Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε στιχους απο αλμπουμ των rotting christ....αν εξαιρεσω τα πρωτα

...το ποστ σου χαλαρα παιρνει κοκκινη καρτα.

Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω απο τα αστέρια, ουτε σημαίνει κάτι αν γίνεται κάποιος τιμημένος (αν έχω κερδίσει την εκτιμηση ορισμένων τους ευχαριστω).

Τώρα στο θέμα μας...έχω την αποψη μου, δεν την αλλάζω...και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο θέμα της χρησιμοποίησης  θρησκευτικών συμβόλων απο ένα ελληνικό συγκρότημα black metal.
Εφόσον εκτίθεται δημόσια ως συγκρότημα εχω διακαιωμα να το κρίνω.

Επίσης δεν οφείλω σεβασμό σε ένα συγκρότημα που γελάει με κάτι που καποιοι σέβονται. Και δεν το λέω επειδή είμαι χριστιανός. Το ίδιο σέβομαι όλες τις θρησκείες και ουτε θα ζωγραφίσω ας πουμε τη φάτσα του Μωαμεθ στο μπλουζάκι με κομμένα τα μουστάκια για να κάνω την πλάκα μου (πόσο μάλλον για να κερδίσω κάτι)

Σου παραθέτω...
Για τη θρησκεία ποια είναι η γνώμη σου;
Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανασφάλειές του. Πιστεύω ότι σε 200 χρόνια και σε 300 θα μιλάνε για θρησκείες οι ιστορικοί και θα γελάνε.

Ε λοιπον σου λεω και εγώ πως είναι και αυτοι για γέλια...

Δε με ενδιαφέρει η 20χρονη ιστορία τους.
Και ο Φλωρινιώτης έχει 40 χρόνια ιστορία στο trash τραγούδι..

Οσο για το ξεβάφτισμα που θα μου κάνεις.... τέλος πάντων....ας το αντιπαρέλθω για τελευταία φορα...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω απο τα αστέρια, ουτε σημαίνει κάτι αν γίνεται κάποιος τιμημένος (αν έχω κερδίσει την εκτιμηση ορισμένων τους ευχαριστω).

Τώρα στο θέμα μας...έχω την αποψη μου, δεν την αλλάζω...και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο θέμα της χρησιμοποίησης  θρησκευτικών συμβόλων απο ένα ελληνικό συγκρότημα black metal.

Επίσης δεν οφείλω σεβασμό σε ένα συγκρότημα που γελάει με κάτι που καποιοι σέβονται. Και δεν το λέω επειδή είμαι χριστιανός. Το ίδιο σέβομαι όλες τις θρησκείες και ουτε θα ζωγραφίσω ας πουμε τη φάτσα του Μωαμεθ στο μπλουζάκι με κομμένα τα μουστάκια για να κάνω την πλάκα μου (πόσο μάλλον για να κερδίσω κάτι)

Σου παραθέτω...
Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανασφάλειές του. Πιστεύω ότι σε 200 χρόνια και σε 300 θα μιλάνε για θρησκείες οι ιστορικοί και θα γελάνε.

Οσο για το ξεβάφτισμα που θα μου κάνεις.... τέλος πάντων....ας το αντιπαρέλθω για τελευταία φορα...

Δεν κρίνω τη γνώμη σου. Αντιλαμβάνομαι όμως την προσπάθεια συγκροτημάτων να ξεχωρίσουν και να κάνουν αίσθηση. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος μας. Η ουσία όμως για εμένα είναι η μουσική. Νομίζω θα άκουγα Ροττινγκ ακόμη και αν τραγουδούσαν με ζαρτιέρες. Τους δίνω και μια δικαιολογία παραπάνω επειδή έπρεπε να επιβιώσουν στην ελληνική πραγματικότητα. Το νορβηγικό και το ελληνικό μπλακ ξεκίνησαν μαζί. Οι νορβηγοί πλέον αποτελούν σχολή και εμείς ήμαστε μεταξύ συγγενών και φίλων άσχετα αν στην ποιότητα της δημιουργίας κοντραριζόμαστε στα ίσα με τους βόρειους. 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

Τώρα στο θέμα μας...έχω την αποψη μου, δεν την αλλάζω...και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο θέμα της χρησιμοποίησης  θρησκευτικών συμβόλων απο ένα ελληνικό συγκρότημα black metal.

Σου παραθέτω...

δε σεβομαι εσενα προσωπικα,αφου δεν γνωριζομαστε καν...σεβομαι απλα το γεγονος οτι εισαι μελος που προσφερει με κριτικες στο σαΐτ κ για μενα αυτο μετραει...τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Αυτο ειναι η απαντηση μου ως προς τα αστερια....(τα οποια ΄΄τυχαινει΄΄να τα εχω κ γω...)
Στο θεμα μας,δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω,δικαωμα σου ειναι να μην γουσταρεις τους rotting christ κ τους καθε rotting christ,απλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ανεχτουμε κιολας τις οποιες αποψεις σου...κ ειναι φυσικα δικαιωμα μας να τις σχολιασουμε (τις αποψεις σου) με την ιδια ευκολια που το κανεις κ εσυ....
παραπανω σε αλλο σου ποστ γραφεις fuck metallica...μηπως δεν εχεις καν θεση να γραφεις στο συγκεκριμενο θρεντ??...απο οτι φαινεται ουτε καν γουσταρεις το black σαν ιδιωμα (αφου εισαι τελειως αντιθετος με την ιδεολογια του),ουτε σεβεσαι μεγαθηρια του μεταλ(βλεπε metallica)...εξυμνεις οτι γουσταρεις κ αρεσκεσαι να ΄΄θαβεις΄΄ οτι δεν γουσταρεις...τυχαινει ομως να τα γουσταρουμε εμεις αυτα που εσενα δεν αρεσουν....οποτε θα μπορουσες καλιστα να ασχολεισαι μονο με αυτα που γουσταρεις ή ακομη καλυτερα να μην μας κουραζεις με τις χαζες ηθικολογιες σου περι θρησκειας κ συμβολων (κατι για το οποιο κατηγορεις σε αλλα θρεντ-ξερεις εσυ...).Μου θυμιζεις κατι χαζα 15-χρονα που γραφαν γραμματα στο μεταλ Χαμερ, στα μεσα της δεκετιας του 90 κ βαζαν ΄΄κοντρα΄΄ αναμεσα σε maiden vs metallica,θαβανε οτι δεν γουσταρανε κ λοιπες μαλακιες.... κατα τα αλλα,παλι σε αλλο θρεντ κατηγορεις το ηθικο υποβαθρο μελων του σαιτ,οτι ειναι χαμηλο κτλ,κτλ...sic
Δυστηχως το μεγαλειο ενος Δημοκρατικου σαΐτ (σαν το μπουρδελα.κομ),ειναι να μπορει να γραφει ο καθης την μαλακια του κ αυτο ειναι ειναι αρκετες φορες μειων...
Κλεινοντας,δεν με αποσχολει καν αν θα ΄΄αντιπαρελθεις για τελευταια φορα ΄΄την οποια κριτικη μου κ λεγομενα μου....δεν εχω κανενα σεβασμο για τις αποψεις σου στο metal ιδιωμα,θεωρω οτι μιλας για συγκροτηματα για τα οποια δεν γνωριζεις τιποτα κ αυτο τουλαχιστον ειναι εξοργιστικο για τους οπαδους (που τυγχανει να ειμαστε εμεις)αλλα κ για το ιδιο το θρεντ...εμμενεις ομως στις αποψεις σου...κ αυτο δειχνει οτι εχεις εμπαθεια...η οποια (θεωριτικα) δεν πολεμιεται,αλλα θα πρεπει να αγνοειται επιδεικτικα...αλλα προσωπικα ειμαι ΄΄αδυναμος΄΄να την προσπερασω....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πολύ εύκολα κρίνεις ...πολύ εύκολα μοιράζεις χαρακτηρισμούς...εξίσου πολύ εύκολα μου κάνεις υπόδειξη να μη γράφω στο thread?
Μάλλον αυτή είναι η συμπεριφορά χαζο- 15χρονου.
Δεν καταλαβαίνω όλα αυτα τα παραληρητικού τύπου post που έχεις γράψει, ανοιγοντας μια κόντρα μαζί μου..ενω εγώ έγραψα την αποψη μου για τους Rotting Christ και τη σχέση τους με τη θρησκεία μέσα απο τη μουσικη τους.

Επίσης δεν ξερω αν είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις τα post που γράφονται χάριν αστεϊσμού και αυτα που περιεχουν σοβαρές αποψεις (για να καταλαβεις που κολλαει όταν έγραψα fuck the metallica)

Μάλλον φέρεσαι ως ειδήμων του metal ή κάποιο εξαίρετο μέλος με αρκετή δόση μεγαλείου?

Επετρεψε μου να σου πω πως όλοι οι άνθρωποι πρεπει να χαίρουν σεβασμου σε μια κοινωνία (εφόσον διατηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες, δηλ του σεβασμού της προσωπικότητας και των πιστευω του άλλου).
Αυτο που αυξομειώνουμε είναι η εκτίμηση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Επετρεψε μου να σου πω πως όλοι οι άνθρωποι πρεπει να χαίρουν σεβασμου σε μια κοινωνία (εφόσον διατηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες, δηλ του σεβασμού της προσωπικότητας και των πιστευω του άλλου).
ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται,τα χουμε ξαναπει αυτα,αλλα δεν νοεις να τα καταλαβεις....
τα υπολοιπα που λες ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...αν δεν καταλαβες το ποστ μου,παρτο απ την αρχη ξανα κ διαβασε το...
Η αποψη  κ η οποια κριτικη σου θα ηταν αποδεκτη εαν κ μονο ηταν καλοπροαιρετη...εφοσον το ποστ σου δεν ηταν τετοιου υφους σου απαντησα αναλογα...
αμα ειναι καθε φορα να ασχολουμαστε με τα προσβλητικα σου ποστ (ως προς μπαντες κ ιδιωματα),ναι καλυτερα ειναι να μην γραφεις...χαρη στον εαυτο σου θα κανεις...κ για να μην ειμαι κ  :offtopic: ενα τραγουδι ολο νοημα...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται,τα χουμε ξαναπει αυτα,αλλα δεν νοεις να τα καταλαβεις....
τα υπολοιπα που λες ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...αν δεν καταλαβες το ποστ μου,παρτο απ την αρχη ξανα κ διαβασε το...
Η αποψη  κ η οποια κριτικη σου θα ηταν αποδεκτη εαν κ μονο ηταν καλοπροαιρετη...εφοσον το ποστ σου δεν ηταν τετοιου υφους σου απαντησα αναλογα...
αμα ειναι καθε φορα να ασχολουμαστε με τα προσβλητικα σου ποστ (ως προς μπαντες κ ιδιωματα),ναι καλυτερα ειναι να μην γραφεις...χαρη στον εαυτο σου θα κανεις...κ για να μην ειμαι κ  :offtopic: ενα τραγουδι ολο νοημα...

To τι γράφω και αν θα γράφω είναι δικο μου θέμα και του aadmin ...
Το ποστ σου διάβασε το εσυ.

Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε, δεν οδηγεί κάπου.
Αν έχεις εμπάθεια μαζί μου, δε σημαίνει πως πρέπει να πάψω να γράφω τις αποψεις μου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εμμενεις ομως στις αποψεις σου...κ αυτο δειχνει οτι εχεις εμπαθεια...η οποια (θεωριτικα) δεν πολεμιεται,αλλα θα πρεπει να αγνοειται επιδεικτικα...αλλα προσωπικα ειμαι ΄΄αδυναμος΄΄να την προσπερασω....
για να μην τα ξαναλεω...
κ που σαι?την επομενη φορα που θα θυμηθεις να ξανα-θαψεις αλλη μπαντα,θυμησου κ κανε μια αυτοκριτικη το αν θα μπορουσες εσυ να καταφερεις εστω κ στο ελαχιστο αυτα που καταφερανε αλλοι...αμφιβαλλω...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
για να μην τα ξαναλεω...
κ που σαι?την επομενη φορα που θα θυμηθεις να ξανα-θαψεις αλλη μπαντα,θυμησου κ κανε μια αυτοκριτικη το αν θα μπορουσες εσυ να καταφερεις εστω κ στο ελαχιστο αυτα που καταφερανε αλλοι...αμφιβαλλω...

Εφόσον μια μουσική μπάντα εκτίθεται δημόσια , θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτει και κριτικής.

Δεν έχεις καταλάβει περι ορίων, τα οποία οι Rotting Christ εχουν υπερβει, το έχουν κάνει πολλά μεταλ συγκροτηματα για εμπορικούς λόγους...άλλα πάλι ήταν προσεκτικότερα και δεν ξεπέρασαν τις διαχωριστικες γραμμές...
Και σου ξαναλέω, για να κατέβεις λίγο απο τον ουρανό της μεγαλοσύνης σου που κρίνεις, πως τα ΣΥΜΒΟΛΑ δεν τα γελοιποιουμε, δεν τα ξεφτιλίζουμε, δεν τα προσβάλλουμε..ποσο μάλλον για εμπορικούς σκοπούς..
Το αμφισβητείς αυτο?
Οση απέχθεια μου προκαλεί το ΧΞΣ στην μπλουζα του Σακη (αν ξέρεις τι σημαίνει..που δεν νομίζω)...άλλη τόση απέχθεια μου προκαλεί ο ανάποδος σταυρός στα κλιπ των Dimmu Borgir ...κλπ

Το τι έχω καταφέρει στη ζωή μου δε σε νοιαζει, γιατί δεν το προβάλλω, δεν το εμπορεύομαι, δεν πατάω σε πιστεύω των άλλων ....

Ξαναδιάβασε λοιπον τα ποστ που έγραψα.

Και δεν είμαστε off+topic αλλά συζητάμε για μεταλ videos
(όταν σταματησεις λοιπον τους χαρακτηρισμους σε εμενα ...και γενικά πάψεις να ασχολείσαι με εμενα... γραψε για το δια ταυτα)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εφόσον μια μουσική μπάντα εκτίθεται δημόσια , θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτει και κριτικής.

Δεν έχεις καταλάβει περι ορίων, τα οποία οι Rotting Christ εχουν υπερβει, το έχουν κάνει πολλά μεταλ συγκροτηματα για εμπορικούς λόγους...άλλα πάλι ήταν προσεκτικότερα και δεν ξεπέρασαν τις διαχωριστικες γραμμές...
Και σου ξαναλέω, για να κατέβεις λίγο απο τον ουρανό της μεγαλοσύνης σου που κρίνεις, πως τα ΣΥΜΒΟΛΑ δεν τα γελοιποιουμε, δεν τα ξεφτιλίζουμε, δεν τα προσβάλλουμε..ποσο μάλλον για εμπορικούς σκοπούς..
Το αμφισβητείς αυτο?
Οση απέχθεια μου προκαλεί το ΧΞΣ στην μπλουζα του Σακη (αν ξέρεις τι σημαίνει..που δεν νομίζω)...άλλη τόση απέχθεια μου προκαλεί ο ανάποδος σταυρός στα κλιπ των Dimmu Borgir ...κλπ

Το τι έχω καταφέρει στη ζωή μου δε σε νοιαζει, γιατί δεν το προβάλλω, δεν το εμπορεύομαι, δεν πατάω σε πιστεύω των άλλων ....

Ξαναδιάβασε λοιπον τα ποστ που έγραψα.

Και δεν είμαστε off+topic αλλά συζητάμε για μεταλ videos
(όταν σταματησεις λοιπον τους χαρακτηρισμους σε εμενα ...και γενικά πάψεις να ασχολείσαι με εμενα... γραψε για το δια ταυτα)
sarouman αρχιζεις κ με κουραζεις...
Ακουω rotting christ απο το 1994 (αγορασα το non serviam απο το ιστορικο unisound),εχω ολα τα αλμπουμ τους κ ο τελευταιος που περιμενω να μου κανει μαθημα περι της μπαντας κ γενικα του ιδιωματος εισαι εσυ....οποτε αστο...Μαλιστα με το Σακη ετυχε να περασουμε απο τα ιδια εδρανα καποια χρονικη στιγμη...εκει γνωριστηκαμε.
Το black metal ειναι αντισυμβατικη μουσικη,εχει βλασθημη θεματολογια κ ειναι λογικο να χρησιμοποιουνται αναποδοι σταυροι,τραγοι,πενταλφες κ τα λοιπα...το ιδιο το Black εναντιωνεται σε αυτα κ γουσταρει να τα λοιδορει...μη ζητας λοιπον τα ρεστα απο μενα...ζητα τα απο το ιδιο το ιδιωμα...αν δεν σου αρεσει δικαιωμα σου,αλλα δυστηχως ή ευτηχως ετσι ειναι το ιδιωμα...προσωπικα ασχολουμαι μονο μουσικα με το black κ διαλεγω να προσπερασω τα υπολοιπα...ευχαριστημενος?

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτη η δικσαρα γαμει πολλα κ καλα blacadika κωλαρακια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom