Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
@dimmits
Θυμασαι τι ειχε γινει με το Κανω μια ευχη?  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Νομιζαν τα γκομενακια οτι ειναι...μπαλαντιαρηδες!  :2funny:
Ελα να θυμομαστε!  :grin:

@machinehead

man ihsahn respect!
Athens open air 97 με νταλα ηλιο!  :grin:
θυμαμαι...λιωναν τα γκομενακια...κ να για να λεμε την αληθεια με αυτο το τραγουδι τους εμαθα κ γω...κ πηγα κ αγορασα το 19 νομιζοντας οτι το εχει μεσα το τραγουδι κ εφαγα φολα...αλλα δεν πειραζει μου μεινε κειμηλιο... :grin: :grin:

θυμαμαι Emperor με φουl εξαρτηση πανοπλια στους ωμους,αερας κοντρα κ φουλ black metal... :rockon: :rockon:
ωραιες εποχες μαν... :rockon: :rockon:

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν Οι Alice In Chains έχουν βγάλει κάποιο album μεταξύ 1996-2008;

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
@dimmits ναι ρε το ξέρω ότι είναι καλή μπάντα οι virgin steele στο είδος που παίζουν και από ότι είδα και ο συγκεκριμένος δίσκος δεν θεωρείται κακός επίσης απλά εμένα δεν μου κολλάει

@machinehead οι forest of stars αξίζουν είναι πολύ καλή μπάντα και οι 3 δίσκοι που έχουν βγάλει μέχρι τώρα είναι όλοι ποιοτικοί θα πρότεινα να τους ακούσεις με αντίστροφη σειρά από το πιο πρόσφατο στο παλιότερο δλδ 1)A Shadowplay for Yesterdays (το τραγούδι που άκουσες είναι από αυτό) 2)Opportunistic Thieves of Spring 3)The Corpse of Rebirth. επίσης σχετικά με την νέα δουλειά του (θεού)Ishahn μοιάζει καθόλου με τον 1ο του δίσκο γιατί είναι ο μόνος που έχω ακούσει και δεν μου άρεσε πολύ.   

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γούστα είναι αυτά,άλλα πώς μπορείτε ακόμη και τα ακούτε αυτά; Εγώ στα 18 περίπου, δεν άντεχα να τα ακούω πλέον..
Τα δικά μου είναι πιο light (Grunts Music)

Κοίτα. Έτσι και αλλιώς το μέταλ είναι ιδιαίτερη μουσική. Παλιότερα οδηγός ήταν η πώρωση και όλο αυτό το συναίσθημα που μπορεί να σου βγάλει ένα γρήγορο, βίαιο τραγούδι με ξεσπάσματα και μουσικά και στιχουργικά. Τώρα που περάσαν τα χρόνια, για μένα αυτό το είδος είναι κάτι σαν αφήγηση. Σαν να ακούς τα βιβλία του Τόλκιν ή του Μάρτιν μέσα απο τραγούδια. Ειδικά τα σκανδιναβικά σπέρνουν. Για μένα που καταλαβαίνω και τη γλώσσα είναι καλύτερα απο οποιοδήποτε είδος. 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ....

Stories