Νέα

Μετανάστης ή επιστροφή στο χωριό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Mωρη χαρχάλο με τα απούλητα στο χέρι θα μείνεις. Αντε σε καμια 20ετια από τωρα να αρχίσεις να ξαναπουλας κανένα "νεόδμητο" :2funny: :2funny: :2funny:
Γεροντοκόρη με απούλητα και χρέοι για προίκα, ποιο καλό παλικάρι θα την πάρει;

καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλα δεν ειναι ανάγκη να γαμάς όλα τα θρεντ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί, η κτηνοτροφία είναι ευκολώτερη από τις "αγροτικές εργασίες";

Εκτός και αν εννοείς το άρμεγμα και πιστεύεις ότι τα πρόβατα έρχονται μόνα τους για να τα αρμέξεις.

μιλησα για ευκολοτερο ή δυσκολοτερο? επισημανση ηταν...οτι οταν μιλαμε για επιστροφη στην επαρχια δεν μιλαμε αποκλειστικα για επιστροφη και σε αγροτικες εργασιες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικα και δεν ειναι μονο οι ηπα τοπος ομογενων αλλα δεν μπορω να μιλησω για κατι που δεν ξερω...γιαυτο και λεω για ηπα.

χαιρομαι ομως που εχεις τα αρχιδια και παραδεχεσαι οτι δε μιλας για κατι που δεν ξερεις...και που διαφωνουμαι εχοντας αντιμετωπισει διαφορετικες συμπεριφορες.... ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μιλησα για ευκολοτερο ή δυσκολοτερο? επισημανση ηταν...οτι οταν μιλαμε για επιστροφη στην επαρχια δεν μιλαμε αποκλειστικα για επιστροφη και σε αγροτικες εργασιες
καλησπερα καβλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ωραια η επαρχια πως θα ζεις ομως?με ραπανακια ή με μελισσες?
ασε που πρεπει να εχεις ενα κεφαλαιο μεγαλο να μπορεις να ζησεις αρχικα μεχρι να ευοδωσει η παραγωγη σου.

επαρχια αξιζει με τα χιλια εαν εισαι δημοσιος υπαλληλος.σταθερος μισθος και  αγιος ο θεος..

η ελλαδα πλεον τελειωσε..καθε χρονο θα ειναι και χειροτερα..το 2011 θα φανταζει ονειρικο μρπστα στο 2012.

για καποιον που εχει κανει σπουδες αξιζει να το παλεψει εξω.ναι και εξω κανουν περικοπες, ιδιως αγγλια εχουν παγωσει τα δημοσια εργα με οποιο αντικτυπο εχει αυτο στο building services, αλλα δεν ειναι οπως εδω και πιστευω οτι καποιος που εχει καλες βασεις και αγαπαει το επαγγελμα του μπορει να διεκδικησει πραγματα εξω.Στην ελλαδα του 2011 βαζουν μεσον για να μπΟυν σε σουπερμαρκετ πλεον, και ξερεις οτι εαν χασεις την δουλεια σου ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!

οποτε εγω θα ελεγα μεταναστης.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ωραια η επαρχια πως θα ζεις ομως?με ραπανακια ή με μελισσες?
ασε που πρεπει να εχεις ενα κεφαλαιο μεγαλο να μπορεις να ζησεις αρχικα μεχρι να ευοδωσει η παραγωγη σου.

επαρχια αξιζει με τα χιλια εαν εισαι δημοσιος υπαλληλος.σταθερος μισθος και  αγιος ο θεος..

η ελλαδα πλεον τελειωσε..καθε χρονο θα ειναι και χειροτερα..το 2011 θα φανταζει ονειρικο μρπστα στο 2012.

για καποιον που εχει κανει σπουδες αξιζει να το παλεψει εξω.ναι και εξω κανουν περικοπες, ιδιως αγγλια εχουν παγωσει τα δημοσια εργα με οποιο αντικτυπο εχει αυτο στο building services, αλλα δεν ειναι οπως εδω και πιστευω οτι καποιος που εχει καλες βασεις και αγαπαει το επαγγελμα του μπορει να διεκδικησει πραγματα εξω.Στην ελλαδα του 2011 βαζουν μεσον για να μπΟυν σε σουπερμαρκετ πλεον, και ξερεις οτι εαν χασεις την δουλεια σου ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!

οποτε εγω θα ελεγα μεταναστης.
θα συμφωνήσω αλλά θεωρώ απαραίτητο εκεί που θα πας να έχεις κάποιο γνωστό η συγγενή και να ξέρεις γλώσσα ..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καλα δειχνεις ποσο ασχετος εισαι  :jerking: το Deree ειναι απο τα πιο αξιοπρεπη ελληνικα πανεπιστημια. Πρωτον αυτο. Και δευτερον, σε ξαναρωτω, νομιζεις οτι ξερεις κανεις εξω το ΕΜΠ, ΑΣΣΟΕ, ΠΑΠΕΙ κτλ? Να χαρω τους επιστημονες μας! Και τριτον, εχεις ζησει εξω και τα γραφεις αυτα?
φιλε αμα συγκρινεις τα πανεπιστημια με τα ντηρι και ιεκ κλπ δεν πας καλα...επειδη εχω παει στο ντηρι και ειδα επιπεδου ...τα παιδια δεν παιζουν iq πανω απο 60...μιλαμε για στοκους...δεν θα σου πω οτι οι φοιτητες στο ΕΜΠ,ασοεε κλπ εχει τσακαλια αλλα σιγουρα εχει ενα επιπεδο...στο ντηρι πανε ολοι οι στοκοι..δεν ξερω για πανεπιστημια εξω αλλα μην λες για τα εγχωρια τετοιες παπαριες

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
φιλε αμα συγκρινεις τα πανεπιστημια με τα ντηρι και ιεκ κλπ δεν πας καλα...επειδη εχω παει στο ντηρι και ειδα επιπεδου ...τα παιδια δεν παιζουν iq πανω απο 60...μιλαμε για στοκους...δεν θα σου πω οτι οι φοιτητες στο ΕΜΠ,ασοεε κλπ εχει τσακαλια αλλα σιγουρα εχει ενα επιπεδο...στο ντηρι πανε ολοι οι στοκοι..δεν ξερω για πανεπιστημια εξω αλλα μην λες για τα εγχωρια τετοιες παπαριες
το deree δεν ειναι πανεπιστημιο..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Εχεις τελειωσει deree? Εγω αυτο που ξερω ειναι πως εξω το συγκεκριμενο ιδρυμα θεωρειται ισοτιμο της ΑΣΟΕΕ τοσο επαγγελματικα οσο και ακαδημαικα. Επισης σε αγγελιες στην Ελλαδα βλεπω συχνα "αποφοιτος ΑΣΟΕΕ ή deree". Για την ιστορια εγω τελειωσα ΕΜΠ και δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο ιδρυμα για να το υπερασπιστω, απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχουν οκτώ λόγοι για να αποχωρήσει κανείς από την Αθήνα ή τις άλλες μεγάλες πόλεις και να επιστρέψει στο χωριό του. Αν και εφόσον έχει ρίζες σε ένα χωριό. Ένα κεραμίδι για να μην βρέχεται κι ένα χωράφι για να μην πεινάει. Αν δεν έχει ρίζες, δεν πρέπει πάλι να απελπίζεται. Αν εγκαταλείψουν την Αθήνα οι «άλλοι», ίσως μείνει λίγη γη για πατάτες και κρεμμύδια…

Πρώτος λόγος: Οι άνθρωποι βιώνουν την κρίση με μεγαλύτερη ένταση στις πόλεις και αυτό προκαλεί έντονο στρες με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους.

Δεύτερος λόγος: Όσοι είναι άνεργοι και μεγάλης ηλικίας έχουν αντικειμενικό πρόβλημα να βρουν άμεσα εργασία στην πόλη, ακόμα κι αν ξεπεράσουμε ως χώρα την κρίση σε σχετικά σύντομο χρόνο. Στην πιο καλή των περιπτώσεων θα χρειαστούμε αρκετά χρόνια για να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στον εργασιακό τομέα.

Τρίτος λόγος: Στην Ελλάδα της ΟΝΕ καταφέραμε να μην παράγουμε ούτε σκόρδα και να αναγκαζόμαστε να τα εισάγουμε από όλα τα μέρη του κόσμου. Με την γεωργική παραγωγή να είναι στο ναδίρ, πιθανότατα να εντοπίσει κανείς ουσιαστικές ευκαιρίες…

Τέταρτος λόγος: Η επιδείνωση της κρίσης αυξάνει την εγκληματικότητα στις πόλεις.

Πέμπτος λόγος: Στο χωριό μπορείς και να κλείσεις την τηλεόραση την ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων. Μπορείς να βρεις πιο εύκολα ασχολίες για να αντικαταστήσεις τον «χαμένο χρόνο».

Έκτος λόγος: Αν τα πράγματα ξεφύγουν με μία ενδεχόμενη ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, τότε θα πρέπει να είστε ήδη στο χωριό για να προετοιμάσετε τον δρόμο για τους υπόλοιπους φίλους και συγγενείς που θα έχουν μείνει πίσω…

Έβδομος λόγος: Θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανταλλακτική Οικονομία, στην περίπτωση εκείνη που οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν αντέξουν στην επίθεση που δέχονται.

Όγδοος λόγος: Για να βρεθούμε εμείς και τα παιδιά μας πλησιέστερα στη φύση και σ΄ έναν πιο ανθρώπινο τρόπο ζωής.

Εμείς βρήκαμε οκτώ λόγους. Εσείς μπορείτε να βρείτε άλλους τόσους. Και μην πιστέψει κανείς ότι έχουμε κάποια δήθεν χιουμοριστική διάθεση. Η κρισιμότητα των στιγμών είναι τέτοια που δεν υπάρχουν περιθώρια για αστειάκια…

ΠΗΓΗ: tsantiri.gr

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εχεις τελειωσει deree? Εγω αυτο που ξερω ειναι πως εξω το συγκεκριμενο ιδρυμα θεωρειται ισοτιμο της ΑΣΟΕΕ τοσο επαγγελματικα οσο και ακαδημαικα. Επισης σε αγγελιες στην Ελλαδα βλεπω συχνα "αποφοιτος ΑΣΟΕΕ ή deree". Για την ιστορια εγω τελειωσα ΕΜΠ και δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο ιδρυμα για να το υπερασπιστω, απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
καλα το πως το βλεπουν εξω ειναι αλλο θεμα...και το imperial εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι πρακτικα πιο ευκολο απο τα ελληνικα πανεπιστημια(δεν εχω παει δεν ξερω)...καλα εισαι απο ΕΜΠ και τους υποστριζεις κιολας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω δλδ που ειμαι ασοεε θα συναγωνιζομαι μετα τους τυπους απο ντιρι ?που καταντησαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
καλα το πως το βλεπουν εξω ειναι αλλο θεμα...και το imperial εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι πρακτικα πιο ευκολο απο τα ελληνικα πανεπιστημια(δεν εχω παει δεν ξερω)...καλα εισαι απο ΕΜΠ και τους υποστριζεις κιολας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υποστηριζω κανεναν, απλα λεω αντικειμενικα τι βλεπω να ισχυει. Και ναι ειναι αληθεια πως τα καλα ελληνικα πανεπιστημια ειναι πιο δυσκολα απο τα καλυτερα δυτικα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
.καλα εισαι απο ΕΜΠ και τους υποστριζεις κιολας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny:

εδω ρε φιλε στο αλλο θρεντ υποστηριζε τις ελλεεινιδες κ οτι εχουν δικιο που συμπεριφερονται σαν σκατοψυχα μιζερα σκουλικια οταν τις φλερταρουμε εξω στο δρομο κ οτι εχουμε εμεις το προβλημα  :2funny: :2funny: :2funny:

τι ψαχνεις να βρεις?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εδω ρε φιλε στο αλλο θρεντ υποστηριζε τις ελλεεινιδες κ οτι εχουν δικιο που συμπεριφερονται σαν σκατοψυχα μιζερα σκουλικια οταν τις φλερταρουμε εξω στο δρομο κ οτι εχουμε εμεις το προβλημα  :2funny: :2funny: :2funny:

τι ψαχνεις να βρεις?

Τι λες ρε τυπε? Εκανα εγω τετοια αγαπουλιστικη δηλωση? Αν ναι ζητω συγγνωμη και την αποσυρω παραυτα!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τι λες ρε τυπε? Εκανα εγω τετοια αγαπουλιστικη δηλωση? Αν ναι ζητω συγγνωμη και την αποσυρω παραυτα!

δεν το ειπες ετσι ακριβως υπερβαλλω λιγο τωρα για τον χαβαλε αλλα δεν ειδα να τις κραζει πουθενα σιγονταριζες με τα ποστ σου οποιος θελει μπορει να μπει να διαβασει το θρεντ.

Στο ντιρι το μονο καλο ειναι οι μουναρες που θα γνωρισεις ολες πλουσιοκοριτσα που βαριοντουσαν να πανε εξωτερικο σε πανεπιστημιο της πουτσας κ εκατσαν ντιρι να κωλοβαρανε κ να τρωνε τα λεφτα του μπαμπα στα ριτς στα σικ κ στα W

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Τρίχες κατσαρές. Ούτε μάγκες βλέπουν τους έλληνες, ούτε κατώτερους. Δεν ασχολούνται όπως δεν ασχολουνται με τον κάθε άλλο.

Αλλά αυτά τα λένε κάτι βλαχο-λιγούρηδες που πήγαν στην ευρώπη και θέλουν να το παίξουν ανώτεροι ότι πήγαν κάπου γαμάτα που εκεί το παίζουν δύσκολοι και δε σε αποδέχονται ( οπότε αφού αποδέχτηκαν εμένα , δείτε τι ουάου μάγκας είμαι).

Χέσε ψηλά κ αγνάντευε δηλαδή.

μια ερωτηση παρακαλω...εχεις δουλεψει στο εξωτερικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom