Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
κομματαρα
κομματαρα
τον τραγουδιστη σε μια απο τις συναυλιες των anathema επι Ελληνικου εδαφους του κλεψανε τα ρουχα...
ρε το παπαρα δεν ηξερα οτι ειχε κανει τετοια δηλωση...σκατα στο στομα του...Να του παρουν και το στρινγκακι οταν ξαναρθουν! Τον παλιοξεφτιλισμενο που καταθαψε οτι εκαναν μεχρι το 1996 γιατι τοτε 'δεν ημασταν ωριμοι και παιζαμε μαλακιες'.
Και εμεις που αγοραζαμε τους δισκους τοτε μαλλον ημασταν μαλακες και 'ανωριμοι'.
Γαμησε τους με ξενερωσαν πολυ με τις μαλακιες που δηλωνουν τα τελευταια χρονια. Κανενα προβλημα δεν εχω οτι κι αν παιξουν, δικαιωμα τους.
Το στοματακι του να ραψει μονο ο μαλακας.
o δισκος εχει αφαιρεθει απο μεσα κ τον χρησιμοποιω για την γατα...της σερβιρω το γκουρμε της...τον γλυφει στο τελος κ τον γυαλιζει...χαχα καλό. μπορεί να χρησιμέψει τουλάχιστον ως βάση για να βάζεις τίποτα πιατέλες πάνω και να μη γδέρνεις τα τραπέζια
Οποτε εισαι αθηνα τραβα στο bowel of noise. Το μοναδικο δισκαδικο που κανει για το ειδος.
Και οι immolation γαμανε! Νταξει δεν πολυακουγεται αυτο που εχεις αλλα ειναι death metal!
Δεν θα βαλω angel αλλα ενα clinic/προβα toυ ζακια του sandoval πριν 3 χρονια.
Τρελλο χταποδι ο τυπας
o δισκος εχει αφαιρεθει απο μεσα κ τον χρησιμοποιω για την γατα...της σερβιρω το γκουρμε της...τον γλυφει στο τελος κ τον γυαλιζει...
χαχαχαχαχα είσαι απίστευτος ρε man . να πω και εγώ για τον χειρότερο δίσκο που έχω πάρει αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο για τον πούτσο απλά εμένα δεν μου αρέσει. λοιπόν πρόκειται για τον παρακάτω, αν και γούσταρα την θεματολογία το άκουσα λίγες φορές και από τότε μαζεύει σκόνη.
Τους λατρευα τους μαλακες ρε συ. Λατρεια ομως. Ναι ηταν τεραστια απογοητευση, γαμησε τα.
@Aaron :τους virgin steele τους ειδα απο σποντα στο οακα το 1997 μαζι με venom...
βεβαια εγω πηγα να δω τα υπολοιπα συγκροτηματα,αλλα ακομη θυμαμαι τον τραγουδιστη των VG να τραγουδαει κ να κραδαινει ενα σπαθι...δεν ειναι του στυλ μου η μουσικη τους,αλλα νομιζω οτι εχουν κανα δυο κ βαλε τραγουδια που ειναι καλα...
@kazabuburas: θυμαμαι de maio δικε μου με τον καραφλο-δαιμονα Δημητρη Κατη στο μεταλ μανια...επικες στιγμες,συναυλια αργοτερα στο stadium of peace and friendship (ξεροχυνω )...
περα απο την πλακα,τα πρωτα αλμπουμ των manowar γαμανε....
επισης ψιλο-απαραδεκτο το x factor των maiden...
καλησπερα μαν!!Καλησπερες παιδες!!
χα,χα να πας τεκνο,ριξε κ ενα death metal γαμοσταυριδι κ απο μενα...@machine head
Σπερες man! Γαμαγε αυτη η διασκευη. Το χαν παιξει και στο rock of gods το 1996. Της πουτανας!
Το testament δεν το χω ακουσει ακομα. Συντομα!
@dimmits
Κατης? Πω τι μου θυμισες τωρα...θα βαλω Εξοριστους!
Sorry λιγο παω να μπινελικωσω λιγο ενα τυρογαλο σε αλλο thread κι επανερχομαι!