Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπέρα μύστες
Χαχαχα σε καταλαβαινω συναγωνιστη,καλα μη νομιζεις,και γω στο μυαλο μου εχω αλλες 30 τουλαχιστον μπαντες που θα μπορουσα να συμπεριλαβω στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με τον χωρο.Απλα ειπα να το κανω πολυ δυσκολο βαζοντας μονο 10αδα!Dimmu Borgir, Crimson Glory, Symphony X, Iron Maiden, Soilwork, King Diamond, Pretty Maids, Judas Priest, Opeth, Nevermore, Manowar, Bal Sagoth, Sorcerer, Death, Slayer, Megadeth, Dark Tranquility, Saxon, Cradle of Filth, Jag Panzer.
KK συγνώμη, είμαι αρκετά χρόνια ΜΟΝΟ σε αυτό τον ήχο και μετά βίας έβαλα 20. Κανονικά θα έπρεπε να βάλω καμια 100αρια!
Η σειρά είναι τυχαία, αν και θα μπορουσα να τα βάλω με σειρά προτεραιοτητας.
Ρε συ να σου πω γιατί δεν το κάνω. Γιατί πρεπει να έχουμε και μια μυστικότητα σε αυτό το site. Αν έβαζα π.χ. τις αγαπημένες μου μπάντες στην αρχή μπορεί να προεδιδα το άτομο μου. Γνωρίζω πολυ κόσμο γι'αυτο.Χαχαχα σε καταλαβαινω συναγωνιστη,καλα μη νομιζεις,και γω στο μυαλο μου εχω αλλες 30 τουλαχιστον μπαντες που θα μπορουσα να συμπεριλαβω στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με τον χωρο.Απλα ειπα να το κανω πολυ δυσκολο βαζοντας μονο 10αδα!
πανω κατω οι παανω απο 40, ξερει ο ενας τον αλλο.....Ρε συ να σου πω γιατί δεν το κάνω. Γιατί πρεπει να έχουμε και μια μυστικότητα σε αυτό το site. Αν έβαζα π.χ. τις αγαπημένες μου μπάντες στην αρχή μπορεί να προεδιδα το άτομο μου. Γνωρίζω πολυ κόσμο γι'αυτο.