Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ολα των Maiden την δεκαετια των 80's ειναι αριστουργηματα και ορισαν κατα πολυ την μουσικαρα μας τα επομενα χρονια.Αυτο ειναι γνωστο.Τρια απ αυτα ομως τα εχω σε ιδιαιτερη αδυναμια και προτιμηση.Τhe number of the beast,Seventh son of a seventh son και το παρακατω.Το Piece of mind εχει ξεχωριστη θεση στις προτιμησεις μου,απ το το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο πορωση,μια υπεραλμπουμαρα διαμαντι...All time classic,UP THE IRONS!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.855
Πόντοι
18.546
Ολα των Maiden την δεκαετια των 80's ειναι αριστουργηματα και ορισαν κατα πολυ την μουσικαρα μας τα επομενα χρονια.Αυτο ειναι γνωστο.Τρια απ αυτα ομως τα εχω σε ιδιαιτερη αδυναμια και προτιμηση.Τhe number of the beast,Seventh son of a seventh son και το παρακατω.Το Piece of mind εχει ξεχωριστη θεση στις προτιμησεις μου,απ το το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο πορωση,μια υπεραλμπουμαρα διαμαντι...All time classic,UP THE IRONS!

Σαν το πρώτο κανένα

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Σαν το πρώτο κανένα

Διαφωνουμε αδερφε,αλλα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου,σεβαστα τα γουστα του καθενος ρε συ.Αυτο ειναι το γαματο στην μουσικη μας,οι πολλες διαφορετικες αποψεις.Ειναι αριστουργημα φυσικα το ομωνυμο,δεν το συζητω,αυτονοητο! :wink:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.855
Πόντοι
18.546
Διαφωνουμε αδερφε,αλλα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου,σεβαστα τα γουστα του καθενος ρε συ.Αυτο ειναι το γαματο στην μουσικη μας,οι πολλες διαφορετικες αποψεις.

Σωστός :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom