kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Ελα ρε μπραδερ με τα ωραια σου!Καλησπέρα μεταλλικοί μου φίλοι
Ελα ρε μπραδερ με τα ωραια σου!Καλησπέρα μεταλλικοί μου φίλοι
Μέταλ μπράδερ Μιας κι εχτές ανέφερες το peace of mind που είναι και για εμένα δίσκος διαμάντι αφήνω το παρακάτωΕλα ρε μπραδερ με τα ωραια σου!
Διαμαντι δε λες τιποτε αδερφε.Και η παρακατω επικη υπερκομματαρα,πραγματικα δεν υπαρχει filler στο αλμπουμΜέταλ μπράδερ Μιας κι εχτές ανέφερες το peace of mind που είναι και για εμένα δίσκος διαμάντι αφήνω το παρακάτω
Κομματάρα μέγιστη μπράδερ, τα λόγια είναι περιττάΔιαμαντι δε λες τιποτε αδερφε.Και η παρακατω επικη υπερκομματαρα,πραγματικα δεν υπαρχει filler στο αλμπουμ
ο συγκεκριμένος δίσκος έχει τεράστια συναισθηματική αξία για μένα μιας και ήταν ο πρώτος heavy metal δίσκος που αγόρασα. ίσως το πιο παράξενο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου δίσκου είναι ότι τα μισά τραγούδια του (where eagles dare, die with Your Boots On, the trooper, quest for fire και to tame a land) αναφέρονται σε ταινίες του holywood.Μέταλ μπράδερ Μιας κι εχτές ανέφερες το peace of mind που είναι και για εμένα δίσκος διαμάντι αφήνω το παρακάτω
Ετσι ακριβώς μπράδερ αλλά και όπως ανέφερε και ο φίλος @spipis71 μεγάλη συναισθηματική αξία πλέον αυτοί οι δίσκοι διαμάντια για την μέταλ μουσική, τα λόγια είναι περιττά από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο είναι καθαρά δεκάριαΚαλημερες αδερφια!
@spipis71 Σε καταλαβαινω μυστη μου,γιατι και γω το πρωτο metal cd που αγορασα ηταν επισης απο τους θεους,το The number of the beast!Την ιδια συναισθηματικη αξια εχει για μενα αυτο!
Ημουν λυκειοπαιδο (τελειωνα την 2α Λυκειου) και ειχα μαζεμενο χαρτζιλικι γυρω στις 7 χιλιαδες δραχμες.Βολταρα στην πλατεια της πολης μου,μπηκα στο δισκαδικο και χτυπησε το ματι μου στο εξωφυλλο.Ε αυτο ηταν,απο τοτε και εδω και 23 χρονια ειμαι στον υπεροχο κοσμο της metal!UP THE IRONS!
Αδερφε μου τι να λεμε,τα εν λογω αριστουργηματα ειναι πλεον κλασικα,εμπασαν αμετρητο κοσμο (οπως και μας) ανα την υφηλιο στην metal και επηρεασαν τον ηχο μας και μουσικους αυτου,οσο λιγα.Θα ακουγονται εσαει!Τοτε σκεψου εκανα και μαθηματα κιθαρας,και προσπαθουσα θυμαμαι να βγαλω το βασικο ριφ του υμνου Hallowed be thy name (ενα εκ των αγαπημενων μου κομματιων σε ολη την metal) στην εξαχορδη θεα.Ε κατι ψιλοκαταφερνα χαχαχαχα.Ωραια χρονια ρε!Ετσι ακριβώς μπράδερ αλλά και όπως ανέφερε και ο φίλος @spipis71 μεγάλη συναισθηματική αξία πλέον αυτοί οι δίσκοι διαμάντια για την μέταλ μουσική, τα λόγια είναι περιττά από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο είναι καθαρά δεκάρια
Ακριβως...Η απ τον παρακατω για παραδειγμα,ουτε ενα δευτερολεπτο filler...Αριστουργημα...πχ ποιό τραγούδι να πρωτοδιαλέξεις από τον παρακάτω δίσκο