rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αν και δεν είναι "καθαρόαιμο" Metal
Μας δωσανε livαρα το καλοκαίρι!
θεουλης ο dani παντα...Μας δωσανε livαρα το καλοκαίρι!
ανεβασε και κανα κομματι του μωρου σου
δεν εχω ακουσει ουτε νοτα απο τα δικα τηςανεβασε και κανα κομματι του μωρου σου
Ναι,γάμησαν όλη τη συναυλία.Μετά τους Dead Daisies κότσαραν αυτούς τους καραγκιόζιδες και ξενέρωσε πολύς κόσμος.Όποιος θέλει ν΄ακούει τέτοια να πηγαίνει σε συναυλίες που όλα τα συγκροτήματα είναι στο ίδιο ύφος.Έλεγα πότε θα τελειώσουν ν΄ακούσουμε μουσική και όχι κραυγές από τον τάφο..Ελπίζω φέτος να μη μας κάνουν τα ίδια...Αν δεν χωράνε άλλη μέρα μην έρθουν καθόλου τέτοια γκρουπ.Έχουν το κοινό τους αλλά οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα.Σκεφτείτε σε μια Black/Death συναυλία στο ενδιάμεσο να έβαζαν τους Poison ή τους Bon Jovi...Θα τους κράζατε για τα καλά...Μας δωσανε livαρα το καλοκαίρι!
Αδερφε όλα αυτά που γράφεις ειναι ανάξια σχολιασμου. Απλά να ξέρεις ότι το Metal δεν είναι για πολλούς. Διαφωνώ καθέτως με τα λεγόμενα σου λοιπον. Αυτά τα στάνταρ υπήρχαν πριν 30 χρονια. Πλέον ο παρονομαστης είναι κοινός! METAL!Ναι,γάμησαν όλη τη συναυλία.Μετά τους Dead Daisies κότσαραν αυτούς τους καραγκιόζιδες και ξενέρωσε πολύς κόσμος.Όποιος θέλει ν΄ακούει τέτοια να πηγαίνει σε συναυλίες που όλα τα συγκροτήματα είναι στο ίδιο ύφος.Έλεγα πότε θα τελειώσουν ν΄ακούσουμε μουσική και όχι κραυγές από τον τάφο..Ελπίζω φέτος να μη μας κάνουν τα ίδια...Αν δεν χωράνε άλλη μέρα μην έρθουν καθόλου τέτοια γκρουπ.Έχουν το κοινό τους αλλά οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα.Σκεφτείτε σε μια Black/Death συναυλία στο ενδιάμεσο να έβαζαν τους Poison ή τους Bon Jovi...Θα τους κράζατε για τα καλά...
Πολυ καλο Άλμπουμ όντως. Ρεφαρανε για τα καλά! Το καλυτερο της τελευταίας 20ετιας κατ εμε.θεουλης ο dani παντα...
και το existence is futile πολυ ψαγμενο κατι ανεμεσα σε midian και nymphetamine θα ελεγα θελει 4-5 ακουσματα για να βγαλεις ακρη
εχεις παει σε κανενα φεστιβαλ στο εξωτερικο;; προσεξε την λεξη... ΦΕΣΤΙΒΑΛ . και εμενα οι c.o.f. δεν ειναι απ τα αγαπημενα μου, ασχετα αν εχω 2-3 cd αλλα ρε φιλε.... φεστιβαλ ειναι, ημαρτον!!Ναι,γάμησαν όλη τη συναυλία.Μετά τους Dead Daisies κότσαραν αυτούς τους καραγκιόζιδες και ξενέρωσε πολύς κόσμος.Όποιος θέλει ν΄ακούει τέτοια να πηγαίνει σε συναυλίες που όλα τα συγκροτήματα είναι στο ίδιο ύφος.Έλεγα πότε θα τελειώσουν ν΄ακούσουμε μουσική και όχι κραυγές από τον τάφο..Ελπίζω φέτος να μη μας κάνουν τα ίδια...Αν δεν χωράνε άλλη μέρα μην έρθουν καθόλου τέτοια γκρουπ.Έχουν το κοινό τους αλλά οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα.Σκεφτείτε σε μια Black/Death συναυλία στο ενδιάμεσο να έβαζαν τους Poison ή τους Bon Jovi...Θα τους κράζατε για τα καλά...
Αντε εξήγησε του ότι σε φεστιβάλ εξωτερικου την ίδια μέρα μαζί με Deep Purple μπορεί να βαρανε και οι Cannibal...! Μικρος είναι, θα μάθει.εχεις παει σε κανενα φεστιβαλ στο εξωτερικο;; προσεξε την λεξη... ΦΕΣΤΙΒΑΛ . και εμενα οι c.o.f. δεν ειναι απ τα αγαπημενα μου, ασχετα αν εχω 2-3 cd αλλα ρε φιλε.... φεστιβαλ ειναι, ημαρτον!!
Δε βαρέθηκα τη μουσική 38 χρόνια που την ακούω,θα τη βαρεθώ τώρα;Αν εσύ θεωρείς ότι αυτά τα φωνητικά έπρεπε να είναι μετά τους Dead Daisies και πριν τους Judas Priest δεν το θεωρούν πολλοί άλλοι που ήταν εκεί.Δεκάδες είδα να δυσανασχετούν και την ώρα που "έπαιζαν" να πηγαίνουν για μπύρες στις καντίνες ή να παίζουν με τα κινητά τους.Αδερφε όλα αυτά που γράφεις ειναι ανάξια σχολιασμου. Απλά να ξέρεις ότι το Metal δεν είναι για πολλούς. Διαφωνώ καθέτως με τα λεγόμενα σου λοιπον. Αυτά τα στάνταρ υπήρχαν πριν 30 χρονια. Πλέον ο παρονομαστης είναι κοινός! METAL!
Επίσης οι Cradle παίζουν πιο πολυ Heavy Metal παρά Black από την αρχή τους. Βγάλε τις παρωπίδες γιατι θα βαρεθείς γρήγορα την μουσική μας. Πρέπει να ακουμε και το καλό ποζεραδικο, το καλό Black, το καλό Heavy κ.ο.κ. Όλα τα είδη του Metal είναι καλά, αρκεί να κάτσεις να ακουσεις με σοβαρότητα. Συμβουλή από έναν μουσικό (με πτυχιο αντίστιξης) και ακροατή ΜΟΝΟ METAL τα τελευταία 31 χρόνια.
Ναι μεγάλε,έχω πάει...Αλλά έλεος αν συγκρίνουμε το HellFest και το Wacken,με το Ελληνικό.Όταν πρέπει να παίξουν 30 συγκροτήματα ναι θα κολλήσουν και κάποια διαφορετικού ύφους.Αλλά σε 5 γκρουπ να βάζουν κάτι τόσο αταίριαστο δεν είναι λογικό.εχεις παει σε κανενα φεστιβαλ στο εξωτερικο;; προσεξε την λεξη... ΦΕΣΤΙΒΑΛ . και εμενα οι c.o.f. δεν ειναι απ τα αγαπημενα μου, ασχετα αν εχω 2-3 cd αλλα ρε φιλε.... φεστιβαλ ειναι, ημαρτον!!
Εγώ θεωρώ πως η ποικιλια είναι θετικό σε ένα live. Ετσι γίνεται στην Ευρώπη χρόνια τώρα.Δε βαρέθηκα τη μουσική 38 χρόνια που την ακούω,θα τη βαρεθώ τώρα;Αν εσύ θεωρείς ότι αυτά τα φωνητικά έπρεπε να είναι μετά τους Dead Daisies και πριν τους Judas Priest δεν το θεωρούν πολλοί άλλοι που ήταν εκεί.Δεκάδες είδα να δυσανασχετούν και την ώρα που "έπαιζαν" να πηγαίνουν για μπύρες στις καντίνες ή να παίζουν με τα κινητά τους.
Τους Poison & Bon Jovi τους ανέφερα για να καταλάβεις ότι είναι παράταιρη η μουσική τους με Black/Death,όχι ότι είναι άσχημα γκρουπ.
Ο κόσμος είχε ανέβει,το κέφι ήταν έκδηλο όταν έπαιζαν οι Αυστραλοί και μετά άστα να πάνε...Την ημέρα των Sabaton ήταν πιο λογικό το lineup.
σου αρεσει δεν σου αρεσει, μου αρεσει δεν μου αρεσει, ειναι λογικοτατο και σε 5 γκρουπ να βαζουν 1 απο ακραιο ηχο οταν ειναι open air fest.Ναι μεγάλε,έχω πάει...Αλλά έλεος αν συγκρίνουμε το HellFest και το Wacken,με το Ελληνικό.Όταν πρέπει να παίξουν 30 συγκροτήματα ναι θα κολλήσουν και κάποια διαφορετικού ύφους.Αλλά σε 5 γκρουπ να βάζουν κάτι τόσο αταίριαστο δεν είναι λογικό.