tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τραμυ θες να τον μπαιζουμε με γεμάτη τσέπη ;![]()
μωρέ με γεμάτη τσέπη και στην Σαουδική Αραβία βρίσκεις και city tours και malt ουίσκι... ;)
τραμυ θες να τον μπαιζουμε με γεμάτη τσέπη ;![]()
O Eλληναs φευγει για να βρει την σιγουρια του μισθου, που ομωs εξανεμιζεται απο το υψηλο κοστοs ζωηs
Μπροs (γκρεμοs) Ελλαδα και πισω (ρεμα)Ευρωπη
τυπε δεν εχει περαση ο βαλκανιος τσοπανης ψωλαρας στο δυτικο μπλοκ? :S :S :S :S :S
Γερμανία το κόστος ζωής είναι ίδιο με την Ελλάδα.Μάλιστα τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρικά είναι φτηνότερα.Οι μισθοί όμως είναι υπερδιπλάσιοι σχεδόν τριπλάσιοι.Οπότε φτάνουν και περισσεύουν για αποταμίευση.Γερμανία όλα τα γερμανικά προιόντα γαμάνε και δέρνουν είναι φοβερά ανταγωνιστικά στις τιμές.Οπότε αγοράζεις όλα γερμανικά και τελειώνεις.Μέχρι και ρούχα τα πάντα.
καλά αυτό το λές εσύ....
ρώτα και κανέναν που έχει λεφτά στο εξωτερικό να μάθεις...
Για γούστα έξω πρέπει να βγάζεις πάνω από 4000 ευρώ το μήνα.Αυτά ο συνηθισμένος Ελληνας μετανάστης δηλαδή το 90% απλά δεν τα βλέπει.
αμα βρείς ρούχο γερμανικό γράψε μου...
Τι λες τώρα?Τα Boss γαμάνε στις τιμές.Τα Wallenstein είναι τα καλύτερα μπουφάν.Τα καλύτερα δερμάτινα γερμανικά είναι.Και στα φτηνά τα Olymp και άλλα γερμανικά είναι πολύ καλύτερα από τα ιταλικά και γαλλικά στις ίδιες τιμές.Και τα LLoyd στα παπούτσια είναι κορυφή στην κατηγορία τους.Αποκλείεται να βρεις καλύτερα παπούτσια στην ίδια τιμή.Και τα άλλα από το Μόναχο δεν παίζονται.Μόνο στα πανάκριβα χειροποίητα τους ρίχνουν οι Αγγλοι.Για τα αθλητικά δε συζητάμε.Adidas Puma είναι σχεδόν ασυναγώνιστα στην εγχώρια αγορά.
Ρουμανια.. ειμαι δουλευω στην λαχαναγορα.
εδω εισαι λαθος , γερμανικα brand names ειναιείναι κανένα από αυτά κατασκευασμένο στην Γερμανία ????????????????
πόσα θες να μας τρελλάνεις
είναι κανένα από αυτά κατασκευασμένο στην Γερμανία ????????????????
πόσα θες να μας τρελλάνεις
εδω εισαι λαθος , γερμανικα brand names ειναι
To αστείο στο θέμα αυτό, όπως και στα περισσότερα εδώ μέσα άλλωστε, είναι πως ο καθένας ανάλογα με τις παραστάσεις του λέει και τα δικά του... Για παράδειγμα ο φίλος που είναι τέρμα θεού πάνω στο ψαροχώρι και λέει για το πόσο ωραία είναι η ζωή στη Νορβηγία...
Από τη μεριά μου μόνο μια συμβουλή για όσους νεώτερους διαβάζουν: κάντε πολύ καλές σπουδές, αυτό είναι το πρώτο βήμα.
ειναι finnmark,και ειναι ο ποιο βορειος νομος στην νορβηγια
ειμαι βορεια νορβγηγια
ποιο βορεια ειναι μονο το longyearbean
αλλα εκει απαγορευονται να πανε μεταναστες για δουλεια
οκ αλλα δεν παυει να λεγεται γερμανικο προιοναλλο brand name και άλλο made in...
κατασκευή είναι όλα Μπαγλαντές, Φιλιππίνες, Καμπότζη, Ινδία, Τουρκία ...
και παλιότερα φασόν Ελλάδα...
To αστείο στο θέμα αυτό, όπως και στα περισσότερα εδώ μέσα άλλωστε, είναι πως ο καθένας ανάλογα με τις παραστάσεις του λέει και τα δικά του... Για παράδειγμα ο φίλος που είναι τέρμα θεού πάνω στο ψαροχώρι και λέει για το πόσο ωραία είναι η ζωή στη Νορβηγία...
Από τη μεριά μου μόνο μια συμβουλή για όσους νεώτερους διαβάζουν: κάντε πολύ καλές σπουδές, αυτό είναι το πρώτο βήμα.
και πολύ καλή γνώση δύο ευρωπαικών γλωσσών... (πέραν της ελληνικής)...
και πολύ καλή γνώση δύο ευρωπαικών γλωσσών... (πέραν της ελληνικής)...
αν ειναι ψαροχωρι η αλτα οκ,εγω την γνωμη λεω,το που πηγα να μεινω ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη για να εχω λιγοτερο ανταγωνισμοTo αστείο στο θέμα αυτό, όπως και στα περισσότερα εδώ μέσα άλλωστε, είναι πως ο καθένας ανάλογα με τις παραστάσεις του λέει και τα δικά του... Για παράδειγμα ο φίλος που είναι τέρμα θεού πάνω στο ψαροχώρι και λέει για το πόσο ωραία είναι η ζωή στη Νορβηγία...