Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 512K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
Καλημερα συναγωνιστες!
Τι υπερκομματαρα,τι υπερδισκαρα,τι υπερμπανταρα οι Nevermore!Αγαπημενοι!
:rockon::rockon::rockon::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
Η μουσικη που λατρευουμε εχει μια τεραστια ποικιλια μπαντων και υποκατηγοριων.Αμετρητα τα συγκροτηματα που εχουμε ακουσει και ακουμε και γουσταρουμε.Ειναι καποιες μπαντες βεβαια τις οποιες ο καθενας μας ξεχωριστα εχει ως κορυφαιες αγαπημενες για διαφορους προσωπικους λογους.Θα ηταν ενδιαφερον να αναφερουμε (οσο ειναι ευκολο αυτο) ο καθενας τις 10 πιο αγαπημενες μπαντες του,ανεξαρτητου ειδους.Οι 10 δικες μου ειναι οι (η σειρα ειναι τυχαια):
Iron Maiden,Paradise Lost,Slayer,Nevermore,Dream Theater,Arch Enemy,Opeth,Death,Black Sabbath,Metallica
:rockon::rockon::rockon:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.923
Πόντοι
9.846
Dimmu Borgir, Crimson Glory, Symphony X, Iron Maiden, Soilwork, King Diamond, Pretty Maids, Judas Priest, Opeth, Nevermore, Manowar, Bal Sagoth, Sorcerer, Death, Slayer, Megadeth, Dark Tranquility, Saxon, Cradle of Filth, Jag Panzer.
KK συγνώμη, είμαι αρκετά χρόνια ΜΟΝΟ σε αυτό τον ήχο και μετά βίας έβαλα 20. Κανονικά θα έπρεπε να βάλω καμια 100αρια!
Η σειρά είναι τυχαία, αν και θα μπορουσα να τα βάλω με σειρά προτεραιοτητας.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
Dimmu Borgir, Crimson Glory, Symphony X, Iron Maiden, Soilwork, King Diamond, Pretty Maids, Judas Priest, Opeth, Nevermore, Manowar, Bal Sagoth, Sorcerer, Death, Slayer, Megadeth, Dark Tranquility, Saxon, Cradle of Filth, Jag Panzer.
KK συγνώμη, είμαι αρκετά χρόνια ΜΟΝΟ σε αυτό τον ήχο και μετά βίας έβαλα 20. Κανονικά θα έπρεπε να βάλω καμια 100αρια!
Η σειρά είναι τυχαία, αν και θα μπορουσα να τα βάλω με σειρά προτεραιοτητας.
Χαχαχα σε καταλαβαινω συναγωνιστη,καλα μη νομιζεις,και γω στο μυαλο μου εχω αλλες 30 τουλαχιστον μπαντες που θα μπορουσα να συμπεριλαβω στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με τον χωρο.Απλα ειπα να το κανω πολυ δυσκολο βαζοντας μονο 10αδα! :cool2: :cool2: :cool2::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.923
Πόντοι
9.846
Χαχαχα σε καταλαβαινω συναγωνιστη,καλα μη νομιζεις,και γω στο μυαλο μου εχω αλλες 30 τουλαχιστον μπαντες που θα μπορουσα να συμπεριλαβω στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με τον χωρο.Απλα ειπα να το κανω πολυ δυσκολο βαζοντας μονο 10αδα! :cool2: :cool2: :cool2::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Ρε συ να σου πω γιατί δεν το κάνω. Γιατί πρεπει να έχουμε και μια μυστικότητα σε αυτό το site. Αν έβαζα π.χ. τις αγαπημένες μου μπάντες στην αρχή μπορεί να προεδιδα το άτομο μου. Γνωρίζω πολυ κόσμο γι'αυτο.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
ακουω αυτη την μουσικη απο το '88-'89.... μονο 10... ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Θα πω οτι μ ερθει πρωτα στο μυαλο και οταν φτασει 10 σταματαω :grin: Thin lizzy , Sabbath , AC DC ,Accept ,ANTHRAX ,ARMORED SAINT , BATHORY, B.L.S , B.O.C , BOLT THROWER, CANDLEMASS, CATHEDRAL, ALICE COOPER, CRIMSON GLORY, CONCEPTION, D.A.D, DIO, ENCHANT, EVERGREY, FATES WARNING,HEAVENS GATE, HEIR APPARENT, HELLOWEEN, MAIDEN, JAG PANZER, PRIEST, KAMELOT, KING DIAMOND, KISS, ZEPPELIN, LILLIAN AXE, LIZZY BORDEN , MAGNUM, MANOWAR, MARILLION, MEKONG DELTA,METAL CHURCH, METALLICA, GARY MOORE, MORGANA LEFAY, MOTLEY CRUE, MOTORHEAD,MY DYING BRIDE,NASHVILLE PUSSY, NAZARETH, NEVERMORE, NEUROSIS,OMEN,OVERKILL,OZZY,OBSESSED,PARADISE LOST,PHARAOH, PRETTY MAIDS,PSYCHOTIC WALTZ, QUEENSRYCHE,RAGE,RAINBOW,RIOT, ROUGH SILK,RUNNING WI:grin:,SAVATAGE,SAINT VITUS,SAXON, SCORPIONS,SHADOW GALLERY,SLAYER,SKYCLAD,SOLITUDE AETERNUS,SOUL CAGES,SUICIDAL TENDENCIES, SWORD,SYMPHONY X, TAD MOROSE,TESLA,TESTAMENT, THRESHOLD,TIAMAT,TROUBLE,TWISTED FUCKING SISTER,UFO,VOLBEAT,WARRIOR SOUL, WASP,WHITESNAKE,Y&T....και μερικα ακομα πιο συγχρονα αλλα λεω να μην ξεφυγω απο τον αριθμο 10 ???

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.321
Πόντοι
3.446
Ρε συ να σου πω γιατί δεν το κάνω. Γιατί πρεπει να έχουμε και μια μυστικότητα σε αυτό το site. Αν έβαζα π.χ. τις αγαπημένες μου μπάντες στην αρχή μπορεί να προεδιδα το άτομο μου. Γνωρίζω πολυ κόσμο γι'αυτο.
πανω κατω οι παανω απο 40, ξερει ο ενας τον αλλο.....

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506
Χαχαχα με πριζωσατε συναγωνιστες,αντε να προσθεσω κι εγω κι αλλα:
Iron Maiden,Paradise Lost,Slayer,Nevermore,Dream Theater,Arch Enemy,Opeth,Death,Black Sabbath,Metallica και Savatage,At the Gates,Symphony X,Queensryche,Cradle of filth,Motorhead,Dark Tranquility,Fates Warning,Bathory,Saxon,Exodus,Anthrax,Pantera,Judas Priest,Soilwork,Children of Bodom,Pain of Salvation,Nightwish,Dio,AC/DC.. Καμμια 30αρια βγαινουν αν μετρησα καλα!
:grin::grin::grin::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom