Νέα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ στο εξωτερικο .!γνωμες ιδεες τι χρειαζεσαι και που ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
O Eλληναs φευγει για να βρει την σιγουρια του μισθου, που ομωs εξανεμιζεται απο το υψηλο κοστοs ζωηs
Μπροs (γκρεμοs) Ελλαδα και πισω  (ρεμα)Ευρωπη

Γερμανία το κόστος ζωής είναι ίδιο με την Ελλάδα.Μάλιστα τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρικά είναι φτηνότερα.Οι μισθοί όμως είναι υπερδιπλάσιοι σχεδόν τριπλάσιοι.Οπότε φτάνουν και περισσεύουν για αποταμίευση.Γερμανία όλα τα γερμανικά προιόντα γαμάνε και δέρνουν είναι φοβερά ανταγωνιστικά στις τιμές.Οπότε αγοράζεις όλα γερμανικά και τελειώνεις.Μέχρι και ρούχα τα πάντα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε δεν εχει περαση  ο βαλκανιος τσοπανης ψωλαρας στο δυτικο μπλοκ?  :S :S :S :S :S

Ο Ελληνας κλαρινογαμπρός γαμεί και δέρνει παντού.Απλά η Γερμανία φθείρει πολύ.Ενας όμως κοτσωνάτος πουτσαράς που δεν έχει φθαρεί χαλαρά θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Αμα αρχίσει να δουλεύει είναι άλλη ιστορία δεν ανέχονται Βαλκάνιους με την πούτσα έξω πρέπει να έχεις πρόσωπο στην κοινωνία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γερμανία το κόστος ζωής είναι ίδιο με την Ελλάδα.Μάλιστα τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρικά είναι φτηνότερα.Οι μισθοί όμως είναι υπερδιπλάσιοι σχεδόν τριπλάσιοι.Οπότε φτάνουν και περισσεύουν για αποταμίευση.Γερμανία όλα τα γερμανικά προιόντα γαμάνε και δέρνουν είναι φοβερά ανταγωνιστικά στις τιμές.Οπότε αγοράζεις όλα γερμανικά και τελειώνεις.Μέχρι και ρούχα τα πάντα.

αμα βρείς ρούχο γερμανικό γράψε μου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλά αυτό το λές εσύ....

ρώτα και κανέναν που έχει λεφτά στο εξωτερικό να μάθεις...

Για γούστα έξω πρέπει να βγάζεις πάνω από 4000 ευρώ το μήνα.Αυτά ο συνηθισμένος Ελληνας μετανάστης δηλαδή το 90% απλά δεν τα βλέπει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για γούστα έξω πρέπει να βγάζεις πάνω από 4000 ευρώ το μήνα.Αυτά ο συνηθισμένος Ελληνας μετανάστης δηλαδή το 90% απλά δεν τα βλέπει.

γιατί σάμπως τα βλέπει στην Ελλάδα ?? και με χιλιάρικο στην Ελλάδα γούστα δεν βγαίνουνε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αμα βρείς ρούχο γερμανικό γράψε μου...

Τι λες τώρα?Τα Boss γαμάνε στις τιμές.Τα Wallenstein είναι τα καλύτερα μπουφάν.Τα καλύτερα δερμάτινα γερμανικά είναι.Και στα φτηνά τα Olymp και άλλα γερμανικά είναι πολύ καλύτερα από τα ιταλικά και γαλλικά στις ίδιες τιμές.Και τα LLoyd στα παπούτσια είναι κορυφή στην κατηγορία τους.Αποκλείεται να βρεις καλύτερα παπούτσια στην ίδια τιμή.Και τα άλλα από το Μόναχο δεν παίζονται.Μόνο στα πανάκριβα χειροποίητα τους ρίχνουν οι Αγγλοι.Για τα αθλητικά δε συζητάμε.Adidas Puma είναι σχεδόν ασυναγώνιστα στην εγχώρια αγορά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι λες τώρα?Τα Boss γαμάνε στις τιμές.Τα Wallenstein είναι τα καλύτερα μπουφάν.Τα καλύτερα δερμάτινα γερμανικά είναι.Και στα φτηνά τα Olymp και άλλα γερμανικά είναι πολύ καλύτερα από τα ιταλικά και γαλλικά στις ίδιες τιμές.Και τα LLoyd στα παπούτσια είναι κορυφή στην κατηγορία τους.Αποκλείεται να βρεις καλύτερα παπούτσια στην ίδια τιμή.Και τα άλλα από το Μόναχο δεν παίζονται.Μόνο στα πανάκριβα χειροποίητα τους ρίχνουν οι Αγγλοι.Για τα αθλητικά δε συζητάμε.Adidas Puma είναι σχεδόν ασυναγώνιστα στην εγχώρια αγορά.

