Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αληθεια ειναι αυτο αδερφε μου και ισχυει (δυστυχως) με πολυ δημοφιλεις μπαντες του μεταλ/ροκ.Οχι μονο στους Maiden.Ξερεις ποσοι το παιζουν μεταλλαδες ξεροντας ενα Nothing else matters και Unforgiven,και το βραδυ πετανε λουλουδια στα σκυλαδικα;Αλλα μεταλλας σου λεει,ακουει Metallica.Η ο αλλος σου λεει ειμαι ροκας,τον ρωτας τι ακους,σου λεει Σκορπιονς...Αυτο το δικαιολογω οταν το βλεπω στην εφηβικη/νεαρη ηλικια οπως το παλληκαρι πανω,γιατι αντε λες ψαχνεται ακομα...Οταν το ακουω και το βλεπω στην ηλικια μας (40ρηδες +) μου γυρνανε τα μυαλα...
Εγώ δεν είπα ότι είμαι ροκάς. Είπα ότι ακούω και ροκ. Δηλαδή μου λες ότι κάποιος που ακούει ένα είδος μουσικής δε μπορεί να ακούει και άλλα;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εγώ δεν είπα ότι είμαι ροκάς. Είπα ότι ακούω και ροκ. Δηλαδή μου λες ότι κάποιος που ακούει ένα είδος μουσικής δε μπορεί να ακούει και άλλα;
αστα αυτα και ακου ριφαρα εδω που κολλησα 3 μερες τωρα :undecided:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ο καθενας ακουει οτι γουσταρει,εγω για παραδειγμα δεν ακουω αλλο ειδος απ τα 18 μου.Και πολλοι ομοιδεατες μου.Και ναι δεν το θεωρω νορμαλ να δηλωνεις οτι ακους μεταλ και να ξημεροβραδιαζεσαι στα μπουζουκια...Δε το λεω προσωπικα για σενα,μιλαω γενικα...Γνωμη μου...
(Ακου την κομματαρα που ανεβασε ο συναγωνιστης @Reznov να δεις τι εστι ΜΟΥΣΙΚΗ) :rockon: :rockon: :rockon:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
αστα αυτα και ακου ριφαρα εδω που κολλησα 3 μερες τωρα :undecided:

δε μου άρεσε καν. Έλληνες είναι αυτοί; νταξει ελληνική μεταλ δε μου αρέσει. Από ελληνική σκηνή μόνο χιπ χοπ μάγκες yoooo

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ρε παιδιά γιατί τόσο μίσος για τη ραπ αληθεια :(

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
ελα ρε μην εισαι boomer, να μην ακους οκ το σεβομαι αλλα να λες οτι δεν ειναι μουσικη δε βγαζει νοημα
Ρε μικρε ακους εσυ,οκ γουστο σου και καπελο σου και καλα κανεις,αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις οτι η τραπ,χιπ χοπ ειναι μουσικη.Ασχολουμαι με το αντικειμενο 22 χρονια,εφτασα 40,παιζω ερασιτεχνικα κιθαρα απ τα 20 μου,νομιζω οτι δικαιουμαι να εχω την προσωπικη μου αποψη πανω στο αντικειμενο.Να πω μουσικη την κλασικη,το ρεμπετικο ναι,αλλα οχι αυτα που μου λες...Το αφηνω εδω γιατι τσαμπα σπαμαρουμε το θεμα και δεν υπαρχει λογος,ειναι μια κουβεντα που δεν βγαζει πουθενα...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ρε μικρε ακους εσυ,οκ γουστο σου και καπελο σου και καλα κανεις,αλλα μη προσπαθεις να με πεισεις οτι η τραπ,χιπ χοπ ειναι μουσικη.Ασχολουμαι με το αντικειμενο 22 χρονια,εφτασα 40,παιζω ερασιτεχνικα κιθαρα απ τα 20 μου,νομιζω οτι δικαιουμαι να εχω την προσωπικη μου αποψη πανω στο αντικειμενο.Να πω μουσικη την κλασικη,το ρεμπετικο ναι,αλλα οχι αυτα που μου λες...Το αφηνω εδω γιατι τσαμπα σπαμαρουμε το θεμα και δεν υπαρχει λογος,ειναι μια κουβεντα που δεν βγαζει πουθενα...
δεν ισχυει αυτο που λες, δεν χρειαζεται να εχει μουσικα οργανα για να ειναι μουσικη, αφου εχει μελωδια ειναι μουσικη. Εχεις ακουσει το lose yourself του εμινεμ? εχει κιθαρα μεσα, ουτε αυτο ειναι μουσικη? επισης κι εγω παιζω κιθαρα ερασιτεχνικα απο τα 12 μου και αναγνωριζω το ραπ σαν ειδος μουσικης, δεν εχει σχεση το αν παιζεις καποιο μουσικο οργανο

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
δεν ισχυει αυτο που λες, δεν χρειαζεται να εχει μουσικα οργανα για να ειναι μουσικη, αφου εχει μελωδια ειναι μουσικη. Εχεις ακουσει το lose yourself του εμινεμ? εχει κιθαρα μεσα, ουτε αυτο ειναι μουσικη? επισης κι εγω παιζω κιθαρα ερασιτεχνικα απο τα 12 μου και αναγνωριζω το ραπ σαν ειδος μουσικης, δεν εχει σχεση το αν παιζεις καποιο μουσικο οργανο
Κοιτα σε δικαιολογω λογω του νεαρου της ηλικιας σου.Εχεις αλλη αποψη,εχω αλλη αποψη περι μουσικης.Σεβασου το και παμε παρακατω,ειναι κριμα να σπαμαρουμε το θεμα εδω,ειναι μεγαλη κουβεντα,αστο...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Είναι αυτό που λέω, χρόνια. Σε μια συναυλία Maiden το 50% του κοινου είναι μεταλλαδες και οι υπολοιποι μισοι πανε στον Καρρά, ακουνε τραπ και πολλα αλλά είδη. Αλλά όταν έρχονται οι Maiden το παιζουνε και λιγο μεταλλαδες! "Εγώ ακουω Metal χρόνια!! ποτε δεν ακουω τίποτα άλλο...! " Έτσι θα λένε στο live...
Ευτυχώς στους Priest δεν παιζει αυτό! 100% του κοινου είναι Μεταλλαδες!
Σε κάτι Guns n' Roses να δεις τι γίνεται...σκάνε γκόμενες από τον Κιάμο...κλάμα..

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κοιτα σε δικαιολογω λογω του νεαρου της ηλικιας σου.Εχεις αλλη αποψη,εχω αλλη αποψη περι μουσικης.Σεβασου το και παμε παρακατω,ειναι κριμα να σπαμαρουμε το θεμα εδω,ειναι μεγαλη κουβεντα,αστο...
Εγώ πάντως έχω ανοίξει θρεντ να το συζητήσουμε αν θέλετε, hip hop vs rock αν θες ρίξε μια ματιά εγω το ξεκίνησα χθες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.014
Πόντοι
3.506
Τι έγινε εδώ?? Ρε συ Jimmy να ακούς τον μέταλ μπράδερ @kk1980 ξέρει τι σου λέει :rockon::rockon::rockon:καθώς και τον μύστη @Reznov και @Διανοούμενος και να έρθεις στον σωστό δρόμο της ηλεκτρικής κιθάρας :headbaning2::headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τι έγινε εδώ?? Ρε συ Jimmy να ακούς τον μέταλ μπράδερ @kk1980 ξέρει τι σου λέει :rockon::rockon::rockon:καθώς και τον μύστη @Reznov και @Διανοούμενος και να έρθεις στον σωστό δρόμο της ηλεκτρικής κιθάρας :headbaning2::headbaning2:
Μπα αδερφε μου ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως ο μικρος...Δεν πειραζει,ελπιζουμε καποια στιγμη να μπει στον σωστο δρομο...:sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Μιας που εβαλες και το αριστουργημα των υπερτατων Death,αλλη μια υπερκομματαρα απ την ιδια αλμπουμαρα...Βεβαια ολα αριστουργηματα ειναι,πιο να πρωτοδιαλεξεις!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.014
Πόντοι
3.506
Μπα αδερφε μου ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως ο μικρος...Δεν πειραζει,ελπιζουμε καποια στιγμη να μπει στον σωστο δρομο...:sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Μιας που εβαλες και το αριστουργημα των υπερτατων Death,αλλη μια υπερκομματαρα απ την ιδια αλμπουμαρα...Βεβαια ολα αριστουργηματα ειναι,πιο να πρωτοδιαλεξεις!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Ποτέ δεν ξέρεις μπράδερ, όλα μπορούν να συμβούν !! Death έτσι απλά και δυνατά, καλά το συγκερκιμένο άλμπουμ έχει διαμάντια μέσα :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ποτέ δεν ξέρεις μπράδερ, όλα μπορούν να συμβούν !! Death έτσι απλά και δυνατά, καλά το συγκερκιμένο άλμπουμ έχει διαμάντια μέσα :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Ολα των Death ειναι αλμπουμαρες μεταλ μπρο μου,αλλα αγαπημενα μου ειναι τα Symbolic,The sound of perseverance,Human...Αριστουργηματα και αλμπουμ σταθμοι στην μουσικαρα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom