Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό!!
Θα διαφωνήσω.
Έχει πολλά στοιχεία απ' το παρελθόν, Kill em All, είναι μικρό σε διάρκεια, είναι αρκετά "κοφτερό", έχει και την ... Μοτορχεντιά του.
Για μένα, όχι ότι είναι αριστούργημα, αλλά είναι από τα καλά τους - σε σχέση με την πρόσφατη ιστορία τους, δεν συγκρίνω παλιότερες εποχές τους.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Θα διαφωνήσω.
Έχει πολλά στοιχεία απ' το παρελθόν, Kill em All, είναι μικρό σε διάρκεια, είναι αρκετά "κοφτερό", έχει και την ... Μοτορχεντιά του.
Για μένα, όχι ότι είναι αριστούργημα, αλλά είναι από τα καλά τους - σε σχέση με την πρόσφατη ιστορία τους, δεν συγκρίνω παλιότερες εποχές τους.
Kill em all ;;;;;;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Το ξερω ρε συ, απλά το έχουν φλωρεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Μετά το κομμάτι γίνεται γάμησέτα.
Κοίτα, δεν συγκρίνω το τότε με το τώρα. Κανένας δεν είναι ίδιος, ούτε υπάρχουν συγκροτήματα που έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος, ήχο, στυλ κλπ. Ούτε καν εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Σε πολλά ...

Όμως, συγκριτικά με τις τελευταίες τους δουλειές, αυτή είναι ότι πιο κοντινό στο παρελθόν τους. Στις ρίζες τους.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Κοίτα, δεν συγκρίνω το τότε με το τώρα. Κανένας δεν είναι ίδιος, ούτε υπάρχουν συγκροτήματα που έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος, ήχο, στυλ κλπ. Ούτε καν εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Σε πολλά ...

Όμως, συγκριτικά με τις τελευταίες τους δουλειές, αυτή είναι ότι πιο κοντινό στο παρελθόν τους. Στις ρίζες τους.
Τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται πολυ light όλο αυτό. Προχειρο, ανεμπνευστο, χιλιοπαιγμενο. Για μένα οι Metallica ήταν τα 3 πρωτα, αντε τα 5 πρωτα. Μετά...... άστο...
Αντίθετα οι Megadeth με το τελευταίο τους ήταν πολυ πολυ τίμιοι.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται πολυ light όλο αυτό. Προχειρο, ανεμπνευστο, χιλιοπαιγμενο. Για μένα οι Metallica ήταν τα 3 πρωτα, αντε τα 5 πρωτα. Μετά...... άστο...
Αντίθετα οι Megadeth με το τελευταίο τους ήταν πολυ πολυ τίμιοι.
Σεβαστό! Άλλωστε τι νόημα θα είχε αν μας άρεσαν (ή όχι) τα ίδια πράγματα ...
Χτες για παράδειγμα, πήγα και είδα Paul Di Anno. Εγώ έκλαψα από συγκίνηση. Άλλοι - άκουσα κάποιους να το λένε - κλαίνε τα 25€ που έδωσαν.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Σεβαστό! Άλλωστε τι νόημα θα είχε αν μας άρεσαν (ή όχι) τα ίδια πράγματα ...
Χτες για παράδειγμα, πήγα και είδα Paul Di Anno. Εγώ έκλαψα από συγκίνηση. Άλλοι - άκουσα κάποιους να το λένε - κλαίνε τα 25€ που έδωσαν.
Εγώ δεν πηγα. Μου αρέσουν πολυ τα 2 πρωτα Άλμπουμ τους και μαζί με τα Number of The Beast, 7th Son και Somewhere είναι τα ατόφια 10αρια τους. Αλλά δεν ξέρω, τους έχω βαρεθει επειδή τους άκουγα συνέχεια πριν 30 χρόνια και τώρα δε μπορω να τα ακουσω με τιποτις!
Priest όμως ακουω άνετα ακόμα και σήμερα αν και αυτους τους άκουγα συνέχεια από την αρχή μου πριν 31 περίπου χρόνια.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Εγώ δεν πηγα. Μου αρέσουν πολυ τα 2 πρωτα Άλμπουμ τους και μαζί με τα Number of The Beast, 7th Son και Somewhere είναι τα ατόφια 10αρια τους. Αλλά δεν ξέρω, τους έχω βαρεθει επειδή τους άκουγα συνέχεια πριν 30 χρόνια και τώρα δε μπορω να τα ακουσω με τιποτις!
Priest όμως ακουω άνετα ακόμα και σήμερα αν και αυτους τους άκουγα συνέχεια από την αρχή μου πριν 31 περίπου χρόνια.
Priest!!! Έπαθα πλάκα με τον καράφλα το καλοκαίρι! Απίστευτος!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Priest!!! Έπαθα πλάκα με τον καράφλα το καλοκαίρι! Απίστευτος!
Όταν βγαίνει στη σκηνή ο Halford αδερφε σταματάει ο πλανητης! Metal God μα αφου! Και τα πρωτα 40 λεπτά η φωνή του γαμησε! Μετά κουράστηκε ο φουκαράς! Όπως και να έχει είναι ή απόλυτη φιγουρα στο Metal!

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Όταν βγαίνει στη σκηνή ο Halford αδερφε σταματάει ο πλανητης! Metal God μα αφου! Και τα πρωτα 40 λεπτά η φωνή του γαμησε! Μετά κουράστηκε ο φουκαράς! Όπως και να έχει είναι ή απόλυτη φιγουρα στο Metal!
Και ανεβαίνουν αυτοί οι μύθοι στη σκηνή και παίζουν 1,5 ώρα, και έχεις κάτι νέα τσουτσέκια που παίζουν 1 ωρίτσα και την επόμενη δεν μπορούν γιατί ... έκλεισε η φωνούλα τους μωρέ και δεν είχαν χαμέμηλο να κάνουν γαργάρες να τους περάσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom