Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
κομματαρα :rockon: :rockon: :rockon:
τον τραγουδιστη σε μια απο τις συναυλιες των anathema επι Ελληνικου εδαφους του κλεψανε τα ρουχα... :2funny:

Να του παρουν και το στρινγκακι οταν ξαναρθουν! Τον παλιοξεφτιλισμενο που καταθαψε οτι εκαναν μεχρι το 1996 γιατι τοτε 'δεν ημασταν ωριμοι και παιζαμε μαλακιες'.
Και εμεις που αγοραζαμε τους δισκους τοτε μαλλον ημασταν μαλακες και 'ανωριμοι'.
Γαμησε τους με ξενερωσαν πολυ με τις μαλακιες που δηλωνουν τα τελευταια χρονια. Κανενα προβλημα δεν εχω οτι κι αν παιξουν, δικαιωμα τους.
Το στοματακι του να ραψει μονο ο μαλακας.  :tickedoff:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Να του παρουν και το στρινγκακι οταν ξαναρθουν! Τον παλιοξεφτιλισμενο που καταθαψε οτι εκαναν μεχρι το 1996 γιατι τοτε 'δεν ημασταν ωριμοι και παιζαμε μαλακιες'.
Και εμεις που αγοραζαμε τους δισκους τοτε μαλλον ημασταν μαλακες και 'ανωριμοι'.
Γαμησε τους με ξενερωσαν πολυ με τις μαλακιες που δηλωνουν τα τελευταια χρονια. Κανενα προβλημα δεν εχω οτι κι αν παιξουν, δικαιωμα τους.
Το στοματακι του να ραψει μονο ο μαλακας.  :tickedoff:
ρε το παπαρα δεν ηξερα οτι ειχε κανει τετοια δηλωση...σκατα στο στομα του... :huh:
αν δεν κανω λαθος μεγαλο μερος της μουσικης τοτε την εγραφε ο dunkan patterson ο μπασιστας,αλλα μετα λακισε κ αυτος,κοινως εφυγε...
ανεβασε τυπε μου κανα παλιο morbid να ερθουμε στα ισια μας....
κ ενα μικρο στορυ...οταν ημουν πιτσιρικας κ θαυμαζα το death metal πηγαινα και αγοραζα οτι να βινυλιο για την μοστρα...θυμαμαι ειχα αγορασει το dawn of possession των immolation επειδη ξεροχυνα με το εξωφυλλο....ο δισκος βεβαια κατε με δεν ακουγεται,ειναι ο χειροτερος στην δισκοθηκη μου... :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
χαχα καλό. μπορεί να χρησιμέψει τουλάχιστον ως βάση για να βάζεις τίποτα πιατέλες πάνω και να μη γδέρνεις τα τραπέζια  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
χαχα καλό. μπορεί να χρησιμέψει τουλάχιστον ως βάση για να βάζεις τίποτα πιατέλες πάνω και να μη γδέρνεις τα τραπέζια  :2funny: :2funny:
o δισκος εχει αφαιρεθει απο μεσα κ τον χρησιμοποιω για την γατα...της σερβιρω το γκουρμε της...τον γλυφει στο τελος κ τον γυαλιζει... :grin: :grin: :tooth: :tooth:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οποτε εισαι αθηνα τραβα στο bowel of noise. Το μοναδικο δισκαδικο που κανει για το ειδος.
Και οι immolation γαμανε! Νταξει δεν πολυακουγεται αυτο που εχεις αλλα ειναι death metal!  :grin:

Δεν θα βαλω angel αλλα ενα clinic/προβα toυ ζακια του sandoval πριν 3 χρονια.
Τρελλο χταποδι ο τυπας  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Οποτε εισαι αθηνα τραβα στο bowel of noise. Το μοναδικο δισκαδικο που κανει για το ειδος.
Και οι immolation γαμανε! Νταξει δεν πολυακουγεται αυτο που εχεις αλλα ειναι death metal!  :grin:

Δεν θα βαλω angel αλλα ενα clinic/προβα toυ ζακια του sandoval πριν 3 χρονια.
Τρελλο χταποδι ο τυπας  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
o δισκος εχει αφαιρεθει απο μεσα κ τον χρησιμοποιω για την γατα...της σερβιρω το γκουρμε της...τον γλυφει στο τελος κ τον γυαλιζει... :grin: :grin: :tooth: :tooth:

χαχαχαχαχα είσαι απίστευτος ρε man  :2funny: :2funny:. να πω και εγώ για τον χειρότερο δίσκο που έχω πάρει αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο για τον πούτσο απλά εμένα δεν μου αρέσει. λοιπόν πρόκειται για τον παρακάτω, αν και γούσταρα την θεματολογία το άκουσα λίγες φορές και από τότε μαζεύει σκόνη.

1289454865_virgin-steele-the-house-of-atreus.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
χαχαχαχαχα είσαι απίστευτος ρε man  :2funny: :2funny:. να πω και εγώ για τον χειρότερο δίσκο που έχω πάρει αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο για τον πούτσο απλά εμένα δεν μου αρέσει. λοιπόν πρόκειται για τον παρακάτω, αν και γούσταρα την θεματολογία το άκουσα λίγες φορές και από τότε μαζεύει σκόνη.

1289454865_virgin-steele-the-house-of-atreus.jpg

Ωραιο θεματακι πιασαμε  :grin:
Το χειροτερο που ειχα παρει εγω δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο απο αυτο:

http://[URL unfurl="true"]www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/M/Manowar/Louder%20Than%20Hell/Louder%20Than%20Hell.jpg[/img[/URL]]

Eιχα στηθει κιολας απο το πρωι εξω απο το rock city το 1997 θυμαμαι...και ηρθε απογευμα!
Ο μαλακας! :tooth: :bigdick:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φαντάζομαι την απογοήτευση σου όταν τον άκουγες  :huh: :P >:( :'(

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Τους λατρευα τους μαλακες ρε συ. Λατρεια ομως. Ναι ηταν τεραστια απογοητευση, γαμησε τα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
@Aaron :τους virgin steele τους ειδα απο σποντα στο οακα το 1997 μαζι με venom... :grin:
βεβαια εγω πηγα να δω τα υπολοιπα συγκροτηματα,αλλα ακομη θυμαμαι τον τραγουδιστη των VG να τραγουδαει κ να κραδαινει ενα σπαθι...δεν ειναι του στυλ μου η μουσικη τους,αλλα νομιζω οτι εχουν κανα δυο κ βαλε  τραγουδια που ειναι καλα...

@kazabuburas: θυμαμαι de maio δικε μου με τον καραφλο-δαιμονα Δημητρη Κατη στο μεταλ μανια...επικες στιγμες,συναυλια αργοτερα στο stadium of peace and friendship (ξεροχυνω  :cum: :cum: )...
περα απο την πλακα,τα πρωτα αλμπουμ των manowar γαμανε....

επισης ψιλο-απαραδεκτο το x factor των maiden... :P :P

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Τους λατρευα τους μαλακες ρε συ. Λατρεια ομως. Ναι ηταν τεραστια απογοητευση, γαμησε τα.

Karazaburas ακου διασκευουλα! Θα σου αρεσει!  :grin:

@Aaron :τους virgin steele τους ειδα απο σποντα στο οακα το 1997 μαζι με venom... :grin:
βεβαια εγω πηγα να δω τα υπολοιπα συγκροτηματα,αλλα ακομη θυμαμαι τον τραγουδιστη των VG να τραγουδαει κ να κραδαινει ενα σπαθι...δεν ειναι του στυλ μου η μουσικη τους,αλλα νομιζω οτι εχουν κανα δυο κ βαλε  τραγουδια που ειναι καλα...

@kazabuburas: θυμαμαι de maio δικε μου με τον καραφλο-δαιμονα Δημητρη Κατη στο μεταλ μανια...επικες στιγμες,συναυλια αργοτερα στο stadium of peace and friendship (ξεροχυνω  :cum: :cum: )...
περα απο την πλακα,τα πρωτα αλμπουμ των manowar γαμανε....

επισης ψιλο-απαραδεκτο το x factor των maiden... :P :P

Καλησπερες παιδες!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ακουσα ολο το καινουργιο Testament! Κατι δεν μου αρεσει!  :-

:rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
@machine head
Σπερες man! Γαμαγε αυτη η διασκευη. Το χαν παιξει και στο rock of gods το 1996. Της πουτανας!  :grin:
Το testament δεν το χω ακουσει ακομα. Συντομα!  :grin:

@dimmits
Κατης? Πω τι μου θυμισες τωρα...θα βαλω Εξοριστους!  :2funny:

Sorry λιγο παω να μπινελικωσω λιγο ενα τυρογαλο σε αλλο thread κι επανερχομαι! :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
@machine head
Σπερες man! Γαμαγε αυτη η διασκευη. Το χαν παιξει και στο rock of gods το 1996. Της πουτανας!  :grin:
Το testament δεν το χω ακουσει ακομα. Συντομα!  :grin:

@dimmits
Κατης? Πω τι μου θυμισες τωρα...θα βαλω Εξοριστους!  :2funny:

Sorry λιγο παω να μπινελικωσω λιγο ενα τυρογαλο σε αλλο thread κι επανερχομαι! :grin:
χα,χα να πας τεκνο,ριξε κ ενα death metal γαμοσταυριδι κ απο μενα... :rockon: :rockon:

Τον κατη δεν τον ξεχναμε...ενα απο τα πρωτα βινυλια που αγορασα πιτσιρικας ηταν το 19...το χω ακομα... :rockon: :rockon: :rockon:
στο τραγουδι Μακεδονια- πατριδα των Ελληνων ο Κατης σπερνει σε σολο...
punker.gif

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τυποι πριν καμια εβδομαδα το ακουσα! Ο πρωτεργατης των Emperor εβγαλε δικο του δισκο!
Μπορει να ξενισει στην αρχη! Αλλα με κανα 2 ακουσματα! Γαμαει!

Τα λεμε σε λιγο!  :rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
@dimmits