Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φίλε για το πρόγραμμα δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω ότι για να χωθείς σε καλή ναυτιλιακή πρέπει να έχεις γνωστό, το κλάμπ είναι κλειστό...
Φίλε για το πρόγραμμα δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω ότι για να χωθείς σε καλή ναυτιλιακή πρέπει να έχεις γνωστό, το κλάμπ είναι κλειστό...
ραδιο αρβυλα και οτι να'ναι..
αμα αξιζεις δε χανεσαι και θα σε εντοπισουν και στη ναυτιλια. γνωστος μου μπηκε assistant στον cfo μεγαλης ναυτιλιακης - χωρις δοντι!
ψαξτο για αγγλια γιατι αν εισαι ναυτιλια θα τη χρειαστεις τη γλωσσα ;)![]()
χωσου φιλε.. και καλο δοντι εχεις. και η ναυτιλια ειναι εγγυηση ! οταν η αγορα πληρωνει σκαρτα 400-500 ψιλοανιδεικευτο/εμποροϋπαλληλο κλπ, η ναυτιλια παραμενει χιλιαρικο+
δες το για αγγλια μια και'ξω - χωσου για τα καλα - και θα περασεις ζαχαρη![]()
Ισχυει οτι με την ναυτιλια μπορουν να ασχοληθουν κ πολλοι που ειναι απο αλλους κλαδους? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι master στα ναυτιλιακα μπορει να κανει σχεδον οποιος θελει.
Μεχρι κι εγω που ειμαι απο εντελως ασχετο κλαδο(θετικες επιστημες) το ειχα σκεφτει να συνεχισω σε κατι τετοιο
σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Ναι εννοείται ότι μπορεις αρκει να εχεις δοντι ξερω ατομα που ειχαν τελειωσει φιλολογια κλπ και μπηκαν με βυσμα σε εταιριες
εξαλλου κάθε δουλεια την μαθαίνεις με On the job training
το πτυχιο απλα σου δινει καποιες βασικες γνωσεις γιατι κάθε εργασια μαθαίνεται πανω στην δουλεια.
καποιος που να εχει τελειωσει μεταπτυχιακο στο παπει υπαρχει ?
Για μεταπτυχιακο στα ναυτιλιακα παιζει και το ALBA (με πληρωμη βεβαια) το οποιο φημιζεται για τις ακρες του.
Ειμαι αποφοιτοε του ναυτιλιακου και η επιλογη μου αυτη κατεστρεψε την καρριερα μου και την ζωη μου. Σε ναυτιλιακη εταιρεια προσλαμβανεσε μονο εαν εισαι φιλος ή γνωστος του πλοιοκτητη. .-
Μακρυα απο αυτο το μπουρδελο το ναυτιλιακο τμημα που οι δημοσιοι υπαλληλοι οι καθηγητες του το εχουν προμοταρει με επιτυχία ενω στην πραγματικοτητα ειναι ενα μαλακισμενο πτυχιο διχως επαγγελματικα δικαιώματα και πρακτικές εφαρμογές στην εργασιακη πραγματικότητα.
Το παιχνιδι στιν ιδιωτικο τομεα ειναι στημενο. Βολευονται οι φιλοι και οι συγγενεις των μετοχων.
Οποιος θελει με ρωτα για το ναυτιλιακο.
Που δημισιεύονται αγγελίες απο ναυτιλιακες εταιρειες? Δειξε και σε εμένα εαν δημοσιευονται.
Μιλαμε για 8-10 χρονια πισω που θες να ξερω η να θυμαμαι :-
Επισης προσφατα φιλη εφυγε απο την ναυτιλικαη του πατερα και βρηκε παλι μεσω αγγελιας αλλου.Οποτε μπορω να την ρωτησω που την βρηκε την αγγελια και να σου πω ;)