Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 518K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Μέταλ μπράδερ :rockon::rockon::rockon::rockon: Μιας κι εχτές ανέφερες το peace of mind που είναι και για εμένα δίσκος διαμάντι αφήνω το παρακάτω :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Διαμαντι δε λες τιποτε αδερφε.Και η παρακατω επικη υπερκομματαρα,πραγματικα δεν υπαρχει filler στο αλμπουμ
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556
Διαμαντι δε λες τιποτε αδερφε.Και η παρακατω επικη υπερκομματαρα,πραγματικα δεν υπαρχει filler στο αλμπουμ
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Κομματάρα μέγιστη μπράδερ, τα λόγια είναι περιττά :rockon::rockon::rockon::rockon::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.987
Πόντοι
18.546
Μέταλ μπράδερ :rockon::rockon::rockon::rockon: Μιας κι εχτές ανέφερες το peace of mind που είναι και για εμένα δίσκος διαμάντι αφήνω το παρακάτω :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
ο συγκεκριμένος δίσκος έχει τεράστια συναισθηματική αξία για μένα μιας και ήταν ο πρώτος heavy metal δίσκος που αγόρασα. ίσως το πιο παράξενο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου δίσκου είναι ότι τα μισά τραγούδια του (where eagles dare, die with Your Boots On, the trooper, quest for fire και to tame a land) αναφέρονται σε ταινίες του holywood.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Καλημερες αδερφια!
@spipis71 Σε καταλαβαινω μυστη μου,γιατι και γω το πρωτο metal cd που αγορασα ηταν επισης απο τους θεους,το The number of the beast!Την ιδια συναισθηματικη αξια εχει για μενα αυτο!
Ημουν λυκειοπαιδο (τελειωνα την 2α Λυκειου) και ειχα μαζεμενο χαρτζιλικι γυρω στις 7 χιλιαδες δραχμες.Βολταρα στην πλατεια της πολης μου,μπηκα στο δισκαδικο και χτυπησε το ματι μου στο εξωφυλλο.Ε αυτο ηταν,απο τοτε και εδω και 23 χρονια ειμαι στον υπεροχο κοσμο της metal!UP THE IRONS!
:rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556
Καλημερες αδερφια!
@spipis71 Σε καταλαβαινω μυστη μου,γιατι και γω το πρωτο metal cd που αγορασα ηταν επισης απο τους θεους,το The number of the beast!Την ιδια συναισθηματικη αξια εχει για μενα αυτο!
Ημουν λυκειοπαιδο (τελειωνα την 2α Λυκειου) και ειχα μαζεμενο χαρτζιλικι γυρω στις 7 χιλιαδες δραχμες.Βολταρα στην πλατεια της πολης μου,μπηκα στο δισκαδικο και χτυπησε το ματι μου στο εξωφυλλο.Ε αυτο ηταν,απο τοτε και εδω και 23 χρονια ειμαι στον υπεροχο κοσμο της metal!UP THE IRONS!
:rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Ετσι ακριβώς μπράδερ αλλά και όπως ανέφερε και ο φίλος @spipis71 μεγάλη συναισθηματική αξία πλέον αυτοί οι δίσκοι διαμάντια για την μέταλ μουσική, τα λόγια είναι περιττά από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο είναι καθαρά δεκάρια :rockon::rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Ετσι ακριβώς μπράδερ αλλά και όπως ανέφερε και ο φίλος @spipis71 μεγάλη συναισθηματική αξία πλέον αυτοί οι δίσκοι διαμάντια για την μέταλ μουσική, τα λόγια είναι περιττά από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο είναι καθαρά δεκάρια :rockon::rockon::rockon::rockon:
Αδερφε μου τι να λεμε,τα εν λογω αριστουργηματα ειναι πλεον κλασικα,εμπασαν αμετρητο κοσμο (οπως και μας) ανα την υφηλιο στην metal και επηρεασαν τον ηχο μας και μουσικους αυτου,οσο λιγα.Θα ακουγονται εσαει!Τοτε σκεψου εκανα και μαθηματα κιθαρας,και προσπαθουσα θυμαμαι να βγαλω το βασικο ριφ του υμνου Hallowed be thy name (ενα εκ των αγαπημενων μου κομματιων σε ολη την metal) στην εξαχορδη θεα.Ε κατι ψιλοκαταφερνα χαχαχαχα.Ωραια χρονια ρε!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.987
Πόντοι
18.546
@Αγράμματος
@kk1980

Επίσεις το πολύ σημαντικό με αυτούς τους δίσκους είναι ότι τους ακούς από το πρώτο τραγούδι μέχρι το τελευταίο με την ίδια όρεξη, έχουν 8 - 9 τραγούδια όλα διαμάντια κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει με τους μεταγενέστερους δίσκους ακόμα και των ίδιων των maiden

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom