machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Πως μου ξέφυγε αυτό...Πραγματικά διαμάντι !πολυ καλη διασκευη αλλα .....ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΕΙ απο Gary...... απ τα αγαπημενα μου
Αδερφέ ΚΚ θεωρώ πως οι Sabbath εφευραν τον σκληρό ήχο, αλλά οι Priest το Heavy Metal.Οι θρυλοι που δημιουργησαν το metal!Οι ιστορικες ριφαρες που ορισαν την μουσικη που γουσταρουμε.Riffmaster Tony Iommi ευχαριστουμε.
οι Sabbath είναι το heavy , οι Priest είναι το metal. απλά πράγματα ?Αδερφέ ΚΚ θεωρώ πως οι Sabbath εφευραν τον σκληρό ήχο, αλλά οι Priest το Heavy Metal.
Αγαπημενη μπανταρα αδερφε...Εμπορικο μεν, κομματαρα δε, απο ενα συγκρότημα που γράφει συνεχώς ιστορία! Το Atoma εξαιρετικο Αλμπουμ!
Η μουσικη μας τους χρωστάει πολλα όπως και να έχει.Αυτη η εισαγωγαρα του δεν σε προιδεαζει για τον ολεθρο που ακολουθει...Thrash metal υμνος απ τους θεους...
Έτσι!οι Sabbath είναι το heavy , οι Priest είναι το metal. απλά πράγματα ?
Διαφωνω φιλε μου,αριστουργηματα ειναι οτι κυκλοφορησαν την δεκαετια του 80...Δεν γινεται να μην πουμε αριστουργημα το Master of puppets,μιλαμε για ενα αλμπουμ σταθμο που επηρεασε την συνεχεια του σκληρου ηχου οσο λιγοι...Η μουσικη μας τους χρωστάει πολλα όπως και να έχει.
Εγώ θεωρώ πως αριστουργήματα είναι τα δυο πρωτα και παρα πολυ καλα τα τρία επόμενα, μετά το χάος.... Τίποτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαφωνω φιλε μου,αριστουργηματα ειναι οτι κυκλοφορησαν την δεκαετια του 80...Δεν γινεται να μην πουμε αριστουργημα το Master of puppets,μιλαμε για ενα αλμπουμ σταθμο που επηρεασε την συνεχεια του σκληρου ηχου οσο λιγοι..
Είπα ότι τα τρία επόμενα Άλμπουμ είναι παρα πολυ καλα και εννοείται ότι το Master έχει την πρωτια από αυτά τα τρία αλλά δεν μου βγαζει ρε γαμωτο τη γκαβλα από τα δυο πρωτα. Άποψη μου. Αν δηλαδή τα δυο πρωτα είναι 10αρια, αυτό παιρνει 9,5 το ... And Justice παίρνει 9 και το ομώνυμο παλι 9. Δηλαδή είναι Αλμπουμαρες!Διαφωνω φιλε μου,αριστουργηματα ειναι οτι κυκλοφορησαν την δεκαετια του 80...Δεν γινεται να μην πουμε αριστουργημα το Master of puppets,μιλαμε για ενα αλμπουμ σταθμο που επηρεασε την συνεχεια του σκληρου ηχου οσο λιγοι...
Τα γουστα ειναι υποκειμενικα φιλε μου,ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.Κι αυτο γιατι ποτε δεν ημουν φαν των Megadeth,για καθαρα προσωπικο γουστο.Φυσικα δεν μειωνω την αξια τους,το Rust in Peace ειναι δισκαρα εννοειται (οπως και το Peace sells...).Ειπα
Είπα ότι τα τρία επόμενα Άλμπουμ είναι παρα πολυ καλα και εννοείται ότι το Master έχει την πρωτια από αυτά τα τρία αλλά δεν μου βγαζει ρε γαμωτο τη γκαβλα από τα δυο πρωτα. Άποψη μου. Αν δηλαδή τα δυο πρωτα είναι 10αρια, αυτό παιρνει 9,5 το ... And Justice παίρνει 9 και το ομώνυμο παλι 9. Δηλαδή είναι Αλμπουμαρες!
Αλλά να σου πω κάτι χωρίς να μειώσω αυτά τα ιστορικά μνημεία, οι Metallica δεν έβγαλαν ποτε Άλμπουμ σαν το Rust in Peace και είμαι πολυ τυχερός που άκουγα Metal τότε και τα περιμενα πως και πως να βγουνε!
Τα είχα παρει σε αυθεντικη κασέτα, το Rust και το Painkiller. Εγώ ακουω μονο Metal από το 5η Δημοτικου το '88.
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Οι διαφωνίες εξάλλου είναι τα καλυτερα θέματα συζήτησης.Τα γουστα ειναι υποκειμενικα φιλε μου,ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.Κι αυτο γιατι ποτε δεν ημουν φαν των Megadeth,για καθαρα προσωπικο γουστο.Φυσικα δεν μειωνω την αξια τους,το Rust in Peace ειναι δισκαρα εννοειται (οπως και το Peace sells...).
Προσωπικα πιστευω οτι μεχρι και το ...And justice ειναι καθαρα 10αρια...Το ομωνυμο 9,5 και απο κει και περα θα συμφωνησω οτι επηλθε η πτωση...
Αλλα γι αυτο η μουσικη μας ειναι η καλυτερη,γιατι ακουγονται πολλες διαφορετικες αποψεις,αλλωστε ολα ειναι καθαρα θεμα γουστου!