Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 510K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.851
Πόντοι
10.411
εσυ απο το μεταλ πως πας μετα και γινεσαι μοδιστρα στο gntm ειναι περιέργο
να το κοιταξεις λιγο αυτο
Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ μέσα ?Εσύ έχεις για θεές τον Elton John και τον Ricky Martin:globeos-cigar:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Και με την ευκαιρία της καλοκαιρινής συναυλίας εναποθετω κατ'εμε το καλυτερο Άλμπουμ τους, μεταξυ πολλων διαμαντιών όμως. Οι Manowar έχουν Αλμπουμαρες.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Και με την ευκαιρία της καλοκαιρινής συναυλίας εναποθετω κατ'εμε το καλυτερο Άλμπουμ τους, μεταξυ πολλων διαμαντιών όμως. Οι Manowar έχουν Αλμπουμαρες.
ρε φιλε..... οκ, το καταλαβαινω ... το γουστο ειναι υποκειμενικο, αλλα το εχεις πανω και απο into glory ride , hail to england, sigh of the hammer??? ..... κ εμενα μ αρεσει ηταν το 1ο τους που αγορασα σε κασετα, και ναι!! εχει κομματαρες μεσα, αλλα ..... :)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
ρε φιλε..... οκ, το καταλαβαινω ... το γουστο ειναι υποκειμενικο, αλλα το εχεις πανω και απο into glory ride , hail to england, sigh of the hammer??? ..... κ εμενα μ αρεσει ηταν το 1ο τους που αγορασα σε κασετα, και ναι!! εχει κομματαρες μεσα, αλλα ..... :)
Για εμενα είναι το πιο all around Άλμπουμ τους. Έχει φοβερή παραγωγη, πιο ολοκληρωμένη φωνητική ερμηνεία και περισσοτερα στοιχεία και από αλλά είδη Metal μουσικής. Σε κάποια των περιπτωσεων δεν υποβιβαζω τα τρία Άλμπουμ που ανέφερες γιατί και αυτά είναι σαφώς υπερδισκαρες. Απλά το Triumph έχει για εμενα άλλη αξία.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Για εμενα είναι το πιο all around Άλμπουμ τους. Έχει φοβερή παραγωγη, πιο ολοκληρωμένη φωνητική ερμηνεία και περισσοτερα στοιχεία και από αλλά είδη Metal μουσικής. Σε κάποια των περιπτωσεων δεν υποβιβαζω τα τρία Άλμπουμ που ανέφερες γιατί και αυτά είναι σαφώς υπερδισκαρες. Απλά το Triumph έχει για εμενα άλλη αξία.
Έτσι όπως τα λες, δεν μπορώ να διαφωνήσω ?, αυτό που λες "άλλη αξία για εμενα" το έχω εγώ το streets από savatage. δεν είναι με τίποτα το καλύτερο τους, αλλά είναι αυτο που έχω ακούσει περισσότερο απ όλα (τα έχω όλα, κ όσα έχουν βγει σε lp και σε lp κ κασέτες μερικά... είμαι άρρωστος με αυτους)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Έτσι όπως τα λες, δεν μπορώ να διαφωνήσω ?, αυτό που λες "άλλη αξία για εμενα" το έχω εγώ το streets από savatage. δεν είναι με τίποτα το καλύτερο τους, αλλά είναι αυτο που έχω ακούσει περισσότερο απ όλα (τα έχω όλα, κ όσα έχουν βγει σε lp και σε lp κ κασέτες μερικά... είμαι άρρωστος με αυτους)
Φιλε μου οι Savatage ειναι λατρεια!Μπανταρα λεμε...Και ο Criss Oliva απ τους καλυτερους κιθαριστες,απιστευτος...Δυστυχως μας αφησε νωρις,αδικοχαμενος...Η προσφορα του ανεκτιμητη...Και μια απ τις πολλες κομματαρες τους,απ τον κορυφαιο δισκο τους κατ εμε...
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ποιοτικα δεν ειναι ο κορυφαιος τους (εκει εριζουν τα Images and words,Metropolis pt2,Awake κλπ) αλλα ειναι απ τους πιο σκοτεινους,σκληρους και πορωτικους τους δισκους...Προσωπικος αγαπημενος...
:rockon: :rockon: :rockon:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Φιλε μου οι Savatage ειναι λατρεια!Μπανταρα λεμε...Και ο Criss Oliva απ τους καλυτερους κιθαριστες,απιστευτος...Δυστυχως μας αφησε νωρις,αδικοχαμενος...Η προσφορα του ανεκτιμητη...Και μια απ τις πολλες κομματαρες τους,απ τον κορυφαιο δισκο τους κατ εμε...
όταν έκαναν το 1ο λάιβ στο Ρόδον (το έχω σε μπουτλεκ κασετα) την επόμενη του λάιβ έτρεχα στο ξενοδοχείο για φωτο κ αυτόγραφα κ την μεθεπόμενη του λάιβ παρουσιαζομουν Αυλώνα ? με μακριά μαλλιά πήγα ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Χαχαχα αψογος!Αυτο θα πει πραγματικος φαν! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Hall....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom