιδι θα κανει κατι με αυτο το χαρτι

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ειναι σαν την διαφημιση ρε που λεει σημασια δεν εχει το χαρτι αλλα ποιος το υπογραφει ειναι μεγαλη κουβεντα το θεμα πτυχιο-δουλεια,παντως δυσκολα το παιδι θα κανει κατι με αυτο το χαρτι

αφου ρε τυπε μου οι περισοτεροι εχουν μεγαλωσει σε οικογενειακο περιβαλον που ολα τα βρισκουν ετοιμα
επισης τους γαλουχιζουν να σπουδαζουν μεχρι λιγο πριν τα 30

μεγαλωνουν μαθαινοντας πως ο ηλεκτρολογος-μηχανικος-υδραυλικος-σερβιτορος ειναι για τους αγραμματους κ τους ξενους

για αυτο γεμισε η ελλαδα απο μορφωμενους μαλακες ελληνες ανεργους

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
αφου ρε τυπε μου οι περισοτεροι εχουν μεγαλωσει σε οικογενειακο περιβαλον που ολα τα βρισκουν ετοιμα
επισης τους γαλουχιζουν να σπουδαζουν μεχρι λιγο πριν τα 30

μεγαλωνουν μαθαινοντας πως ο ηλεκτρολογος-μηχανικος-υδραυλικος-σερβιτορος ειναι για τους αγραμματους κ τους ξενους

για αυτο γεμισε η ελλαδα απο μορφωμενους μαλακες ελληνες ανεργους
το καλο με την μορφωση και την παιδεια ειναι πως δεν εχει ηλικια,οποτε θες μπορεις
τωρα το τι γινεται στην Ελλαδα αστο δε εχει νοημα να ασχοληθουμε καν γιατι ξερεις πως και πτυχιουχος να εισαι δεν σημαινει πως εισαι μορφωμενος
ασε εβαλες πολλα που ειναι για κουβεντα σε ενα σχολιο,ο φιλος που εκανε το νημα πρεπει να ειναι πολυ απελπισμενος η απλα βαριεται,σορρυ μη με παρεξηγησει το παιδι δε το λεω κακοπροαιρετα

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Κάτοχος BA Marketing σε Ιδιωτική σχολή είμαι
και έκανα μια πρακτική στην Makro
παράλληλα έχω advanced στα αγγλικά
και b1 στα γερμανικά.

Σε ελληνικά ΑΕΙ-ΤΕΙ όπως προείπα δεν μπορώ να μπω
αφού τα δικαιώματα που έχω είναι μόνο επαγγελματικά και
όχι ακαδημαικά.

ευχαριστώ

Το Icon αν ψάξεις συνεργάζεται με Πανεπιστήμια υψηλής διαβάθμησης των οποίων (απ' ότι λέει) η αξία είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί από τους δημοσιευμένους καταλόγους των Financial Times, των Sunday Times, του Guardian κλπ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η iCon δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζομένους (και μη) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που επιθυμούν από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος (ή από άλλη χώρα) προσαρμόζοντάς το στις δικές τους ανάγκες και συνθήκες (χρόνος ολοκλήρωσης, διάρκεια αποπληρωμής κλ.π).

Α) Προγράμματα Κορυφαίων Πανεπιστημίων που προσφέρονται στην Ελλάδα και οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος με την μέθοδο της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης (flexible distance learning) με την εξαίρετη υποστήριξη της iCon.

Β) Προγράμματα κατευθείαν με πολύ γνωστά Πανεπιστήμια ηλεκτρονικά (Online)

Γ) Εγγραφή για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία (UCAS No 68828) αλλά επίσης σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και γενικά σε Πανεπιστήμια προηγμένων χωρών.
τυπε του κωλου σπουδες εκανες. αυτου του ειδους οι σπουδες μονο στην ελλαδα υπαρχουν για να τα χωνουν οι γονεις και να χαιροντε στην γειτονια οτι το παιδι τους σπουδαζει.

γινε μπογιατζης μεγαλε, 3 μερες ψαχνω μπογιατζη και οσους πηρα τηλ μου ειπανε μετα απο 15 μερες θα ερθουν. δεν προλαβαινουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πηγαινε σε εναν οαεδ σχολη(για φετος νομιζω ειναι αργα)
σου βρισκουν δουλεια κ συγχρωνος κανεις κ μαθηματα
στην αρχη τα λεφτα ειναι πολυ λιγα αλλα απο το να καθεσε σταυροποδι σπιτι ολη μερα κ να τον παιζεις  :jerking:
*
ψαξε καποιον οαεδ που να εχει κ τμημα με νοσηλευτριες μπας κ γνωρισεις κ γαμησεις κανενα καριολακι

εκεί έμαθες ελληνικά αλβανέ ??? δεν πρόσεχες στο μάθημα κοπρίτη...

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εκεί έμαθες ελληνικά αλβανέ ??? δεν πρόσεχες στο μάθημα κοπρίτη...

εισαι ο κλασικος ελληνας τριμαλακας σπασικλας που στο σχολειο ετρωγε φαπες
εισαι ο κλασικος ελληνας τριμαλακας που κοροιδευει αυτους που δε ξερουν καλη ορθογραφια
εισαι ο κλασικος ελληνας τριμαλακας που μεχρι τα 20σι του τον επαιζε

τυπε μου ελληνας 100% ειμαι
τεχνικο λυκειο εβγαλα (τ.ε.λ)

δεν ξερω αν με θεωρεις κατωτερο απο σενα διοτι ξερεις ορθογραφια
αυτο που κραταω εγω ειναι οτι δουλευω απο τα 16 μου ασταματητα (εκτος απο 18 μηνες φανταρος)
κ τωρα στην δουλεια μου μου μειλανε στον πλυθηντικο κ μου κανουν πιπες

θα μου παρεις κ εσυ μια ?
θα προσεχω δε θα σε χισω στο πρωσοπο
:fuck2: :wanker:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
εισαι ο κλασικος ελληνας τριμαλακας που κοροιδευει αυτους που δε ξερουν καλη ορθογραφια

αυτο που κραταω εγω ειναι οτι δουλευω απο τα 16 μου ασταματητα (εκτος απο 18 μηνες φανταρος)

γιατι τοσο rage?υπαρχει λογος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

προφανώς νύχτα το έβγαλες... γιατί μέρα το κόβω χλωμό..

μα πόσο στ'αρχίδια μου..... και εγώ από τα 18 μου και έχω και 11.000 μεροκάματα... έκανα και 27 μήνες στρατό και 2 χρόνια ΤΕΑ... τι σημαίνει αυτό... ??
και από πίσω γελάνε και βρίζουνε τον αγράμματο που έπιασε τον πάπα από τα αρχίδια και νόμισε ότι έγινε κάποιος...

γενικά και σε απλά ελληνικά μπας και καταλάβεις γύφτος γεννήθηκες γύφτος θα πεθάνεις... με τα γραφόμενα σου επιβεβαιώνεις την λαική σοφία η οποία λέει "χωριάτης άγιος κι'αν γενεί σκατένια δόξα θάχει"

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τον κεφτε τον τραμουντανα ρωτα
με λεει αλβανο γιατι κανω λαθη ορθογραφικα

τοσο αρχοντομαλακας ο τυπος :jerking:
forum ειναι για να βοηθαει ο ενας τον αλλον μην το ξεχνατε οτι πληροφορια δινει καποιος την δινει φιλικα,ελπιζω δλδ,μην κανουμε τωρα επιθεση ο ενας στον αλλον μαλακια ειναι
:hi:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

προφανώς νύχτα το έβγαλες... γιατί μέρα το κόβω χλωμό..

μα πόσο στ'αρχίδια μου..... και εγώ από τα 18 μου και έχω και 11.000 μεροκάματα... έκανα και 27 μήνες στρατό και 2 χρόνια ΤΕΑ... τι σημαίνει αυτό... ??
και από πίσω γελάνε και βρίζουνε τον αγράμματο που έπιασε τον πάπα από τα αρχίδια και νόμισε ότι έγινε κάποιος...

γενικά και σε απλά ελληνικά μπας και καταλάβεις γύφτος γεννήθηκες γύφτος θα πεθάνεις... με τα γραφόμενα σου επιβεβαιώνεις την λαική σοφία η οποία λέει "χωριάτης άγιος κι'αν γενεί σκατένια δόξα θάχει"

ασε ρε ολυμπιονικη μαλακα που κρινεις τον αλλο απο τι πτυχια εχει
εισαι πολυ μικρος σαν ανθρωπος για να με κρινεις εσυ εμενα
μπουφο ε μπουφο

επηδη ξερεις περισοτερα γραμματα απο καποιον αλλον δε σε κανει καλυτερο ανθρωπο
αλλα αν κρινω εσενα κυριε μαλακα μου που σχολιαζεις οτι εβγαλα το νυχτερινο

κοιτα λιγο εξω απο το μικρο σου μυαλουδακι..........κ δες οτι υπαρχουν κ παιδια που βοηθανε τους γονεις τους
υπαρχουν παιδια ορφανα που κανουν απο πολυ μικροι τον μεγαλο αδερφο κ τον πατερα

αλλα εισαι τοσα πολλα κιλα μαλακας που κοιτας μονο το δεντρο κ οχι το δασος

κ στην τελικη σε γραφω κ στις παπαροσακουλες μου
γιατι κατι τυπακια σαν εσενα τα εχω να πηγαινουν στο περιπτερο να μου παιρνουν τσιγαρα
γιατι ουτε για πιπες δεν κανεις σκατοψυχε
:erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom