You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 520K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.943
Πολύ καλό!!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.957
- Πόντοι
- 9.846
Το δευτερο καλυτερο κομμάτι Priest κατ'εμε. Αν δυναται να το πεις αυτό για μια μπάντα που έχει τουλάχιστον 50 με 60 κομματαρες!!
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.957
- Πόντοι
- 9.846
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.957
- Πόντοι
- 9.846
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Κλασσικο αριστουργημα,μεσα στα καλυτερα τους,απλα επετρεψε μου να διαφωνησω συναγωνιστη στο οτι ειναι το καλυτερο τους.Θεωρω πως τα "Stained class","Screaming for vengeance" και "Painkiller" ειναι η τοπ τριαδα τους.Βεβαια τα γουστα στη μουσικη (οπως σε ολες τις τεχνες) ειναι υποκειμενικα,οποτε no offence!Παρτε και μια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ απ το Stained class...Αυτο το γαμημενο σολο του,ανατριχιλα...Κι εδώ εναποθέτω το καλυτερο κομμάτι Priest από το καλυτερο Άλμπουμ τους. Η σημαία του Heavy Metal. Το καλυτερο Άλμπουμ όλων των εποχών! Defenders of the Faith!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.957
- Πόντοι
- 9.846
Ανατριχίλα! Τι Άλμπουμ; Τι αριστουργημα! Αδερφέ οι Priest έχουν 7 - 8 Άλμπουμ που είναι καθαρά 10αρια. Οτι και να πουμε μετά είναι θέμα γουστου. Μιλάμε για τη μεγαλυτερη Μπάντα στον κόσμο! (Και η αγαπημένη μου)Κλασσικο αριστουργημα,μεσα στα τρια-τεσσερα καλυτερα τους,απλα επετρεψε μου να διαφωνησω συναγωνιστη στο οτι ειναι το καλυτερο τους.Θεωρω πως τα "Stained class","Screaming for vengeance" και "Painkiller" ειναι η τοπ τριαδα τους.Βεβαια τα γουστα στη μουσικη (οπως σε ολες τις τεχνες) ειναι υποκειμενικα,οποτε no offence!Παρτε και μια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ απ το Stained class...Αυτο το γαμημενο σολο του,ανατριχιλα...
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Συμφωνω απολυτα στο οτι εχουν μια 7αδα αλμπουμ τα οποια ειναι αριστουργηματα και δεν ξαναβγαινουν...Ενταξει εγω ειμαι πιο πολυ λατρης των Iron Maiden (αυτοι με μυησαν στον υπεροχο κοσμο της metal και ειναι οι αγαπημενοι μου),ομως βγαζω το καπελο και γουσταρω καργα μια απ τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων,τους Priest!Ανατριχίλα! Τι Άλμπουμ; Τι αριστουργημα! Αδερφέ οι Priest έχουν 7 - 8 Άλμπουμ που είναι καθαρά 10αρια. Οτι και να πουμε μετά είναι θέμα γουστου. Μιλάμε για τη μεγαλυτερη Μπάντα στον κόσμο! (Και η αγαπημένη μου)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.094
- Πόντοι
- 3.556
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.094
- Πόντοι
- 3.556
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.094
- Πόντοι
- 3.556
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 3.446
Συμφωνω απολυτα στο οτι εχουν μια 7αδα αλμπουμ τα οποια ειναι αριστουργηματα και δεν ξαναβγαινουν...Ενταξει εγω ειμαι πιο πολυ λατρης των Iron Maiden (αυτοι με μυησαν στον υπεροχο κοσμο της metal και ειναι οι αγαπημενοι μου),ομως βγαζω το καπελο και γουσταρω καργα μια απ τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων,τους Priest!
Υπάρχουν μπάντες όπου δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί κάποιος να διαλέξει ένα κ μόνο ένα άλμπουμ για καλύτερο, δεν γίνεται.... ιδικά αν είναι και αγαπημένη . εμένα που η αγαπημένη είναι οι Thin lizzy έχω ένα αγαπημένο για κάθε μέρα ?Συμφωνω απολυτα στο οτι εχουν μια 7αδα αλμπουμ τα οποια ειναι αριστουργηματα και δεν ξαναβγαινουν...Ενταξει εγω ειμαι πιο πολυ λατρης των Iron Maiden (αυτοι με μυησαν στον υπεροχο κοσμο της metal και ειναι οι αγαπημενοι μου),ομως βγαζω το καπελο και γουσταρω καργα μια απ τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων,τους Priest!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Χαχαχα ωραιος.Βασικα οι Nightwish μ αρεσαν με την Tarja και λογω αυτης,αδυναμια η φωναρα της και γενικα ως παρουσια και γυναικα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K