Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Μπανταρα και κομματαρα μυστη μου!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Είναι μύστη μου. Αν είδες θα παίζουν το καλοκαίρι με manowar και είπαν και για special show στην αθήνα, η αλήθεια είναι οτι το σκέφτομαι να παω :rockon: :rockon: :rockon:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Θα συμφωνησω απολυτα συναγωνιστη μου...Τωρα αν τολμησω να πω οτι δεν τους θεωρω και τοσο μεταλ θα φανω υπερβολικος;Ενα καλο ροκ συγκροτημα,αλλα μεταλ δεν...
Έχουν κάνει τη μαγκιά και ακροβατουν σε δυο μουσικές σκηνες. Metal παραγωγή στον ήχο της κιθάρας και ποπ ροκ φωνή. Και αρκετά θεατρικό στοιχείο στα live. Από εμένα δεν. Πάντως ΚΑΙ οι νέες ντίσκο δουλειές του Παπαδοπουλου με τους Beast in Black ΔΕ με ενθουσιασαν!
Χιλιες φορές να καθόταν στους WARDRUM, αλλά και αυτοί τον αντικατέστησαν επάξια με τραγουδισταρά!!
Ειπαμε, η μόνη μπάντα που καραγουσταρω σε λίγο διαφορετικο υφος απο Hard Rock, Metal είναι το project των Arch Enemy - Soilwork που λέγονται The Night Flight Orchestra!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Απο τις αγαπημένες μου μπάντες, καθαρός ήχος και πολύ δυνατή κιθάρα πραγματικά :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Η μπανταρα και το αλμπουμ-αριστουργημα που ορισε κατα πολυ το μελωδικο death!Επισης μεσα στις τοπ αγαπημενες μου μπανταρες!
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Η μπανταρα και το αλμπουμ-αριστουργημα που ορισε κατα πολυ το μελωδικο death!Επισης μεσα στις τοπ αγαπημενες μου μπανταρες!
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Συμφωνώ 100% μύστη μου, μοναδικοί και πολύ δυνατοί :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom