Γενικά εχεις ακούσματα στον φρέσκο ήχο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός. Δεν εννοώ ακούω μόνο παλιά. Καμία σχέση. Απλά δεν ακούω αυτό το νέο αμερικανικό κύμα που είναι συνοθύλευμα Death, thrash, heavy στυλ Gojira (και ας είναι Γάλλοι απλά τους βάζω σαν σημείο αναφοράς για να καταλάβεις).
Η μόνη μπάντα που ακούω σε αυτό το στυλ περίπου (αν κι έχουν πολύ πιο μελωδικες και στρωτες φόρμες) είναι οι Soilwork.
Είμαι στο να προοδεύει ο ήχος της μουσικής (όταν γίνεται σωστά και καλά με τις παλιές επιρροές) , αλλά απο κάπου ξεκίνησα για να φτάσω στους παραπάνω
Ο Μπαμπάς Chuck φταίει
Είμαι στο να προοδεύει ο ήχος της μουσικής (όταν γίνεται σωστά και καλά με τις παλιές επιρροές) , αλλά απο κάπου ξεκίνησα για να φτάσω στους παραπάνω
Ο Μπαμπάς Chuck φταίει
Και οι παραδοσιακές μπάντες μια χαρά προοδεύουν. Απλά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ του νεου αμερικανικού συνοθυλεματος.
Ο Chuck δε φταίει καθόλου σε αυτό. Κατ'εμε το ξεκινησαν οι Pantera και οι System of a down.
Απο την άποψη της προοδου "φταίει".
Καλά γούστα όπως και να χει
Αλλά τι λέμε παραδοσιακό πλέον οταν ο ήχος και τα παιξίματα ανα δεκαετιες αλλάζουν με κάθε τρόπο