Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Ισχύει, οι Saxon κάνουν τα καλυτερα live! Τους έχω δει τρεις φορές.
Δεν θα ξεχασω σε ενα ροκγουειβ την μερα που επεζαν οι PRIEST μαζι με SAXON και ACCEPT..... κοκκαλο εγινα.... μπηκα στο αμαξι φιλου και εσβησα... βλεπω φωτο με φιλους απο τοτε και λεω "αυτο ειναι ευτυχια..." και βλεπω και της πιο αργα απο αλλους και λεω "δεν ξαναπινω" :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: αλλα ξαναπινω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγώ θέλω να πάω αλλά δεν έχω κλείσει εισιτήρια, θα ρωτήσω μπας και έχει κάνα κονέ ο πατέρας μου να μπω τζάμπα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εγώ θέλω να πάω αλλά δεν έχω κλείσει εισιτήρια, θα ρωτήσω μπας και έχει κάνα κονέ ο πατέρας μου να μπω τζάμπα
εσυ τραπερ δεν ησουν? πως και ειδες το φως το αληθινο που ειναι μονο στο μεταλ? :crazy:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ε μάγκες θα πάει κανείς στην συναυλία iron maiden?
Εννοειται,μεσα θα μαι,δεν χανονται οι θεοι...

Εγώ maiden θα είμαι μέσα , καλημέρα μέταλ μπράδερς :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Καλημερα αδερφε @Αγράμματος μια βδομαδα μας εμεινε ρεεεε!!Ελπιζουμε να ζησουμε αναλογες στιγμες οπως το 2018!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εγώ κυρίως χιπ χοπ ακούω όχι τραπ. Αλλά εντάξει οι maiden είναι και γαμω τους πάω πολύ
Μια συμβουλη ως μεγαλυτερος.Παρατα τα χιπ χοπ και τις μαλακιες φιλε μου και ξεκινα με την μουσικαρα μας.Το οτι σ αρεσουν οι θεοι Maiden ειναι θετικοτατο,ξεκινας σωστα! :sunglasses::sunglasses::sunglasses: :rockon: :rockon: :rockon:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μια συμβουλη ως μεγαλυτερος.Παρατα τα χιπ χοπ και τις μαλακιες φιλε μου και ξεκινα με την μουσικαρα μας.Το οτι σ αρεσουν οι θεοι Maiden ειναι θετικοτατο,ξεκινας σωστα! :sunglasses::sunglasses::sunglasses: :rockon: :rockon: :rockon:
Και εγώ με ροκ ξεκίνησα, αφού παίζω κιθάρα χρόνια, αλλά μετά άρχισα να ακούω και χιπ χοπ που εντάξει στις μέρες μας αυτό είναι το mainstream είδος καλώς η κακώς, μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα ότι με τη ραπ ταυτίζομαι περισσότερο, εδώ ο ΛΕΞ μάζεψε 25000, το έχει πάει σε άλλο επίπεδο το τύπος. Είναι σε τι ράπερ θα πέσεις, εγώ προσωπικά έχω κόλλημα με ΛΕΞ 12ο Bond da City bloody hawk και πάρα πολλούς ακόμα, η χιπ χοπ είναι lifestyle μπρο δεν είναι απλά μουσική. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ακούω και άλλα είδη μουσικής, ειδικά iron maiden και acdc υποκλίνομαι. Και επειδή λες είσαι και μεγαλύτερος να ξέρεις ότι πολύς κόσμος στην ηλικία σου ακούει ραπ

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
εσυ τραπερ δεν ησουν? πως και ειδες το φως το αληθινο που ειναι μονο στο μεταλ? :crazy:
Είναι αυτό που λέω, χρόνια. Σε μια συναυλία Maiden το 50% του κοινου είναι μεταλλαδες και οι υπολοιποι μισοι πανε στον Καρρά, ακουνε τραπ και πολλα αλλά είδη. Αλλά όταν έρχονται οι Maiden το παιζουνε και λιγο μεταλλαδες! "Εγώ ακουω Metal χρόνια!! ποτε δεν ακουω τίποτα άλλο...! " Έτσι θα λένε στο live...
Ευτυχώς στους Priest δεν παιζει αυτό! 100% του κοινου είναι Μεταλλαδες!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Είναι αυτό που λέω, χρόνια. Σε μια συναυλία Maiden το 50% του κοινου είναι μεταλλαδες και οι υπολοιποι μισοι πανε στον Καρρά, ακουνε τραπ και πολλα αλλά είδη. Αλλά όταν έρχονται οι Maiden το παιζουνε και λιγο μεταλλαδες! "Εγώ ακουω Metal χρόνια!! ποτε δεν ακουω τίποτα άλλο...! " Έτσι θα λένε στο live...
Ρε φίλε όλα τα είδη μουσικής είναι ισάξια, άσχετα αν σε ο καθένας από εμάς προτιμάει κάτι διαφορετικό, εγώ το λέω άκου και ροκ και μέταλ και ραπ, κυρίως το τελευταίο αλλά και απ'τα άλλα ακούω πολύ

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αληθεια ειναι αυτο αδερφε μου και ισχυει (δυστυχως) με πολυ δημοφιλεις μπαντες του μεταλ/ροκ.Οχι μονο στους Maiden.Ξερεις ποσοι το παιζουν μεταλλαδες ξεροντας ενα Nothing else matters και Unforgiven,και το βραδυ πετανε λουλουδια στα σκυλαδικα;Αλλα μεταλλας σου λεει,ακουει Metallica.Η ο αλλος σου λεει ειμαι ροκας,τον ρωτας τι ακους,σου λεει Σκορπιονς...Αυτο το δικαιολογω οταν το βλεπω στην εφηβικη/νεαρη ηλικια οπως το παλληκαρι πανω,γιατι αντε λες ψαχνεται ακομα...Οταν το ακουω και το βλεπω στην ηλικια μας (40ρηδες +) μου γυρνανε τα μυαλα...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αληθεια ειναι αυτο αδερφε μου και ισχυει (δυστυχως) με πολυ δημοφιλεις μπαντες του μεταλ/ροκ.Οχι μονο στους Maiden.Ξερεις ποσοι το παιζουν μεταλλαδες ξεροντας ενα Nothing else matters και Unforgiven,και το βραδυ πετανε λουλουδια στα σκυλαδικα;Αλλα μεταλλας σου λεει,ακουει Metallica.Η ο αλλος σου λεει ειμαι ροκας,τον ρωτας τι ακους,σου λεει Σκορπιονς...Αυτο το δικαιολογω οταν το βλεπω στην εφηβικη/νεαρη ηλικια οπως το παλληκαρι πανω,γιατι αντε λες ψαχνεται ακομα...Οταν το ακουω και το βλεπω στην ηλικια μας (40ρηδες +) μου γυρνανε τα μυαλα...
Όντως το ίδιο ισχύει με τους Metallica, όσο για τους Scorpions ποτέ δε με απασχόλησαν. Δεν τους άκουσα ποτέ!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
και με slayer και ac/dc παιζει αυτο μαλλον επειδη φορανε t-shirt τους η βανδη η καρντασιαν κλπ ξοανα :piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom