You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 534K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PScout
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
Είμαι στο να προοδεύει ο ήχος της μουσικής (όταν γίνεται σωστά και καλά με τις παλιές επιρροές) , αλλά απο κάπου ξεκίνησα για να φτάσω στους παραπάνω@
Γενικά εχεις ακούσματα στον φρέσκο ήχο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός. Δεν εννοώ ακούω μόνο παλιά. Καμία σχέση. Απλά δεν ακούω αυτό το νέο αμερικανικό κύμα που είναι συνοθύλευμα Death, thrash, heavy στυλ Gojira (και ας είναι Γάλλοι απλά τους βάζω σαν σημείο αναφοράς για να καταλάβεις).
Η μόνη μπάντα που ακούω σε αυτό το στυλ περίπου (αν κι έχουν πολύ πιο μελωδικες και στρωτες φόρμες) είναι οι Soilwork.
Ο Μπαμπάς Chuck φταίει
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.963
- Πόντοι
- 9.846
Και οι παραδοσιακές μπάντες μια χαρά προοδεύουν. Απλά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ του νεου αμερικανικού συνοθυλεματος.Είμαι στο να προοδεύει ο ήχος της μουσικής (όταν γίνεται σωστά και καλά με τις παλιές επιρροές) , αλλά απο κάπου ξεκίνησα για να φτάσω στους παραπάνω
Ο Μπαμπάς Chuck φταίει
Ο Chuck δε φταίει καθόλου σε αυτό. Κατ'εμε το ξεκινησαν οι Pantera και οι System of a down.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 14.183
- Πόντοι
- 10.446
Ace of Spades....λιγο αλλιωτικο...
www.facebook.com

458.166 Aufrufe · 9.807 Reaktionen | Ace of Spades | OUT NOW! Our video of 'Ace of Spades (Official Motörhead) ft. Liza Colby | By Brass Against | Facebook
OUT NOW! Our video of 'Ace of Spades (Official Motörhead) ft. Liza Colby
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.963
- Πόντοι
- 9.846
Χρόνια πολλά συνακροατες μου!! Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Πραγματικοί Μεταλλαδες!! Σταύρωσαν τον Χριστό!!
(Το μεγαλύτερο παραμύθι της ιστορίας της ανθρωπότητας!!).
(Το μεγαλύτερο παραμύθι της ιστορίας της ανθρωπότητας!!).
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.737
- Πόντοι
- 2.606

1,4 Mio. Aufrufe · 37.886 Reaktionen | Trying to be trve, but also a little cute. #reels #blackmetal #love #comedy #forfun #goth #gothgirl #date #metalhead #metalheads #date #couple | Cikindeles
Trying to be trve, but also a little cute. #reels #blackmetal #love #comedy #forfun #goth #gothgirl #date #metalhead #metalheads #date #couple.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.737
- Πόντοι
- 2.606

660.699 Aufrufe · 9.964 Reaktionen | Metallicaine | Metal News Polska
Metallicaine .
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.963
- Πόντοι
- 9.846
Αυτό το Mother North τι ριφαρα ρε φίλε!!! Τι λιώσιμο όταν είχε βγει!!!![]()
1,4 Mio. Aufrufe · 37.886 Reaktionen | Trying to be trve, but also a little cute. #reels #blackmetal #love #comedy #forfun #goth #gothgirl #date #metalhead #metalheads #date #couple | Cikindeles
Trying to be trve, but also a little cute. #reels #blackmetal #love #comedy #forfun #goth #gothgirl #date #metalhead #metalheads #date #couple.www.facebook.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K