kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Χαχαχα,σωστος συναγωνιστα!Ντροπη σε όλους σας ρε μύστες , κανείς δεν ανέφερε αυτούς
Χαχαχα,σωστος συναγωνιστα!Ντροπη σε όλους σας ρε μύστες , κανείς δεν ανέφερε αυτούς
100000 δικια εχεις!!! πεθαινω στα γελια με τους διαλογους εδω !!! ποσο γαμαει..... ισως η μονη μπαντα που εχει ερθει εδω και εσκασα που δεν ειδα..... δεν μου εδωσε εξοδο ο μαλακας ο Ιλαρχος τοτε...Ντροπη σε όλους σας ρε μύστες , κανείς δεν ανέφερε αυτούς
Επικό απλά Ουτε εγώ τους είχα δει ο μαλακάς....τι μου το θύμιζεις...100000 δικια εχεις!!! πεθαινω στα γελια με τους διαλογους εδω !!! ποσο γαμαει..... ισως η μονη μπαντα που εχει ερθει εδω και εσκασα που δεν ειδα..... δεν μου εδωσε εξοδο ο μαλακας ο Ιλαρχος τοτε...
Γυναικαρα συναγωνιστη μου.Και απιστευτη φωναρα...Alissa-Tarja-Sharon ειναι μεγιστες καψουρες μου στη μουσικη μας!Αν και δεν είναι metal εδώ είναι κουκλάρα και φωνάρα
Διορθωση συναγωνιστη μου,εδω ειναι η Floor Jansen.Καλη κι αυτη,βεβαια εγω εχω αδυναμια στην Tarja...Και λίγη Tarja
Διορθωση συναγωνιστη μου,εδω ειναι η Floor Jansen.Καλη κι αυτη,βεβαια εγω εχω αδυναμια στην Tarja...
Η Alissa απουσιάζει μόνοΥπερθεαμα επι σκηνης...
Ετσι,απουσιαζει η Alissa μας,το μαναρι...Alissa με Tarja εχουν κανει εμφανιση on stage,με την Sharon οχι ακομα...Η Alissa απουσιάζει μόνο
Σοβαρά ?? Δεν το ήξερα...Ετσι,απουσιαζει η Alissa μας,το μαναρι...Alissa με Tarja εχουν κανει εμφανιση on stage,με την Sharon οχι ακομα...
Δεν ετυχε ακομα συναγωνισταΣοβαρά ?? Δεν το ήξερα...