είναι κανένα από αυτά κατασκευασμένο στην Γερμανία ????????????????

πόσα θες να μας τρελλάνεις

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Το ζήτημα δεν είναι να φύγει κάποιος ως απλός μετανάστης, αλλά ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
είναι κανένα από αυτά κατασκευασμένο στην Γερμανία ????????????????

πόσα θες να μας τρελλάνεις

Τα Boss,τα Daniel Hechter και τα Wallenstein,τα LLoyd κτλ στη Γερμανία κατασκευάζονται.Απλά έχουν φοβερό πλεονέκτημα τιμής λόγω ευρώ.Δε γίνεται να κοστίζουν τα μισά από τα Trussardi και να είναι καλύτερα.Οι Γάλλοι κάτι κάνουν με τα Gartier,τα Guy La Roche κτλ αλλά και αυτοί τον πίνουν.Μόνο στα ρούχα πολυτελείας τα χειροποίητα έχουν το πάνω χέρι Αγγλοι,Ιταλοί και Γάλλοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
To αστείο στο θέμα αυτό, όπως και στα περισσότερα εδώ μέσα άλλωστε, είναι πως ο καθένας ανάλογα με τις παραστάσεις του λέει και τα δικά του... Για παράδειγμα ο φίλος που είναι τέρμα θεού πάνω στο ψαροχώρι και λέει για το πόσο ωραία είναι η ζωή στη Νορβηγία...

Από τη μεριά μου μόνο μια συμβουλή για όσους νεώτερους διαβάζουν: κάντε πολύ καλές σπουδές, αυτό είναι το πρώτο βήμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
To αστείο στο θέμα αυτό, όπως και στα περισσότερα εδώ μέσα άλλωστε, είναι πως ο καθένας ανάλογα με τις παραστάσεις του λέει και τα δικά του... Για παράδειγμα ο φίλος που είναι τέρμα θεού πάνω στο ψαροχώρι και λέει για το πόσο ωραία είναι η ζωή στη Νορβηγία...

Από τη μεριά μου μόνο μια συμβουλή για όσους νεώτερους διαβάζουν: κάντε πολύ καλές σπουδές, αυτό είναι το πρώτο βήμα.

και πολύ καλή γνώση δύο ευρωπαικών γλωσσών... (πέραν της ελληνικής)...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ειναι finnmark,και ειναι ο ποιο βορειος νομος στην νορβηγια
ειμαι βορεια νορβγηγια
ποιο βορεια ειναι μονο το  longyearbean
αλλα εκει απαγορευονται να πανε μεταναστες για δουλεια

Φίλε μου, μόλις είδα στο World Party στον Alpha ότι από 25 Οκτωβρίου μέχρι 7 Μαρτίου είναι αξημέρωτες οι μέρες, οπότε πρέπει να έχεις τουλάχιστον άντερα για να είσαι ήδη εκεί... Πέρα από τις λοιπές δυσκολίες.

Τα σέβη μου, ειλικρινά.  :hi:

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Γιαυτό δεν είμαι και πολύ σίγουρος τύπε, ξέρω άτομα που κάνουν καριέρα με μόνο αγγλικά. Οι γλώσσες ίσως σου ξεκλειδώσουν κάποιες θέσεις στα πρώτα στάδια της καριέρας σου.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
408
Πόντοι
36

αν ειναι ψαροχωρι η αλτα οκ,εγω την γνωμη λεω,το που πηγα να μεινω ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη για να εχω λιγοτερο ανταγωνισμο
και εμενα φιλε μου αρεση η ηρεμια,αμα ειχες μεγαλωσει στα πατησια μεσα στο γκριζο και στην φασαρια,για μενα ειναι παραδεισος,
τωρα ειπα και για καποια σαιτ αν θελει καποιος να βρει,επεισης και το τρομσο ειναι καλη πολη,μεγαλη πολη,.
οσο για τις σπουδες το ειδαμε και αυτο,γεμισαμε με σπουδες και δενε χουμε τεχνιτες σαν χωρα,ολα πρεπει να μοιραζονται
και για τελος θα πω,οτι χαρη στο ψαροχωρι οπως το λες εχω χρημματα να βοηθαω την μανα μου που παιρνει 178 ευρω τον μηνα και θα βγαλω
και μια πολυ καλη συνταξη να ερθω στην ελλαδα.εχω επισης μια καλη υγεια αμα μου τυχει κατι.αυτα απο το ψαροχωρι , επισης
απο το ψαροχωρι που λες εχω κανει ενα σωρο ταξιδια εξωτερικο στις 2 μηνες που δικαιουμαι αδεια μια μετα αποδοχων και μια χωρις
αυτα και god natt

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom