Διάβασα τις απαντήσεις εδώ,νομίζω αυτοί που δεν είναι εξωτερικό δεν δικαιούνται να μιλάνε με πληροφορίες
που παίρνουν απ τον κάθε παπάρα και απ ην κωλοτηλεόραση.
Δουλεύοντας απ τα 13 μου ως ηεκτρολόγος και όντας αυτοαπασχολούμενος στο ΤΕΒΕ απ τα 20 στην ηλικία των
34 εκλεισα τα χαρτιά μου.Ολοι οι βολεμένοι μου λέγανε,δεν πας ρε μαλάκα για δουλειά στον τάδε,μα δίνει
500 ευρώ τους έλεγα,ε και;Τι σε πειράζει;
Έχοντας πολύ καλές σχέσεις με του γονείς,οι οποίοι είχαν 5 φράγκα την άκρη για τα παιδιά τους,δεν μας κάναν
και άντε γαμηθείτε μετά,έφυγα αρχές του 2015 Γερμανία.Χωρίς ούτε έναν γνωστό,χωρίς να ξέρω το παραμικρό από
γλώσσα.Έχοντας όμως προυπηρεσία στην δουλειά μου πολλών ετών.
Βσικό πράγμα είναι να έχει κάποιος χρήματα,για τον ύπνο του και για το φαγητό του.Πρέπει να μάθει την γλώσσα.
Τα σχολεία παίρνουν από 1 ευρώ την ώρα και πάνω.Θες 600 ώρες,περίπου ένα χρόνο για να γνωρίζεις τα βασικά.
Οι λάτζες και σερβιτοριλίκια δουλειές,θα γίνουν για να αρχιζεις να τρίβεσαι με την γλώσσα-σύστημα-πάρεις τα πρώτα
φράγκα.
Την μοναξιά και τον εαυτό σου θα τον αγαπήσεις και θα του δώσεις άλλη αξία.Και γώ ήρθα εδώ χωρίς να έχω ιδιαίτερη
ανάγκη,απλά σιχάθηκα το δικό μας σύστημα.Το σπίτι μου πάντα με περιμένει βέβαια
[tr][td] αν δεν την παλέψω,αλλά προχωράω
σιγά σιγά.
Εν κατακλείδι,για να φύγει ένας Έλληνας σήμερα,θα χρειαστεί χρήματα για να μείνει και να φάει.