Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.143
- Πόντοι
- 3.506
Ποσο γαμαει αυτη η εκτελεση live!!!!!
Το καλυτερο Άλμπουμ τους.Υπερκομματαρα...Υπερμπανταρα...
Σιγουρα μεσα στα δυο καλυτερα συναγωνιστη μαζι με Gutter Ballet...Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου,εγω ειμαι ελαχιστα πιο φαν του Gutter...Το καλυτερο Άλμπουμ τους.
Είναι επειδή εισαι καψουρης λόγω της Alissaς......Σιγουρα μεσα στα δυο καλυτερα συναγωνιστη μαζι με Gutter Ballet...Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου,εγω ειμαι ελαχιστα πιο φαν του Gutter...
Πως με πιανεις...Είναι επειδή εισαι καψουρης λόγω της Alissaς......
Όπως και να'χει και το Gutter είναι Αλμπουμαρα και για εμενα το 2ο καλυτερο τους.
Βάλε και λίγο Opeth Damnation να είσαι φουλ καψουρης!!Πως με πιανεις...
Αχ Alissa...
Εξαιρετικο ακουστικο αλμπουμ το Damnation...Akerfeldt και Wilson ιδιοφυεις μουσικοι...Βάλε και λίγο Opeth Damnation να είσαι φουλ καψουρης!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
(Αν έχω γαμησει πιπινακια στο σπίτι μου με το Damnation!!)
Καλο κομματάκι αλλά ρε παιδια αυτό το Μέταλ με ποπ φωνή δε με τρελαίνει. Ναι μεν διαφορετικό αλλά από εμένα δεν. Βέβαια μερικά τραγουδια τους (3-4 από όλη τη δισκογραφια τους) μου αρέσουν αρκετα. Μέχρι εκεί όμως.Μόλις κυκλοφόρησε το νέο video των Ghost:
Θα συμφωνησω απολυτα συναγωνιστη μου...Τωρα αν τολμησω να πω οτι δεν τους θεωρω και τοσο μεταλ θα φανω υπερβολικος;Ενα καλο ροκ συγκροτημα,αλλα μεταλ δεν...Καλο κομματάκι αλλά ρε παιδια αυτό το Μέταλ με ποπ φωνή δε με τρελαίνει. Ναι μεν διαφορετικό αλλά από εμένα δεν. Βέβαια μερικά τραγουδια τους (3-4 από όλη τη δισκογραφια τους) μου αρέσουν αρκετα. Μέχρι εκεί όμως.
Μπανταρα και κομματαρα μυστη μου!!