Νέα

Μεταπτυχιακο στο Παπει στη Ναυτιλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas237
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Υπαρχει καποιος συναγωνιστης,
φοιτητης ή αποφοιτος να με διαφωτισει, με το τι παιζει με το μεταπτυχιακο στη Ναυτιλια στο Παπει ?
να δωσει πολύτιμες πληροφοριες ?
θα το εκτιμησω ιδιαιτερα!

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε για το πρόγραμμα δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω ότι για να χωθείς σε καλή ναυτιλιακή πρέπει να έχεις γνωστό, το κλάμπ είναι κλειστό...

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε για το πρόγραμμα δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να σου πω ότι για να χωθείς σε καλή ναυτιλιακή πρέπει να έχεις γνωστό, το κλάμπ είναι κλειστό...

ναι το γνωριζω αυτό είναι δυσκολο χωρις σπρώξιμο να μπεις πλεον δεν είναι όπως παλια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό. Όσους γνωρίζω που εργάζονται σε ναυτιλιακές έχουν κονέ. Αλλιώς δεν μπάινεις... απλά πράγματα

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ.

Αλλιώς μπορεί να χασεις χρόνο και χρήμα τζάμπα.

Ή αν είσαι τόσο τρελαμένος και το γουστάρεις και θες να παλέψεις.

Αλλά από αγορα εργασίας χλωμό πολύ.

Όλοι σε ναυτιλιακή ονειρευονται να δουλευουν να ξέρεις.

Υπάρχει μεγάλη ανεργία.

Επίσης πολλοι είναι οι μαστεράτοι... επομένως καταλαβαίνεις.

Εσύ αποφασίζεις.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Για μεταπτυχιακο στα ναυτιλιακα παιζει και το ALBA (με πληρωμη βεβαια) το οποιο φημιζεται για τις ακρες του.

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
κοιτα το alba είναι πολύ καλο αλλα ζηταει καπου στα 15,000...απλα δεν παιζει είναι παααρααα πολλα τα χρηματα δυστυχως

εχω καποια ακρη, τον πατερα μου ο οποιος είναι χρονια σε μια μεγαλη ναυτιλιακη καπετανιος και είναι από τα αγαπηνενα τους παιδια εκει για να με βαλει το εχει συζητησει μαζι τους

και για αυτό θελω να κανω και το μεταπτυχιακο μηπως και είναι καπως καλυτερα για να με παρουν.
απλα θελω να μαθω για πληροφοριες για το ΠΑΠΕΙ για το συγκεκριμενο να δω τι παιζει αν καποιος εχει τελειωσει ως προς τη φοιτηση εκει

εγω εχω τελειωσει ΤΕΙ λογιστικης και θα θελα να μπω σε τμημα account μιας ναυτιλιακης και να το συνδιασω ετσι και το πρωτο πτυχιο
μου

οντως αν δεν εχεις καποιον να σε σπρωξει επειδή είναι κλειστος κυκλος δεν παιζει να μπει καποιος

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
ραδιο αρβυλα και οτι να'ναι..  :(

αμα αξιζεις δε χανεσαι και θα σε εντοπισουν και στη ναυτιλια. γνωστος μου μπηκε assistant στον cfo μεγαλης ναυτιλιακης - χωρις δοντι!

ψαξτο για αγγλια γιατι αν εισαι ναυτιλια θα τη χρειαστεις τη γλωσσα  ;)  :sunglasses:

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ραδιο αρβυλα και οτι να'ναι..  :(

αμα αξιζεις δε χανεσαι και θα σε εντοπισουν και στη ναυτιλια. γνωστος μου μπηκε assistant στον cfo μεγαλης ναυτιλιακης - χωρις δοντι!

ψαξτο για αγγλια γιατι αν εισαι ναυτιλια θα τη χρειαστεις τη γλωσσα  ;)  :sunglasses:

σε ευχαριστω για την απαντηση με τα αγγλικα δεν εχω θεμα

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
χωσου φιλε.. και καλο δοντι εχεις. και η ναυτιλια ειναι εγγυηση ! οταν η αγορα πληρωνει σκαρτα 400-500 ψιλοανιδεικευτο/εμποροϋπαλληλο κλπ, η ναυτιλια παραμενει χιλιαρικο+

δες το για αγγλια μια και'ξω - χωσου για τα καλα - και θα περασεις ζαχαρη  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η Ναυτιλια δινει πολλα λεφτά διοτι ειναι μεγάλη δυναμη στην Ελλαδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χωσου φιλε.. και καλο δοντι εχεις. και η ναυτιλια ειναι εγγυηση ! οταν η αγορα πληρωνει σκαρτα 400-500 ψιλοανιδεικευτο/εμποροϋπαλληλο κλπ, η ναυτιλια παραμενει χιλιαρικο+

δες το για αγγλια μια και'ξω - χωσου για τα καλα - και θα περασεις ζαχαρη  :sunglasses:

Ναι ρε το 1000αρικο ειναι καλη φαση για την εποχη. Προυχοντας  :grin:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ισχυει οτι με την ναυτιλια μπορουν να ασχοληθουν κ πολλοι που ειναι απο αλλους κλαδους? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι master στα ναυτιλιακα μπορει να κανει σχεδον οποιος θελει.
Μεχρι κι εγω που ειμαι απο εντελως ασχετο κλαδο(θετικες επιστημες) το ειχα σκεφτει να συνεχισω σε κατι τετοιο

OP
OP
K

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ισχυει οτι με την ναυτιλια μπορουν να ασχοληθουν κ πολλοι που ειναι απο αλλους κλαδους? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι master στα ναυτιλιακα μπορει να κανει σχεδον οποιος θελει.
Μεχρι κι εγω που ειμαι απο εντελως ασχετο κλαδο(θετικες επιστημες) το ειχα σκεφτει να συνεχισω σε κατι τετοιο

σας ευχαριστω για τις απαντησεις

Ναι εννοείται ότι μπορεις αρκει να εχεις δοντι ξερω ατομα που ειχαν τελειωσει φιλολογια κλπ και μπηκαν με βυσμα σε εταιριες
εξαλλου κάθε δουλεια την μαθαίνεις με On the job training
το πτυχιο απλα σου δινει καποιες βασικες γνωσεις γιατι κάθε εργασια μαθαίνεται πανω στην δουλεια.

καποιος που να εχει τελειωσει μεταπτυχιακο στο παπει υπαρχει  ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σας ευχαριστω για τις απαντησεις

Ναι εννοείται ότι μπορεις αρκει να εχεις δοντι ξερω ατομα που ειχαν τελειωσει φιλολογια κλπ και μπηκαν με βυσμα σε εταιριες
εξαλλου κάθε δουλεια την μαθαίνεις με On the job training
το πτυχιο απλα σου δινει καποιες βασικες γνωσεις γιατι κάθε εργασια μαθαίνεται πανω στην δουλεια.

καποιος που να εχει τελειωσει μεταπτυχιακο στο παπει υπαρχει  ?

Το πτυχιο σε βοηθά να εξασκησεις τις νοητικες σου δυνατοτητες. Ο κοσμος για μενα αποτελειται απο συστηματα που δουλευουν με συγκεκριμενο τροπο. Πετυχαινεις οταν έχεις καταλαβει πως δουλευει το αντιστοιχο συστημα και κινεισαι αναλογα. Πρεπει να σιγουρευτεις αν κάποιες εταιρειες δουλευουν μονο με βυσμα για να κινηθεις αναλογα πρεπει να έχεις πληροφοριες σοβαρες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Ειμαι αποφοιτοε του ναυτιλιακου και η επιλογη μου αυτη κατεστρεψε την καρριερα μου και την ζωη μου. Σε ναυτιλιακη εταιρεια προσλαμβανεσε μονο εαν εισαι φιλος ή γνωστος του πλοιοκτητη. .-

Μακρυα απο αυτο το μπουρδελο το ναυτιλιακο τμημα που οι δημοσιοι υπαλληλοι οι καθηγητες του το εχουν προμοταρει με επιτυχία ενω στην πραγματικοτητα ειναι ενα μαλακισμενο πτυχιο διχως επαγγελματικα δικαιώματα και πρακτικές εφαρμογές στην εργασιακη πραγματικότητα.

Το παιχνιδι στιν ιδιωτικο τομεα ειναι στημενο. Βολευονται οι φιλοι και οι συγγενεις των μετοχων.

Οποιος θελει με ρωτα για το ναυτιλιακο.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Για μεταπτυχιακο στα ναυτιλιακα παιζει και το ALBA (με πληρωμη βεβαια) το οποιο φημιζεται για τις ακρες του.

Το ALBA είναι το καλύτερο σχολείο της Ελλάδας. Οσοι όμως πάνε και παρακολουθούν το part time μεταπτυχιακό λόγω ταυτόχρονης επαγγελματικής δραστηριότητας δεν είναι υπάλληλοι!!!!!! τα παιδιά των μετόχων είναι!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Ειμαι αποφοιτοε του ναυτιλιακου και η επιλογη μου αυτη κατεστρεψε την καρριερα μου και την ζωη μου. Σε ναυτιλιακη εταιρεια προσλαμβανεσε μονο εαν εισαι φιλος ή γνωστος του πλοιοκτητη. .-

Μακρυα απο αυτο το μπουρδελο το ναυτιλιακο τμημα που οι δημοσιοι υπαλληλοι οι καθηγητες του το εχουν προμοταρει με επιτυχία ενω στην πραγματικοτητα ειναι ενα μαλακισμενο πτυχιο διχως επαγγελματικα δικαιώματα και πρακτικές εφαρμογές στην εργασιακη πραγματικότητα.

Το παιχνιδι στιν ιδιωτικο τομεα ειναι στημενο. Βολευονται οι φιλοι και οι συγγενεις των μετοχων.

Οποιος θελει με ρωτα για το ναυτιλιακο.

Εγω παντως εχω αρκετους φιλους και φιλες που αποφοιτησαν απο το 2005 εως 2008 απο το ναυτιλιακο του παπει.Ολοι τους βρηκαν δουλεια απο αγγελια και αμοιβονται πολυ καλα ακομα και τωρα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Εγω αποφοιτησα το 2002 και λίγοι σπο τους συμφοιτητες μου ασχοληθηκαν με την ναυτιλια.
Που δημισιεύονται αγγελίες απο ναυτιλιακες εταιρειες? Δειξε και σε εμένα εαν δημοσιευονται.

Απαντηση: μόνο σε ενα νορβηγικό ηλεκτρονικο περιοδικο στο οποίο έχεις πρόσβαση με συνδρομη. Δεν θυμαμαι πως λεγεται.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Που δημισιεύονται αγγελίες απο ναυτιλιακες εταιρειες? Δειξε και σε εμένα εαν δημοσιευονται.

Μιλαμε για 8-10 χρονια πισω που θες να ξερω η να θυμαμαι :-

Επισης προσφατα φιλη εφυγε απο την ναυτιλικαη του πατερα και βρηκε παλι μεσω αγγελιας αλλου.Οποτε μπορω να την ρωτησω που την βρηκε την αγγελια και να σου πω ;)

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.721
Πόντοι
446
Μιλαμε για 8-10 χρονια πισω που θες να ξερω η να θυμαμαι :-

Επισης προσφατα φιλη εφυγε απο την ναυτιλικαη του πατερα και βρηκε παλι μεσω αγγελιας αλλου.Οποτε μπορω να την ρωτησω που την βρηκε την αγγελια και να σου πω ;)

Θα σας προσλάβω εγώ στην δικιά μου. Γλύφάδα είμαστε με γραφεία στο Ντουμπάι.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom