Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Mindcrime, το απόλυτο 10αρι!!
Φιλε μου το ακουσα οταν κυκλοφορησε ως ακροατης της μπαντας χρονια,και δεν ενθουσιαστηκα να σου πω την αληθεια...Ενταξει προσωπικη γνωμη ειναι αυτη,αλλα δεν θεωρω πως πλησιαζει καν τις 3 αλμπουμαρες που ανεφερες.Οκ καλη παραγωγη,δυνατες κιθαρες ναι,αλλα την ατμοσφαιρα (αυτο ειναι και το ζητουμενο στους COF) των Dusk,Cruelty,Midian δεν μου την βγαζει.Οπως προειπα προσωπικα γουστα ειναι αυτα βεβαια...Μάγκες τσεκάρετε το νέο Cradle of Filth. Πολυ καλο!! Δεν το περιμενα ειλικρινά. Θεωρώ πως πλησιαζει το Midian, Dusk και Cruelty. Πολυ καλές κιθάρες, ορχηστρικά και ο Dani τραγουδάει πλεον στο σωστό balance με την μουσική. Δεν γίνεται ενοχλητικός. Επίσης η παραγωγη είναι απίστευτη!!
Θεωρώ πως μετά από αυτά τα τρία παντως σε σειρά έρχεται αυτό.Φιλε μου το ακουσα οταν κυκλοφορησε ως ακροατης της μπαντας χρονια,και δεν ενθουσιαστηκα να σου πω την αληθεια...Ενταξει προσωπικη γνωμη ειναι αυτη,αλλα δεν θεωρω πως πλησιαζει καν τις 3 αλμπουμαρες που ανεφερες.Οκ καλη παραγωγη,δυνατες κιθαρες ναι,αλλα την ατμοσφαιρα (αυτο ειναι και το ζητουμενο στους COF) των Dusk,Cruelty,Midian δεν μου την βγαζει.Οπως προειπα προσωπικα γουστα ειναι αυτα βεβαια...
Να σου πω την αληθεια φιλε μου,μετα το Midian δεν ξετρελαθηκα με οτι κυκλοφορησαν.Με εξαιρεση ελαχιστα το Nymphetamine (οχι οτι κι αυτο ειναι κανα αριστουργημα,απλα το ξεχωρισα ελαφρως απ τον σωρο,γουστα ειναι αυτα).Γενικα θεωρω πως οτι γαματο εδωσαν οι COF ηταν μεχρι το Midian...Βεβαια προσωπικο αγαπημενο εχω το παρακατω ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ,για μενα τον κορυφαιο δισκο που χουν κυκλοφορησει...Τα παντα σ αυτο το αλμπουμ ειναι ανατριχιλα... "Dusk...and her embrace" ετσι απλα....Θεωρώ πως μετά από αυτά τα τρία παντως σε σειρά έρχεται αυτό.
Σειρα προτεραιοτητας για εμενα παντα. Midian, Dusk, Cruelty κι επειτα το καινουριο. Midian 10/10, Dusk 10/10, Cruelty 9/10, καινουριο 8/10, Nymphetamine 7/10.Να σου πω την αληθεια φιλε μου,μετα το Midian δεν ξετρελαθηκα με οτι κυκλοφορησαν.Με εξαιρεση ελαχιστα το Nymphetamine (οχι οτι κι αυτο ειναι κανα αριστουργημα,απλα το ξεχωρισα ελαφρως απ τον σωρο,γουστα ειναι αυτα).Γενικα θεωρω πως οτι γαματο εδωσαν οι COF ηταν μεχρι το Midian...Βεβαια προσωπικο αγαπημενο εχω το παρακατω ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ,για μενα τον κορυφαιο δισκο που χουν κυκλοφορησει...Τα παντα σ αυτο το αλμπουμ ειναι ανατριχιλα... "Dusk...and her embrace" ετσι απλα....
Κατα σειρα προτιμησης 1.Dusk...And her Embrace-10 (Θα βαζα ευκολα 20 στα 10 εδω χαχαχαχα) 2.Midian-10 3.Cruelty and the beast-10 4.The Principle of Evil Made Flesh-9,5 5.Nymphetamine-8 μεχρι εκει χαχα.Στον καινουργιο βαζω ενα τιμιο 7αρακι.Σειρα προτεραιοτητας για εμενα παντα. Midian, Dusk, Cruelty κι επειτα το καινουριο. Midian 10/10, Dusk 10/10, Cruelty 9/10, καινουριο 8/10, Nymphetamine 7/10.
Ε τοτε κοντα ειμαστε!Κατα σειρα προτιμησης 1.Dusk...And her Embrace-10 (Θα βαζα ευκολα 20 στα 10 εδω χαχαχαχα) 2.Midian-10 3.Cruelty and the beast-10 4.The Principle of Evil Made Flesh-9,5 5.Nymphetamine-8 μεχρι εκει χαχα.Στον καινουργιο βαζω ενα τιμιο 7αρακι.
Εξαιρετικοι,δεν ειχαν πεσει στην αντιληψη μου!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: