sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε στιχους απο αλμπουμ των rotting christ....αν εξαιρεσω τα πρωτα
...το ποστ σου χαλαρα παιρνει κοκκινη καρτα.
Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω απο τα αστέρια, ουτε σημαίνει κάτι αν γίνεται κάποιος τιμημένος (αν έχω κερδίσει την εκτιμηση ορισμένων τους ευχαριστω).
Τώρα στο θέμα μας...έχω την αποψη μου, δεν την αλλάζω...και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο θέμα της χρησιμοποίησης θρησκευτικών συμβόλων απο ένα ελληνικό συγκρότημα black metal.
Εφόσον εκτίθεται δημόσια ως συγκρότημα εχω διακαιωμα να το κρίνω.
Επίσης δεν οφείλω σεβασμό σε ένα συγκρότημα που γελάει με κάτι που καποιοι σέβονται. Και δεν το λέω επειδή είμαι χριστιανός. Το ίδιο σέβομαι όλες τις θρησκείες και ουτε θα ζωγραφίσω ας πουμε τη φάτσα του Μωαμεθ στο μπλουζάκι με κομμένα τα μουστάκια για να κάνω την πλάκα μου (πόσο μάλλον για να κερδίσω κάτι)
Σου παραθέτω...
Για τη θρησκεία ποια είναι η γνώμη σου;
Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανασφάλειές του. Πιστεύω ότι σε 200 χρόνια και σε 300 θα μιλάνε για θρησκείες οι ιστορικοί και θα γελάνε.
Ε λοιπον σου λεω και εγώ πως είναι και αυτοι για γέλια...
Δε με ενδιαφέρει η 20χρονη ιστορία τους.
Και ο Φλωρινιώτης έχει 40 χρόνια ιστορία στο trash τραγούδι..
Οσο για το ξεβάφτισμα που θα μου κάνεις.... τέλος πάντων....ας το αντιπαρέλθω για τελευταία φορα...